2015 Temmuz Anneleri

al bendende o kadar varolan agrilarda yok artik bide evde herkes gozumun icie bakiyo sanki elimdeymis gibi bunada ayri gicik oluyorum dun bebisimle baya konustum hadi gel bebegim burasi ordan daha rahat diye banamisin demiyo
Bizde esimle konustuk fln da dahami strese giriyo nedr.bnmde kardesim.saka yapio ama o.bile artik batiyo abla daha dogurmdinmi diye.bide doktr bnmkine iri dedi bu hfta komsumuz emkli ebe demis bn gelip muayene edeyim.karnini ( bn boyle gelmiyo dedikce sanirim.oda stres oluyo gelmiyo kanldads degil .gunu gecsin hic istemiyodum ama gecicek kakasini yer fln diye korkuyorum.neyi dusunsem basima geliyo.sinirim bozuldu hergun agliyorum.ewdekilere kiziyorum bagiriyorum (

stres yapma canim bende uzuluyorum ama sakin olmaya calisiyorum bebegim icin orada kalacak deyiller ama normal dogumu o duyguu yasamayi cok istiyordum ama kismet saglikli olsunlar yeterki benim bebegimde inmedi kanala acilmamda yok 41 hafta tamaminadek yolu var doktorum en fazla 5 agustosa kadar bekliycez dedi yani o zamanadek dogurmam lazimama nasil

Insallh bugun olur diyorum ama yok yani :) bnde esime diyorum keske erkn gelmeseydin.sen gelince gelir dedik.kiz iyice nazli cikti diye :)bnm dojtrda pzrtesi geliyo bn kime denk gelirse.dogurcam valla artik doktru bike onmsemiyorum yeterki sagliklica dogsun bmde norml cok.istiyorum hersey musait bi sebepten sezeryan.olmk istemm ama kismet tabii .

evet kismet artik bir ara rahim agzi kisalmasi yasadim 29 haftamda simdide kisalip acilmak bilmiyor bu rahim Allahin isine karisilmiyor canim yeterki saglikli olsun bebisler bizimde kismetimiz bu

evet kismet artik bir ara rahim agzi kisalmasi yasadim 29 haftamda simdide kisalip acilmak bilmiyor bu rahim Allahin isine karisilmiyor canim yeterki saglikli olsun bebisler bizimde kismetimiz bu
Amin cnm.bizdecbeveklerimizde saglikli olsunlrda sagliklica kavusalim.tek derdimiz o simdi .beklicz.bn hayatimda biseyler olsun diye cok bekledim bunuda beklicem :)

Gunaydin anneler.. kizimin kusmugunun rengi sari. kakasinin renginde. Bu normalmi acaba d-vit3 mu yapiyo ? Bide kustuktan sonra tekrar emziriyomusunuz?

Biz direk devit 3 verdiler onu basladik canim bi sikinti yapmiyor cok sukur icin rahat olsun

Gunaydin anneler.. kizimin kusmugunun rengi sari. kakasinin renginde. Bu normalmi acaba d-vit3 mu yapiyo ? Bide kustuktan sonra tekrar emziriyomusunuz?
Normal benimkide öyle
Çok mu kusuyo ağız dolusu şeklinde mi kusuyo öyleyse bi doktora sor istersen
Benimkide çok emince süt kusuyo fazlasını atıyo normal emmişse kesik kusuyo
Kakasıda normal.

Kızlqr bugun dogumbyapalı 15gün oldu benm dikislerm gecmedi batikonla pansumanda yapiyorum ama da kaynamadi dikisleer sizin kac gunde kaynadi ?

Kizlar bebegin günlerini sayarken dogdugu günü 1 mi kabul etcez? 9 temmuzda dogum yaptim dogdugu günü sayarsak 21 günlük oluyo kizim ama bilemedim yinede

Kızlqr bugun dogumbyapalı 15gün oldu benm dikislerm gecmedi batikonla pansumanda yapiyorum ama da kaynamadi dikisleer sizin kac gunde kaynadi ?
ben doğum yapalı 8 gün oldu ama dikişlerimin kaynayıp kaynamadığını nasıl anlıycam ki? çok şükür rahat oturabiliyorum ağrı acı yok kaynamış mıdır ki

Ofyaaaa yaz bebeği çok zormuş
Emzirirken heryeri kızarıyo tek badi giydiriyorum bezi nerdeyse hep açık genede isilik oluyo Vücudu
Yarın doktor kontrolümüz var ilk aşısı ve kalça ultrasonu

Devamlı memede takılıyo bide göğsüme yatıp uyuyo kerata dünyanın merkezi kendi sanıyo :)) kalk leynn diyom iki çocuğum daha var diyom yaygarayı basıyo veaaaaa veaaaa diye bağırıyo
Öyle bi maratonun içindeyimki sabah koşturmacayla kalkıyorum akşama kadar iş bitmiyo devamlı çamaşır ve ütü kısır döngüsü var. :))
Uyyyyhhhh terledim ha

Bu ara cikmayi dusunuyorum pusetine koyup cikaracam annem de yanimdayken bi deneyeyim heyecanlaniyorum ya o minik bedenle disari cikmak beni heyecanlandiriyor :)
biz 16 günlük olduk. 3 gündür oğlumu arabasına koyup yürüyüşe gidiyoruz dışarı çıkmak hem bana hem de ona çok iyi geliyor. zaten yol boyunca uyuyor ki normalde evde cok zor uyur genelde kucağımda oluyor ya da aglıyor

kakasının sarı olması normal sanırım bana eger cocugun gazı yoksa kakası sarı olur demişlerdi, gaz olursa biraz daha yeşil gibi olurmuş

aynen canım benim de 16 gün oldu. oyle cok dikişim de yoktu ama hala oturup kalkarken yürürken, oyle dururken bile agrıyor bazen tabi ilk zamanlar gibi değil ama tam geçmedi tabi. dikişler 21 günde alınmadan kendi kendine gider demişti o zaman tam kaynayacak heralde. Zaten moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum inş şu dikişler ve emzirirken göğüs acısı da geçse hersey çok daha eglenceli olacak.

di mi yaaaa. çıplak bıraksak daha cok terliyor zaten, kucağa alınca ve emerken ikimiz de su içinde kalıyoruz. cam klima açsan ayrı açmasan ayrı dert. bu yaz çabuk bitsiin

Slmlarrr bugun 10.gunumz dune kadar normaldi hersey bebgm uykusi vs cok sıkıntı degildi ama dunden beri cok zorluyo uyuyamiyo biturlu uyuyo on dk sonra kalkiyo...gaz yok kaka gazla cikiyo cis normal yani doyuyo....kizimda cok crktim uykusuzluk ve gazdan.su ortalsrda dolasan bi inanis var ya on onbes gun sonra degisir cocuk diye...bunu gozlemleyen var mi..bebeği huy degstren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…