2015 Temmuz Anneleri

Kızlar vakit olmuyo yazamadim
cuma gunü oglusumu spinal sezeryanla kucakladım. Cok korkuyodum ama cok güzel gecti dogumum sonraki agrılar ve acı hariç. Sükürler olsun gercekten de bu duygu bambaşkaymis. Rabbim evlatlarımızı bize bagıslasın hayırlı uzun ömürler versin. Olmayanlarda en kısa zamanda tattırsın inşallah.

Spinal Olanlardan korse kullanan varmı arkadaslar?
bir de bu ödem ne zaman gidiyo ayaklarım hamileligimdenfazla şişti

Mrb canm hanimi kaldrlm.cok resmi olyr :) bugun 25 gunlk 75 ml yiyr sutumu surekli veremyrm gunde birkez anck cunku cikmyr sut. Sen bebegn nekadr alirsa ver zaten fazlasini cikartyr birde nekadr aralklarla besledgn onemli ?
Tamam kaldıralım bence de bizde 16 günlük olduk hep emziriyor dum ama bugun kilo kaybettiği ni görünce doktor mamayi artir dedi kaç cc yerse önce emzir sonra mama dedi mama yiyin ce baya uyuyor kaç saatte verecem tam planlayamadim bakalım ogrenecem 60 cc başladım 3 saatte bir . Birde sagiyorsunuz sanırım sagma sütü artırır diyorlar doğru mu bana da sağ çoğalır dediler ondan soruyorum birde markası ne tam boşaltıyor mu çok sordum kusura bakma

Önceden daha fazla mamayla besleniyordu şimdi daha iyi çok şükür gece uyumadan önce veriyorum birde sabah dayanamıyor o zaman açlığa gündüzleri hep memede kalmak istiyor yatağa koyunca kalkıyor bende o yüzden sürekli emziriyorum bazen diyorum acaba kızım tokluğunu bilmiyor mu sanki sürekl, memeyide versem mamayıda versem emicekmiş gibi geliyor. Miğdesini rahatsız etmez mi emmesi ve mama . Gece yaptı çok şükğr yağ sürmüştüm akşamdan belki o biraz rahatlattı fitili yapmayı hiç istemiyorum çok büyük inşallh olmazda olursada dediğin gibi ikiye bölerim.
Önceden emziği alıyordu memeyi emdikten sonra artık emziklede kandıramıyorum :)

Yaşadıklarımın apaynısı :) gerçkten bende çok erken doğurmuşum gibi hissediyordum yok diyordum ya daha benim zamanıma vardı hamileliğin son zamanları çabuk geçti o yüzden oldu herhalde . Birde ilk zamanlar annemler baktı benim sezeryandı diye 3 gün zorlandım tüm bakımıyla onlar ilgilenğyordu ev kalabalıktı ve mamayla besleniyordu yok diyordum bbeğimin bana ihtiyacı yok çıkıp gitsem annemler bakarlar oturup ağlıyordum sonra kendi evime geçince ve emmeye başlayınca kızımla bağım kuvvetlendi benim yavrum olduğunu anladım .

Geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün . Ben 4.yada 5. Gündü kullanmya başladım ödemde 1 hafta 10 gün sonra gitti

Cnm.benm.oglmda doymyr ben 75 ml veryrm mama 3 saatte bir ama nezman acikrsa aglrsada bazen saati gelmeden veryrm sagyrm ama bu siralar pek vaktmde olmadi sagmaya bitck gibi bisey elektrkli benmki ama markasini hatrlamyrm oglmu uyutyrm birazdn bakar yazarm sana.

A ayse2344
Aynen benim annemde göğsünün ucundan geri bastır dedi akmaz ben hep öyle yapıyorum akınca ve duruyor gerçekten

Kızlar bebeğinix kaçıncı günde doğum kilosuna geri döndü? Bizim 9. Günümüz ama hala doğum kilosundan 200 gram eksik. Zaten uyandıramıyroum beslenme sürelerimiz 3-4 saati buluyor. Acaba iyi besleyemiyormuyum korkusu hep Aklımda bugün aile hekimine de gittik bişey demedi ama, anormallik olsa söylerlerdi değilmi? Çok mu pimpirikliyim ya

Göğüs pedi kullanıyormusun cnm. Meme hava aldığında süt akıyor ben duşa girerken pedi çıkarttığımda akmaya başlıyor ikisi birden ama ped varken akmıyor.
Göğüs pedim bitmişti iki gündür kullanamadım zaten o zaman fark ettim eşim her gün çalışıyor bu aralar gidip alamadık haliyle İstanbul'da yaşayıp ebebekten sipariş veren ilk kişi olmuş olabilirim bugün geldi çok şukur pedlerim

Bizim 20. Günde geldi şuan ne durumda merak ediyorum perşmebe günü kontrolü var

Merak etme tek değilsin cnm bende sürekli sipariş veriyorum hatta okadar çabuk gönderiyorlarki mağazaya gitmektense internetten almak daha kolay :))

Canım naber nasılsın nasıl gidiyor fındık burunlu prenses ne yapıyor :)

İyiyim canım sen nasılsınn prensesli hayat nasıl :)) biz iyiyiz çok şükür cnm biraz kaka sorunumuz vardı bol bol yapan kız 3 gündür yapmıyordu çok endişelendik ama bugün hepsini toptan yaptı çok şükür ama her yer battı :)) onlar iyi olsunda gerisi sorun değil :) birde bizim kız gündüz hep kucak istiyor memede kalmak istiyor ne iş yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum gece iyi ama gündüz cadılığı tutuyor bakalım ne zamana kadar böyle gitcek :) sizde nasıl durumlar

Yalnız değilmişim demekk :)) bende ilk günler hamileliğimi özledim sanki erken doğmuş gibi hissettim. Bebeğim karnımdayken sanki daha birbirimize yakın ve bağlıydık doğunca bağımız kopmuş gibi hissettim çok garip bir duygu. Bebekler yeni doğduğunda hep anne karnında olmayı ararmış ya bnde onun karnımda olmasını aradım. Girdiğim ağlama krizleride cabası. 1 saat emzirip sonunda doymayınca mama vermek çok zoruma gidiyordu hep ağlıyordum. Neyseki çabuk geçti gitti. Lohusa sendromu diye bişi varmışş :)))

kızlar merhaba.birşey sorcam.sağlık ocagından 15.günde verilen monovit d vitamınıne başladınızmı.biz başladık.kullanmadıgım zamanlar bebeğim gayet sakın ancak kullandıgımda akşama kadar huzursuz oluyor aglıyor.doktorumu aradım.kullanmayın o ilacı mıde sancısı yapıyor dedı.gerçektende oyle.sizdede boyle bir duurm oluyormu.şimdi devit 3 kullanmaya başlıcaz.

Ben onu kullanımıyorum multitabs kullanıyorum şimdilik sıkıntımız yok çok şükür. Sağlık ocağının ilacını birçok dr tavsiye etmiyor.

Kizlar bugun sekiz gundu oldu dogum yapali ama sutum yetmiyor cok az geliyor hersey deniyorum ama cogalma yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…