2015 Temmuz Anneleri

Anneler acil yardım sütüm çok azaldı napıcam ne yesem süt olur ?
Cnm doktr bna komposto uap dedi biliyosun bn daha 2 gun.oldu dogum yapali sutum yok .bnde daga ni etki etmedi ama dene istersen incirli.bide tahin sut yaoarmis ama hmn mi bilmiyorum.i.s.artar bnmkide gelir sutsuz kalmasinlr ya uzuluyorum az mama yese

deniycem bakalım inşallar çoğalır :) seninde sütün bir an evvel gelir umarım ilk başta turuncu gelmeye başlıyor ya az az sen durmadan emzirmeye zorla bebişin sarılık olmaz :))

kızlar yaoğlumun altını her açtığımda ya çiş ya kaka yapıyorb her yere bu durumu nasıl çözebilirim hayır yani yavrucak kendi yüzüne bile yapıyor

Canm bebişin kaç günlük bilmiyorum ama ilk zamanlar daha sık yapıyorlar benm kızım da çok yapıyodu şimdi arasıra oluyor açınca ıslak mendil tut pipisine yoksa heryeri ıslar yaramazz :)))

Canm bebişin kaç günlük bilmiyorum ama ilk zamanlar daha sık yapıyorlar benm kızım da çok yapıyodu şimdi arasıra oluyor açınca ıslak mendil tut pipisine yoksa heryeri ıslar yaramazz :)))

25 günlük bundan sonra bende hep mendili hazır ediyim altını açarken bari ya yoksa ne çarşaf kalıyor ne üst baş :))

Canm altını sık sık değiştir mutlaka ve o bölgeyide her defasında acıtmadan nazikçe temizlemelisin yoksa enfeksiyon kapar daha kötüsü eğer her seferinde temizlenmezse orasında yapışıklık oluyor ve ufak bir operasyonla açılabiliyor bir tanıdığımn başına geldi hatta oyüzden çok iyi biliyorum. Kız bebeklerin alt temizliği hassas oluyor.

benimki de çok zor uyuyor bu akşamüstü 1.5 saatte uyuttum uuanıkken bişey yapamıyoruz ona üzülüyorum ama normal herhalde şimdilik
Bizde dörtte uyandı hala uyumaya calisyor uykusu var brlli ams dalamadi bo türlü. Once emerkn uyuyordu yatryodm kaliyodu oyle iki uc gündür emryorm uyuyo yatryorm on dk sonra agliyo bi posts daha emiyo biraz yaninda uzanyorm uyuyo.uyuyordu yani bugin hic bisey fayda etnedi

Benimki de başta öyle uyuyordu ama artık olmuyor kucakta sallayarak evde dolaşıyoruz iyice mayışınca durarak sallanıyoruz öyle uyuyor benim her yerim ağrıyor tabi uyuyana kadar

Canım benim süt vardı ama emzirme yi beceremedim 2 gün bebis sarılık oldu hep uyudu uyandırıp emziremedim bu defa aman aç kalmasın sağ sütünü olmadı mama ver hemen alısmaz biberon a ben 8 gunlukken emzirmeye baslayabildim

Bu kadar çok ilaç sürmeseniz daha iyi değil mi? Anestol pomad anestezi kremi emziren annelere bile tavsiye edilmiyo, bebeğe nasıl sür demiş doktor anlamadım. Benim tüm ailem çocuk doktoru mesela eniştem çocuk doktoru tam piyasa doktorudur aileler mutlu olsun rahatlasın diye ilaç veriyorum diyo, ağbim ve eşi de çocuk doktoru üniversitede doçent ikiside onlar çok küçük diye önermiyo ilaç kullanmayı. Ben onlara uyuyorum. Bence siz ılık pamuk koyun biraz poposuna sonra saf zeytinyağı sürün kulak çöpüyle.anestezi kremi falan yazık bebeğe.

Kızlar süt sağmakda iyi ama en güzel süt arttıran yöntem bol bol bebeği emzirmek. Bebek emerken anne progesteron hormonu sağlıyor ve süt üretimi artıyo. Bir de emzirirken yanınıza bir şişe su alın dike dike için. Başkalarının acaba doymuyo mu sütün az mı sorularına kulaklarınızı tıkayın. Benim 20. Günde 40 cc sütüm çıkarken bugün 40. Gün oldu 80 cc sütüm çıkıyo. Bol bol emzirin.

Temizliyorum cnm ama icine dogrumu hidiyo kakasi diye geliyo bna yesil bi duryo cunku.bide boyle jel gbi bisey geldi iki sefer .iki kere bktimda ogleden beri yapmamis kakasini.

Yarin sagma makinesi aldircm insallah .sarilik olmasinlr tek.atesli gbi vucudu norml diyolr alni sogukda.korkuyor insan bisey olck diye

her altini degsimede kullanmiyorum zaten 2 gune bir veya cok cok zorlandignda kullaniyorum ve bebegm rahatladigi icin bende onerdim.

Kizlar bn bebegimi nasil goydireyi, alt ust zibin takimi giydiriyorum bide ince battaniye var ustunde.hemsire siz ne giyiyosaniz onun bi kat fazlasi olck dedi de bna sani yaniyo gbi geliyoda hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…