- 28 Ekim 2014
- 478
- 372
- 43
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.721
Cansucum gecti gitti oyle dusun kizina odaklan ben sirf bu gibi durumlarla karsilasirim diye psikolojimi bozdum hersey normalken de sezeryan oldum doktorum sen git baska yerde dogur dedi sorumlulugu almak istemedi ama illa da onda yaptim cok sukur cok kolay gecti sezeryanim da genel anestezi oldum iki gune toparlandim agrilarim gecti ki hatirlamiyorum bile agrisini unutuyorsun bunlari dua et Allah kizini sensiz seni de onsuz birakmadiSeninde mi canımne çektim bir ben bir Allah bilir. Şuan doğru düzgün oturamıyorum bile. Hemoroidim şişti. Alt tarafa bakmak bile istemiyorum. Doktor görüntü tamamen düzelir dedi ama beni tasası sardı
Canım herkes doğumunu yapsın öyle anlatırım. Vakum riskli tabi ama bebeğimin kalbi durmak üzereydi. Benim bilincim kapanıyordu artık. En kısa sürede içerden çıkmalıydı.
Normali deneyip çok zorlanıp sonra hemen epidural sezeryana alındım. İlk gün güzeldi hissizlik çabuk geçti falan. Ertesi günden itibaren 3 günü hatırlamıyorum nöbetler yogun bakımlar falan filan.. 20 gün hastane de kaldım.. sezeryan sonrası preaklemsi nöbeti ama sebep ne doğru dürüst açıklama bile yapmadılar.. yaşadığım en ağırı bu 20 günde ve oğlumu görememek.. daha enfeksiyon ateş böbreklerimle de uğraştım yaşamadığım kalmadı daha dün geldim eve ama şimdi de bi sorun yüzünden eşimle huzurum yok.. çok kötü zamanlar geçiriyorum ve tek destekcim annem.........
Çok şükür canım. Doğum yaptım odaya geldim. Moral sıfır. K.valide yeğenini anlatıyor. Onunda çok yırtığı olmuş. Eğri büyrü dikmişler. Kocası ondan boşamış. Her anlamda çökerttiler canım beni. Şimdi eşimle uğraşıyorum birde. Allah yardımcım olsun ne diyeyimCansucum gecti gitti oyle dusun kizina odaklan ben sirf bu gibi durumlarla karsilasirim diye psikolojimi bozdum hersey normalken de sezeryan oldum doktorum sen git baska yerde dogur dedi sorumlulugu almak istemedi ama illa da onda yaptim cok sukur cok kolay gecti sezeryanim da genel anestezi oldum iki gune toparlandim agrilarim gecti ki hatirlamiyorum bile agrisini unutuyorsun bunlari dua et Allah kizini sensiz seni de onsuz birakmadi
Insallh yeter cnm.bnde de belirtiler yok .acilma olur diyodym.oda yokmus.esimide cagrdim bilseydim dogumda gel derdim.anca aksam.yuruyus yapiyoz biraz.beklmk yoruyo.bide hadi gel.seni bekliuorz demk te bebege iyi degilmis stres oluyomus bevek.oyle diuolr ne jdr dogruysa bilmiyorum :))cevabın için teşekkür ederim sanırım bebeğin hareketlerinden benim sancılarım da :) cunku bugun sancı çıkmadı. gününü geçircek heralde ama en fazla cumaya kadar beklerim dedi doktor cunku suyu az diyor inşallah yeterse suyu suni sancıyla cuma gelcek(
doğum anında indi cnmkuzum senin bebis kanala inmismiydi yoksa dogum anindami indi
canım şu son günlerinde yapacağın en faydalı şey bol bol yürümek merdiven çıkmak çömelme hareketleri yapmak ve bol bol hurma yemek.. ben bunlara son haftalarda özellikle daha çok dikkat ettim ve faydasını da gördüm. çok şükür hem doğum normal oldu hem de kısa sürede kendi sancımla doğurabildim çok şükür. yürüyüşler açılmayı hızlandırıyor kesinlikle tavsiye ederim.Insallh yeter cnm.bnde de belirtiler yok .acilma olur diyodym.oda yokmus.esimide cagrdim bilseydim dogumda gel derdim.anca aksam.yuruyus yapiyoz biraz.beklmk yoruyo.bide hadi gel.seni bekliuorz demk te bebege iyi degilmis stres oluyomus bevek.oyle diuolr ne jdr dogruysa bilmiyorum :))
Amin canim sen dua et bol bol suan kizinin melegisin gunahsizsin sabret ne de anlayissizlar ya su kayinvalideler terbiyesiz yani sanane benim yirtigimdan soylenecek laf miÇok şükür canım. Doğum yaptım odaya geldim. Moral sıfır. K.valide yeğenini anlatıyor. Onunda çok yırtığı olmuş. Eğri büyrü dikmişler. Kocası ondan boşamış. Her anlamda çökerttiler canım beni. Şimdi eşimle uğraşıyorum birde. Allah yardımcım olsun ne diyeyim
Yuruyus yapiyorum cnm 40 dk iyi oluyo ewde biraz comeliyorum hurmada yiyorum.dun merdivn ciktimda 4.kata kdr.snra asansorle dewam ettim.bugun gene yururuz esim do.durma da alirim :) durmk yok dewam etcz napayim.canım şu son günlerinde yapacağın en faydalı şey bol bol yürümek merdiven çıkmak çömelme hareketleri yapmak ve bol bol hurma yemek.. ben bunlara son haftalarda özellikle daha çok dikkat ettim ve faydasını da gördüm. çok şükür hem doğum normal oldu hem de kısa sürede kendi sancımla doğurabildim çok şükür. yürüyüşler açılmayı hızlandırıyor kesinlikle tavsiye ederim.
