- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.061
Bizde esimle konustuk fln da dahami strese giriyo nedr.bnmde kardesim.saka yapio ama o.bile artik batiyo abla daha dogurmdinmi diye.bide doktr bnmkine iri dedi bu hfta komsumuz emkli ebe demis bn gelip muayene edeyim.karninial bendende o kadarvarolan agrilarda yok artik bide evde herkes gozumun icie bakiyo sanki elimdeymis gibi bunada ayri gicik oluyorum dun bebisimle baya konustum hadi gel bebegim burasi ordan daha rahat diye banamisin demiyo
stres yapma canim bende uzuluyorum ama sakin olmaya calisiyorum bebegim icin orada kalacak deyiller ama normal dogumu o duyguu yasamayi cok istiyordum ama kismet saglikli olsunlar yeterki benim bebegimde inmedi kanala acilmamda yok 41 hafta tamaminadek yolu var doktorum en fazla 5 agustosa kadar bekliycez dedi yani o zamanadek dogurmam lazimBizde esimle konustuk fln da dahami strese giriyo nedr.bnmde kardesim.saka yapio ama o.bile artik batiyo abla daha dogurmdinmi diye.bide doktr bnmkine iri dedi bu hfta komsumuz emkli ebe demis bn gelip muayene edeyim.karnini( bn boyle gelmiyo dedikce sanirim.oda stres oluyo gelmiyo kanldads degil .gunu gecsin hic istemiyodum ama gecicek kakasini yer fln diye korkuyorum.neyi dusunsem basima geliyo.sinirim bozuldu hergun agliyorum.ewdekilere kiziyorum bagiriyorum (
Insallh bugun olur diyorum ama yok yani :) bnde esime diyorum keske erkn gelmeseydin.sen gelince gelir dedik.kiz iyice nazli cikti diye :)bnm dojtrda pzrtesi geliyo bn kime denk gelirse.dogurcam valla artik doktru bike onmsemiyorum yeterki sagliklica dogsun bmde norml cok.istiyorum hersey musait bi sebepten sezeryan.olmk istemm ama kismet tabii .stres yapma canim bende uzuluyorum ama sakin olmaya calisiyorum bebegim icin orada kalacak deyiller ama normal dogumu o duyguu yasamayi cok istiyordum ama kismet saglikli olsunlar yeterki benim bebegimde inmedi kanala acilmamda yok 41 hafta tamaminadek yolu var doktorum en fazla 5 agustosa kadar bekliycez dedi yani o zamanadek dogurmam lazimama nasil
evet kismet artik bir ara rahim agzi kisalmasi yasadim 29 haftamda simdide kisalip acilmak bilmiyor bu rahimInsallh bugun olur diyorum ama yok yani :) bnde esime diyorum keske erkn gelmeseydin.sen gelince gelir dedik.kiz iyice nazli cikti diye :)bnm dojtrda pzrtesi geliyo bn kime denk gelirse.dogurcam valla artik doktru bike onmsemiyorum yeterki sagliklica dogsun bmde norml cok.istiyorum hersey musait bi sebepten sezeryan.olmk istemm ama kismet tabii .
Amin cnm.bizdecbeveklerimizde saglikli olsunlrda sagliklica kavusalim.tek derdimiz o simdi .beklicz.bn hayatimda biseyler olsun diye cok bekledim bunuda beklicem :)evet kismet artik bir ara rahim agzi kisalmasi yasadim 29 haftamda simdide kisalip acilmak bilmiyor bu rahimAllahin isine karisilmiyor canim yeterki saglikli olsun bebisler bizimde kismetimiz bu
Benim kızımında aynıydı senin sütünle alakalıGunaydin anneler.. kizimin kusmugunun rengi sari. kakasinin renginde. Bu normalmi acaba d-vit3 mu yapiyo ? Bide kustuktan sonra tekrar emziriyomusunuz?
