2015 Temmuz Anneleri

• G

Bize kontrole gelen hemsire 2 hafta icinde dogum kilosuna döner demisti.

Emin ol ilk kişi değilsin bizim eve 5 dk uzaklıkda ama bende internetten sipariş veriyorum :) daha zahmetsiz

Bende iyiyim annemlerde kaldım 10 gün eşim o zaman gelip gidiyordu gece evimizde uyuyordu o zaman tam deprasyondaydım ama artık evimizdeyiz o yüzden çok çok daha iyiyiz kızım bana alışıyor ben kızıma hergün allaha şükrediyorum çok güzl duyguymuş.zaman nasıl geçiyor anlamıyorum .

Bizde de o sorun var 3 gündür yapmamıştı gece kucağımda mama emerken ıkına ıkına yaptı :) altını açtım ama biran geri paketlemek istedim :) çorap zıbın alt açma battı hep :) birde sizin kaka kokuyor mu bizim ki fena kokuyor bebeklerin ki kokmaz diyorlar .

Bizim kızların huyları demek ki birbirlerine çok benziyor zaten annelerinin zevklerinin aynı olmasından belliydi. :) gece sıkıntı yok sabahta ama 11 12 den sonra başlıyor hep kucak meme istiyor tam uyuyor yatağına bırakıyorum ağlıyor tekrar meme tekrar yatak tekrar meme . Emdiği için miğdem felaket kazıyor o emerken gözümün önünden bütün yiyecekler geçiyor uyusada hemen yesem diyorum biraz dalar dalmaz fırlayıp hemen karnımı doyuruyorum . Akşama doğru yıkayınca mama verince güzel uyuyor o zama ev temizliği yemeği halletmeye çalışıyorum ama gece yatağa uzanınca pertim çıkıyor resmen 1 dk. İçerisinde uykuya dalıyorum

Aynen çok şükür geldiği gibi gitti allah beterinden korusun bizi :)

Hamişliğin hayırlı olsun canım. Ben 5 ay bulantı çektim. Zofer ve onzyd tablet kullandım sürekli. Sıkıntını dpktorunla paylaştın mı? Benzer bi recete uygular muhtemelen

Pedlerde ziyan oluyor. Sürtünme acı yapıyor diye göğüs kalkanı aldı eşim. Onda toplanıyor bu sayede. Şöyle bişi

Eklentiler

• image.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 64
  • image.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 63
Canlar bebislerin kakasi duzene girdi mi....biz her gazla kaka çıkarıyoruz kesinlikle rahat edemiyoruz günde 10kez fln bez degisiuorz....ne zaman düzene girer ki
Biz 15 günlüğüz ve 15 e kadar bez kirletiyoruz. Emziriyorum gazı için pışpışlıyorum(ki genelde gazı olmuo) altını değiştirioyorum yatırıyorum. Ağlıyo uyanıyo. Altı değişmeden emmiyo. Doktor normal dedi. Paray kıyın bez alın cocuğa dedi :) pişik olmasınmış

Şimdi kontrolden geldim. Ne bir sancı ne bişey. Hiçbişey yok. Dr beklicez diyo
Slm kızlar. Bu mesajı yazdıktan hemen sonra sancılarım başladı ve dün sabah 6 da epiduralli normal doğumla bebeğim geldi :) 2.980 gr. dogdu.Ultrason olcumlerinden 5oo gr. asagida cikti resmen. Epiduralli oldugum icin ıkınmadim ve doğum biraz zor oldu. Hikayemi sonra anlatırım. Şuan bebisim, eşim ve ben hastanedeyiz. Sabah çıkıcaz kısmetse. Dogurmayanlarin Rabbim yardımcısi olsun inş. Allah en kisa zamanda hayırlı doğumlar versin

Canim benim cok zorlu bir surec olmus ama gecmis bitmis simdi evinizde kocaman ailenizle hep mutlu gunleriniz olsun:) fotografiniza da bayildiiim!!! Cok profesyonel olmus vallahi:)
Evet canım, geçti gitti şükür, bebeğim sağlıklı ya unutulur gerisi:).
Fotoğraf işinde paraya kıyıp hastanenin fotoğrafçısına çektirdim. Biraz pahalı ama değdi gerçekten , çok güzel bi hatıra oldu bize...

Hayrli oldun cnm.ayy bi bn.kaldimm yaa .gelmiyo bnm.kiz.

benimki yalaci sancilarmis canim anlasilan bu bebegi cekip almazsak daha cok duracak gibi

Ikimizmi kzldik canim gelmeye niyetleri yok bizimkilerin.hic sancim yokk nisan uok acikmads yok.sanirim sonum sezerysnn
al bendende o kadar varolan agrilarda yok artik bide evde herkes gozumun icie bakiyo sanki elimdeymis gibi bunada ayri gicik oluyorum dun bebisimle baya konustum hadi gel bebegim burasi ordan daha rahat diye banamisin demiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…