- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #63.041
Kızlar bebeğinix kaçıncı günde doğum kilosuna geri döndü? Bizim 9. Günümüz ama hala doğum kilosundan 200 gram eksik. Zaten uyandıramıyroum beslenme sürelerimiz 3-4 saati buluyor. Acaba iyi besleyemiyormuyum korkusu hep Aklımdabugün aile hekimine de gittik bişey demedi ama, anormallik olsa söylerlerdi değilmi? Çok mu pimpirikliyim ya
Kızlar bebeğinix kaçıncı günde doğum kilosuna geri döndü? Bizim 9. Günümüz ama hala doğum kilosundan 200 gram eksik. Zaten uyandıramıyroum beslenme sürelerimiz 3-4 saati buluyor. Acaba iyi besleyemiyormuyum korkusu hep Aklımdabugün aile hekimine de gittik bişey demedi ama, anormallik olsa söylerlerdi değilmi? Çok mu pimpirikliyim ya
Ayy canimm son bizler kalmistik.gozun.aydin sagliklica almisdin.niye sezerysn oldun yawrum.bnmde cuma belli olck sezeryanmi normlmi olck.dua et bnada bnde sagliklica alayim.kizimi :)Sezryan ile bebegimi kucagima aldim kizlar :)))
Emin ol ilk kişi değilsin bizim eve 5 dk uzaklıkda ama bende internetten sipariş veriyorum :) daha zahmetsizGöğüs pedim bitmişti iki gündür kullanamadım zaten o zaman fark ettimeşim her gün çalışıyor bu aralar gidip alamadık haliyle İstanbul'da yaşayıp ebebekten sipariş veren ilk kişi olmuş olabilirim bugün geldi çok şukur pedlerim
Bende iyiyim annemlerde kaldım 10 gün eşim o zaman gelip gidiyordu gece evimizde uyuyordu o zaman tam deprasyondaydım ama artık evimizdeyiz o yüzden çok çok daha iyiyiz kızım bana alışıyor ben kızıma hergün allaha şükrediyorum çok güzl duyguymuş.zaman nasıl geçiyor anlamıyorum .İyiyim canım sen nasılsınn prensesli hayat nasıl :)) biz iyiyiz çok şükür cnm biraz kaka sorunumuz vardı bol bol yapan kız 3 gündür yapmıyordu çok endişelendik ama bugün hepsini toptan yaptı çok şükür ama her yer battı :)) onlar iyi olsunda gerisi sorun değil :) birde bizim kız gündüz hep kucak istiyor memede kalmak istiyor ne iş yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum gece iyi ama gündüz cadılığı tutuyor bakalım ne zamana kadar böyle gitcek :) sizde nasıl durumlar
Aynen çok şükür geldiği gibi gitti allah beterinden korusun bizi :)Yalnız değilmişim demekk :)) bende ilk günler hamileliğimi özledim sanki erken doğmuş gibi hissettim. Bebeğim karnımdayken sanki daha birbirimize yakın ve bağlıydık doğunca bağımız kopmuş gibi hissettim çok garip bir duygu. Bebekler yeni doğduğunda hep anne karnında olmayı ararmış ya bnde onun karnımda olmasını aradım. Girdiğim ağlama krizleride cabası. 1 saat emzirip sonunda doymayınca mama vermek çok zoruma gidiyordu hep ağlıyordum. Neyseki çabuk geçti gitti. Lohusa sendromu diye bişi varmışş :)))
Cansu ben marks&spencer kalıplı emzirme sütyenlerini kullanıyorum. Çok da memnunum. Bulabilirsen dene sen deBen seni aldı diye hatırladım. Sen pes etme canım artar sütün inşallah
Hamişliğin hayırlı olsun canım. Ben 5 ay bulantı çektim. Zofer ve onzyd tablet kullandım sürekli. Sıkıntını dpktorunla paylaştın mı? Benzer bi recete uygular muhtemelenMerhaba temmuz annrleri bebisleriniz hayirli olsun Allah anneli babali buyutsun saglikla huzurla insallahh gozunuzaydin..kizlar size bikac sorum vat lutfen bana yardim eder misiniz ben ocak annesiyim bi kizim olcak ama biz 4bucuk aylik hammis olmamiza ragmen surekli istifra ediyoruz bide ben cok zayifim 1.70boy 40kilo yani cocugum beslenemicek diye korkuyrm suan grami iyi ama burda 4kilo dogum yapan arkadaslarim 3bucuk daha fazla yapan arkadaslarm bana yardim eder misinz nasil besleneyim istifra devam ediyo nasi beslediniz bebeginizi ayva yiyen var mi aranizda faydasi goren en cok ne yemeliyim nasi beslenmeliyim lutfen yardim edin