Biz direk devit 3 verdiler onu basladik canim bi sikinti yapmiyor cok sukur icin rahat olsunkızlar merhaba.birşey sosizm.sağlık ocagından 15.günde verilen monovit d vitamınıne başladınızmı.biz başladık.kullanmadıgım zamanlar bebeğim gayet sakın ancak kullandıgımda akşama kadar huzursuz oluyor aglıyor.doktorumu aradım.kullanmayın o ilacı mıde sancısı yapıyor dedı.gerçektende oyle.sizdede boyle bir duurm oluyormu.şimdi devit 3 kullanmaya başlıcaz.
Normal benimkide öyleGunaydin anneler.. kizimin kusmugunun rengi sari. kakasinin renginde. Bu normalmi acaba d-vit3 mu yapiyo ? Bide kustuktan sonra tekrar emziriyomusunuz?
Sagol cnm.boyle olcagini dusunmemistim.beklicez artik napalim belirtide yokki hic.herkes bide sorunca stres yapiyo insan.dua edin bnada sagliklica dogurayimm cnmmyekruye canım hiç stres yapma inan düşündükçe vakit geçmiyo Allah yardımcın olsun
Evet canim ben de 8 temmuzda dogum yaptim bugun 22 gunluguz :) sizde 21 gunluksunuz masallahKizlar bebegin günlerini sayarken dogdugu günü 1 mi kabul etcez? 9 temmuzda dogum yaptim dogdugu günü sayarsak 21 günlük oluyo kizim ama bilemedim yinede
ben doğum yapalı 8 gün oldu ama dikişlerimin kaynayıp kaynamadığını nasıl anlıycam ki? çok şükür rahat oturabiliyorum ağrı acı yok kaynamış mıdır kiKızlqr bugun dogumbyapalı 15gün oldu benm dikislerm gecmedi batikonla pansumanda yapiyorum ama da kaynamadi dikisleer sizin kac gunde kaynadi ?
biz 16 günlük olduk. 3 gündür oğlumu arabasına koyup yürüyüşe gidiyoruzBu ara cikmayi dusunuyorum pusetine koyup cikaracam annem de yanimdayken bi deneyeyim heyecanlaniyorum ya o minik bedenle disari cikmak beni heyecanlandiriyor :)
kakasının sarı olması normal sanırım bana eger cocugun gazı yoksa kakası sarı olur demişlerdi, gaz olursa biraz daha yeşil gibi olurmuşGunaydin anneler.. kizimin kusmugunun rengi sari. kakasinin renginde. Bu normalmi acaba d-vit3 mu yapiyo ? Bide kustuktan sonra tekrar emziriyomusunuz?
aynen canım benim de 16 gün oldu. oyle cok dikişim de yoktu ama hala oturup kalkarken yürürken, oyle dururken bile agrıyor bazen tabi ilk zamanlar gibi değil ama tam geçmedi tabi. dikişler 21 günde alınmadan kendi kendine gider demişti o zaman tam kaynayacak heralde. Zaten moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum inş şu dikişler ve emzirirken göğüs acısı da geçse hersey çok daha eglenceli olacak.Kızlqr bugun dogumbyapalı 15gün oldu benm dikislerm gecmedi batikonla pansumanda yapiyorum ama da kaynamadi dikisleer sizin kac gunde kaynadi ?
di mi yaaaa. çıplak bıraksak daha cok terliyor zaten, kucağa alınca ve emerken ikimiz de su içinde kalıyoruz. cam klima açsan ayrı açmasan ayrı dert. bu yaz çabuk bitsiinOfyaaaa yaz bebeği çok zormuş
Emzirirken heryeri kızarıyo tek badi giydiriyorum bezi nerdeyse hep açık genede isilik oluyo Vücudu
Yarın doktor kontrolümüz var ilk aşısı ve kalça ultrasonu
Devamlı memede takılıyo bide göğsüme yatıp uyuyo kerata dünyanın merkezi kendi sanıyo :)) kalk leynn diyom iki çocuğum daha var diyom yaygarayı basıyoveaaaaa veaaaa diye bağırıyo
Öyle bi maratonun içindeyimki sabah koşturmacayla kalkıyorum akşama kadar iş bitmiyo devamlı çamaşır ve ütü kısır döngüsü var. :))
Uyyyyhhhh terledim ha
Cansu ben marks&spencer kalıplı emzirme sütyenlerini kullanıyorum. Çok da memnunum. Bulabilirsen dene sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?