2015 Temmuz Anneleri

Tmm cnm.bnde sutum gelmzsecsagma makinesi almasammi diyodum yarin obur gune aldirayim.sagol cnm.esim cok stres ysptirdi sutun.niye gelmedi diye bnde uzuluyorum.ins.hmncik gelir
canım benimde sütüm ilk 3 gün az geldi hatta cocuk doymadı sureklı agladı.kv gaz var zannettı neler yaptık meger cocuk aclıktan aglıyormuş.rezene ıc cok faydası oluyo gercekten.ayrıca ben philips avent sut sağma makınesini aldım.cok faydasını gordum.stres yapma oyle yaptıkca hıc gelmıyor.bıde bol bol su ıcc.

canm bende onun icin doktora gitmistim doktor gunde 2 3 kere altini ilik su ile yikamami soyledi ve altini temizledikten sonra da anestol pomad diye krem vermisti onu poposuna sur hatta biraz icine dogru surebilirsin ben yaptim ve ise yaradi oglum rahatladi. pisigi icinde hametol diye krem var onu kullan bepantolden daha etkili. gazi icinde 2 cay kasigi corek otunu 2 cay bardagi su ile kaynat gunde 3 veya 4 kere suyunu ver cay kasigiyla ve emzirdikten sonra yastigin uzerine yatir sirtini ovala hem rahat uyuyo hem gazini hemen ve rahat yapiyo benim oglumda ise yaradigi icin söylüyorum bizde geceleri uyuyamazdk gazdan dolayi ama bunlar rahatlatti bide ikindigi zaman iki dizini birden yavas yavas karnina dogru itip cek ikinirken yaparsan hemen gazini ve kakasini yapiyo. ben denedigim icin soyluyorum canm gercekten ise yaradi bizde bide altini yikadiktan sonra hemen baglama altini biraz cik kalsin pisigi icin

Sagol cnm bnm.cok sukur kavusturana.mama vermk istemiyorum ama agliyo acliktan.uyumuyods artik.sari su geliyo ya onu vermeye calisiyorum.sutum gelirse bide tadindan yenmicek.sicak hava da cok cabuk sarilik olurmus.obyuzden kiyamiuorum kizima
cnm bende baslarda seninle ayni dertteydim ama komsumuz bana kuru incir ve bol su icmemi soyledi sutun artmasi icin benm oglumda doymuyo du ilk 3 gun sutum gelmedi benim ve sarilik oldu oglum inciri yedikce sutum artti ve oglm hem doydu hemde sariligi gecti denemekte fayda var dene istersen gogus ucunun cikmasi icinde eczanelerde gogus uclari var onu gogsune takiyosun emecegi sira o sekilde emzir ucunun cikmasina yardimci olur ve verirken tam agzini actiginde sadece ucunu degilde biraz daha geriden vermeye calis gogsunu sikarak.

Rezeneyi gunde kac bardak iciyorsun canim

Bende süt sağma makinesi alıp almamakla kararsızım ilk günler sütüm gelsin diye eczanelerde satılan basit pompadan almıştım gece sağıp vermeye başladım çünkü diğer türlü uzun süre memede kalıyor sütüm var ama yetmiyor. Baya bir uğraştırıyor o pompada . Senin elektirikli mi manuel mi birde mesela 100 cc yi kaç dakika sağıyorsun

Kocan kustu die caninami kiycaktin cocuklarin olmasa!!! Noluyo bukadar zayiflik biraz guclu ol yaa o senin zafini biliyoda bukadar rahat cekipgidebiliyo demekki.. bana bugunlerimde bunu yasatiyosun ya seni Allaha havale ediyorum de .. kimseye muhtac diilsin .. olumlu dunya Allah korusun yarin oburgun bisi olsa kocana ozmn nolcak ..kimseye bukadar baglanmak iyi diil .. sevgi baska sey bagimlilik baska sey.. lutfen guclu ol biraz.. kimse senden kiymetli degil cocuklarin bilee .. once kendin sonra gerisi.. kendini bukadar degersiz gorursen baskasi sana niye deger versinki.. araniz insallah tez zamanda duzelir ama seninde davranisinla alakali bu durum adami havaya sokma kendini kucuk daglari yaratmis havasina burunmesin

O kadar cok yoruldum ki.hakkimi helal etmiyorum kesinlikle ama boyle küs de kalamiyorm....yine iyiyim bu kez dun ikindiden beri bende sessizm mecburi haller disinda konusma yanasma yapmiyorm. Daha ne kadar dayanirim bu nekadar böyle devamdevam eder hicbi fikrim yok

Ben senin yerinde olsam su iliski terapistleri var ya onlarin yazilarini fln okurum ... googledan yaz yaz bul oku.. aranizi duzeltmeye yetmez belki ama kendine guvenmen gerektigini fln okursun en azindan ona nasil diil kendine nasil davranman gerektigini okursun.. o soguk bedenimi bulurdu fln demissin gercekten cok canim sıkıldi.. uzzdun beni ..