Pedlerde ziyan oluyor. Sürtünme acı yapıyor diye göğüs kalkanı aldı eşim. Onda toplanıyor bu sayede. Şöyle bişiYa kızlar bişey sorcam, ben bebeğimi emzirirken boşta kalan göğsümden süt şırıl şırıl akıyor kıyafetlerim hep ıslanıyor her emzirmeden sonra üstümü değiştirmek zorunda kalıyorumsütüm de ziyan oluyor bunu toplamanın bi yolu var mı biliyor musunuz
Biz 15 günlüğüz ve 15 e kadar bez kirletiyoruz. Emziriyorum gazı için pışpışlıyorum(ki genelde gazı olmuo) altını değiştirioyorum yatırıyorum. Ağlıyo uyanıyo. Altı değişmeden emmiyo. Doktor normal dedi. Paray kıyın bez alın cocuğa dedi :) pişik olmasınmışCanlar bebislerin kakasi duzene girdi mi....biz her gazla kaka çıkarıyoruz kesinlikle rahat edemiyoruz günde 10kez fln bez degisiuorz....ne zaman düzene girer ki
Hayirli olsun gule gule buyitun simdi canim:)Sezryan ile bebegimi kucagima aldim kizlar :)))
Slm kızlar. Bu mesajı yazdıktan hemen sonra sancılarım başladı ve dün sabah 6 da epiduralli normal doğumla bebeğim geldi :) 2.980 gr. dogdu.Ultrason olcumlerinden 5oo gr. asagida cikti resmen. Epiduralli oldugum icin ıkınmadim ve doğum biraz zor oldu. Hikayemi sonra anlatırım. Şuan bebisim, eşim ve ben hastanedeyiz. Sabah çıkıcaz kısmetse. Dogurmayanlarin Rabbim yardımcısi olsun inş. Allah en kisa zamanda hayırlı doğumlar versinŞimdi kontrolden geldim. Ne bir sancı ne bişey. Hiçbişey yok. Dr beklicez diyo
Evet canım, geçti gitti şükür, bebeğim sağlıklı ya unutulur gerisi:).Canim benim cok zorlu bir surec olmus ama gecmis bitmis simdi evinizde kocaman ailenizle hep mutlu gunleriniz olsun:) fotografiniza da bayildiiim!!! Cok profesyonel olmus vallahi:)
Sezryan ile bebegimi kucagima aldim kizlar :)))
Hayrli oldun cnm.ayy bi bn.kaldimm yaa .gelmiyo bnm.kiz.Slm kızlar. Bu mesajı yazdıktan hemen sonra sancılarım başladı ve dün sabah 6 da epiduralli normal doğumla bebeğim geldi :) 2.980 gr. dogdu.Ultrason olcumlerinden 5oo gr. asagida cikti resmen. Epiduralli oldugum icin ıkınmadim ve doğum biraz zor oldu. Hikayemi sonra anlatırım. Şuan bebisim, eşim ve ben hastanedeyiz. Sabah çıkıcaz kısmetse. Dogurmayanlarin Rabbim yardımcısi olsun inş. Allah en kisa zamanda hayırlı doğumlar versin
benimki yalaci sancilarmis canim anlasilan bu bebegi cekip almazsak daha cok duracak gibiBel ağrısıda doğum belirtisi olabilir cnm. Benim pazar günü tutulmuş gibi belim ağrıdı fıtığımdan sandım pazartesi hiç ağrı kalmadı salı doğum yaptım:)) ağrım olduğunu söylediğimde doğum belirtisi olabilir demişlerdi.
yalniz deyilsin tatlim b ende varimHayrli oldun cnm.ayy bi bn.kaldimm yaa .gelmiyo bnm.kiz.
Ikimizmi kzldik canim gelmeye niyetleri yok bizimkilerin.hic sancim yokk nisan uok acikmads yok.sanirim sonum sezerysnnyalniz deyilsin tatlim b ende varim
al bendende o kadarIkimizmi kzldik canim gelmeye niyetleri yok bizimkilerin.hic sancim yokk nisan uok acikmads yok.sanirim sonum sezerysnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?