Cnm gecmis olsun.hersey olacagina variyo.sen canini skma sonunda bebegine kavustun.o kaynananinda agzini yirticaksin.aa bak oyle degil boyle yirtik.olunca bosanir diceksin. .ne bicim.insanlr. ya zaten zor seyler yasamissin ne bicim konusuyo.canim Allaha havale et gitsin.Çok şükür canım. Doğum yaptım odaya geldim. Moral sıfır. K.valide yeğenini anlatıyor. Onunda çok yırtığı olmuş. Eğri büyrü dikmişler. Kocası ondan boşamış. Her anlamda çökerttiler canım beni. Şimdi eşimle uğraşıyorum birde. Allah yardımcım olsun ne diyeyim
Yürüyüşleri 1saate çıkar asansörü hiç kullanma cnm bak ben nerdeyse her gün 8 kat çıkıyordm her akşam eşimle bi saat yürüyorduk hatta sana şunu söyleyeyim doğumdan önceki akşam doktorum elimden geldiğince çok hareket etmemi söyledi. Belki doğum kendi başlar suyun gelir dedi. O gün hastaneden eve yürüyerek geldik eşimle. Akşam yemekten sonra 1buçuk saat yine yürüdük gece sancılarım başladıYuruyus yapiyorum cnm 40 dk iyi oluyo ewde biraz comeliyorum hurmada yiyorum.dun merdivn ciktimda 4.kata kdr.snra asansorle dewam ettim.bugun gene yururuz esim do.durma da alirim :) durmk yok dewam etcz napayim.
Tmm cnm bugun bi saat dolasirim.annmler 7.katta cikayim hesap ettim 112 merdivn ediyo insallh faydasini gorurum :) aksama cok sancim.oluyo ilk ya sanki dogum mu oluyo diyorum anlmiyorum.ins.nisan fln gelirde oyle anlrim :)Yürüyüşleri 1saate çıkar asansörü hiç kullanma cnm bak ben nerdeyse her gün 8 kat çıkıyordm her akşam eşimle bi saat yürüyorduk hatta sana şunu söyleyeyim doğumdan önceki akşam doktorum elimden geldiğince çok hareket etmemi söyledi. Belki doğum kendi başlar suyun gelir dedi. O gün hastaneden eve yürüyerek geldik eşimle. Akşam yemekten sonra 1buçuk saat yine yürüdük gece sancılarım başladı
Cansucummbu kadar zor bir doğumda seni alttan alıp mutlu etmesi gerekiyor aslında eşininÇok şükür canım. Doğum yaptım odaya geldim. Moral sıfır. K.valide yeğenini anlatıyor. Onunda çok yırtığı olmuş. Eğri büyrü dikmişler. Kocası ondan boşamış. Her anlamda çökerttiler canım beni. Şimdi eşimle uğraşıyorum birde. Allah yardımcım olsun ne diyeyim
Bu hızla 4. De yaparsın Can'ın onda da artık iyice tecrübeli olursun :)) tatil valla bravoAynen canım daha iyi oluyo rahat oluyo aslında huysuzda oğlum ama ilk çocukta ki gibi takmıyorsun 3 çocukla tatildeyim şuan annemlerin yanında anne babam yaşlı her işi ben yapıyorum :)) düşün öyle bi Rahatlık geliyo sabır geliyo Allah yardım ediyo doğurun
Allah kolaylık versin inş herşey yoluna girerNormali deneyip çok zorlanıp sonra hemen epidural sezeryana alındım. İlk gün güzeldi hissizlik çabuk geçti falan. Ertesi günden itibaren 3 günü hatırlamıyorum nöbetler yogun bakımlar falan filan.. 20 gün hastane de kaldım.. sezeryan sonrası preaklemsi nöbeti ama sebep ne doğru dürüst açıklama bile yapmadılar.. yaşadığım en ağırı bu 20 günde ve oğlumu görememek.. daha enfeksiyon ateş böbreklerimle de uğraştım yaşamadığım kalmadı daha dün geldim eve ama şimdi de bi sorun yüzünden eşimle huzurum yok.. çok kötü zamanlar geçiriyorum ve tek destekcim annem.........
çok çok geçmiş olsun, sen yine de atlattın ya doğumu kızın da yanında boşver etraftakileri sana destek olmaları gerekirken neler yapıyorlar inş kısa zamanda hatalarını anlarlarÇok şükür canım. Doğum yaptım odaya geldim. Moral sıfır. K.valide yeğenini anlatıyor. Onunda çok yırtığı olmuş. Eğri büyrü dikmişler. Kocası ondan boşamış. Her anlamda çökerttiler canım beni. Şimdi eşimle uğraşıyorum birde. Allah yardımcım olsun ne diyeyim
Evet bir hafta dolduğunda kontrole gittiğimde uyuşturup tekrar dikişleri yeniledi ama onlarda aynı duruma geldiİkinci kere dikildi mi tekrar
Evet bir hafta dolduğunda kontrole gittiğimde uyuşturup tekrar dikişleri yeniledi ama onlarda aynı duruma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?