Sagol cnm bnm.cok sukur kavusturana.mama vermk istemiyorum ama agliyo acliktan.uyumuyods artik.sari su geliyo ya onu vermeye calisiyorum.sutum gelirse bide tadindan yenmicek.sicak hava da cok cabuk sarilik olurmus.obyuzden kiyamiuorum kizima

Canım gözünaydın sağlıkla analı babalı büyütün bebişinizi :) bahtı güzel olsun inşallah.
Stres yapma cnm sarı süt geliyorsa sütünde gelir hiç merak etme benmde hemen gelmemişti sıcak duş al duşta masaj yap göğüslerine, uyu dinlen yorgun olma cnm birde bol su iç gelicektir

Canm çok geçmiş olsun daha iyidir inşallah kuzu duymuştum bu hastalığı ama bu kadar zor olduğunu bilmiyodum kıyamam ben ona. İnşallah uzun sürmez hastalığı iyileşir hemen ev işini de hallet kolaylıkla sonra uzat ayaklarını dinlen biraz al iki kuzunuda yanına senden keyiflisi olmaz :)

Dun hep sag gogsumu tutsun diye ugrastim sukurki tutuyo birazda uctan emdigi icin ileri itilmis gbi.surekli uyaniyo dun cok iyiydide dun geceden beri 10 dk bir uyaniyo.nie bilmiyorum

Sut sagmayi alcaz artik yarin fln.acliktan agliuo meme veriyorum on dk.snra geri uyaniyo mama veriyorum arada ac klmasin diye artik onda da uyaniyo.aldrdim simdi rezene fln icicsm.bakalim ins.faydasi olur

Doktr komposto yap dedi annmde incir uzumden yapti cnm onu iciyorum yiyorum.denicm.butun yollari.uykusu cok az 10 dk bir uyaniyo nolck.bilmiyorum.

Az once öyle şeyler yasadm ki asla unutmuycam ve esimi asla affetmiycem....hersey cocuklarm icin onlar biraz anlar duruma gelsinler yeter bu isin oluru yok sanırım hayrlisi olsun ne diyeyim...

Sagol cnm sukur kavusturana.minik kusum emmesi varda sut olmayinca doymuyo kakasini yapiyo cis yok ama yesil kakasi bide.iki gundr hem dikislerdn hemde bebskten 2 saat uyumusumdr ayaklrim fln sisti su iciyorum cokca ins.bebisim iyi olsunda

En son dogum yapn olarak artik herseyi sorarim kizlr size.kiz bebegi.oln annelere ozellikle soruyorum sa kakasini yapinca kaka ust tarafada bulasmis oluyo ya sanki ice dogruda yesil oluyo axaba enfeksiyon fln kapiyomudr idrar yollri bn orayida temizleyeyim diyorum annm cok ugrasma iyi degilmis doktr demiski tv haz aliyor be ek cok.silince fln aglr demis .napsam bn bilemedim

Az once öyle şeyler yasadm ki asla unutmuycam ve esimi asla affetmiycem....hersey cocuklarm icin onlar biraz anlar duruma gelsinler yeter bu isin oluru yok sanırım hayrlisi olsun ne diyeyim...
cocuklarin icin daynmalisin canim herseyi onlar icin yapmalisin uzulme ben sana ihtiyaci olan muhtac olan ikitane yavrun var bi sure konusma belki hatasini anlar geri doner

yesil olmasinin sebebi tam sindiremediginden dolayi hemen kaka yapiyo bu yuzden yesil oluyo bide kakasini sari yaparlarmis ama alti acilinca bez hava aldigi icin hemen yesile donermis canm benim ki erkek ama bu yeni dogan bebeklerin hepsinde oluyomus bende cok arastirmistim sıkma canini

Sagol cnm.kv demde esime demis 40 gun fkn boyle olur demis. her altini actigimda koyu yesil sanirim bagrsaklr anca duzene giriyo dedigin.gbi emip hmn kaka yapiyo.mamada veriyoz.memeden sut gelmiyoda daha ama 10.dk uyuyor gerisi uyanik .ins.duzenelir ya .cok zormus uyumamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…