- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #62.701
Bnmde pzrtesi iyi demisti suyunada.bugun bi iyice kntrol edeyim.iyice kurulayayim Bakayim oyle devam ediyorsa gideyim doktra.ins.sknti yoktr ya.
Bebegin hareket ediyorsa bi sorun yoktur cnm ama yine de doktora bi sor telefonu falab varsa
Bn sab simplex kullaniyorum bir de aguline faydasini gordum illa ki gaz olacaktir ama bizi bu ilaclar rahatlatiyor bn yediklerime cok dikkat ediyorum her gun bi kac kasik kimyon ic o da iyi geliyoKızlar biz bugün 4 günlük olduk çok şukur iyiyiz ama dün gece kızım pek uyutmadı ayaklarını karnına çekip çekip ağladı. Gazı var yavrumun ama çıkaramıyor. Dün çocuk doktoru kontrolümüz vardı doktor muayenede gazı olduğunu söyledi maflor diye Bi damla verdi. Eve gelince damlattım ağzına beş damla ama banansanki damladan sonra rahatsızlandı gaz sancısı çekti gibime geldi çünkü düne kadar öyle bi sıkıntımız olmamıştı. Maflor kullanıp memnun kalan var mı aranızda. Bi de gaz olmaması için ne yapmak lazım?
Nazar degmesin canim 41 kere masallah!!!!!:)Seymasevde sen herhalde 3. De dahada mi iyi oldun ? Cocuk sayisi arttikca boylemi oluyor? Yapalim mi ucuncuyu? En buyuk kiz zaten bir iki seneye senin butun kucuklere bakar:)
Merhabalar ben de perşembe gece 39.3 de normal doğumla kizima kavuştum. Kızım çok yaramaz yeni uyudu allah sabır veriyor ki bu saate kadar bebek bakıp şimdi de internete girebiliyorjm.
kız normal vaktinde doğduğu halde emme bilmiyor uyuma bilmiyor uyanma da bilmiyor. Aklıma pinhan16 geldi nasıl sabretmis minicik kızıyla helal olsun dedim.
hikayemi belki herkes dogurunca yazmaliyim belki yazmamaliyim. Ama 3 gun bile olmadan geçti gitti artık bana kalan minik kızım şaşkın kocam :)
allah doğum yapmış ve ya bekleyen hepimize sabır versin. Bebiklere sağlık versin insallah
Merhaba anneler bana yardımcı olur musunuz bebeğim 13 günlük ve hala kilo kaybediyor doğduğu kiloya ulaşması lazımdı ama hala eksi de emiyor ama hava mi emiyor anlamadım ne kaka ne CIS yapıyor sanırım mamaya yüklenecez sutum var devamli emek istiyor demekki doymadigin danmis akıl verin mama mi Meme mi öf nasıl kilo alcak oğlum
kuzum senin bebis kanala inmismiydi yoksa dogum anindami indiben kullanıyorm cnm antibiyotik. dün başladım. bi sorun yaşamadım şimdilik. senin dikişlerin neden attı peki? geçmiş olsun
benimki inmemişti cnm normal doğum yaptım ve kolay oldu elhamdülillah
kuzum bizimle ayni olan herkes dogurduCnm bnmde karnim.inmedi.herkes daha var diyor .arkadaslrimdada inmeyen vamis norml dogurmuslr.ins.bizde sagliklica dogururuz canimm
etrafimda herkes dogurdu senin dogum belirtin falan varmi bu kadar beklemez saniyodum ama yanilmisim benim kiz inatci ciktiBnm de karnım inmedi ara ara Sancı gibi bişi oluyor ama onun dışında iyiyiz inş kendiliğinden gelir kuzularımız kızlar.
Doğum belirtisi kasılmalar var onun dışında nerdeyse 2 aydır akıntı oluyor bn de o normalmiş Bebeğin suyu değilmiş ama dikkat ediyorum artık tuvalete girdiğimde birden su gelmeyebilir az az da gidebilir tuvalette o zaman idrar rengi farklı oluyormuş henüz öyle bir durum yok canım. Hergün yürüyüş yapıyorum inş kendiliğinden gelir diye dua ediyorum . Bnm de kızım olacak Nazlı bu kızlar ismi neetrafimda herkes dogurdu senin dogum belirtin falan varmi bu kadar beklemez saniyodum ama yanilmisim benim kiz inatci cikti
Canim bebege vermiyorsun onu kendin iciyorsun sutune geciyor. Aman bebege sutunden baska bisey vermeKizlar bebege kac cay kasigi rezene cayi vermeliyiz dun bi cay kasigi kadar verdim ama etki etmedi
Bu canim:)Merhaba Mayanın korsesinin Adı nedir tatlım bn de bi korse var ama daha doğum yapmadım bn de takmak istiyorum çok sıcak ama takıcaz artık
Canim veriyolarmis oyle dediler ben de bi iki damla agzina verdim zaten annesutunden baska hicbirsey vermiyorum gece uyumuyo annem mama verelim diyo hergun kiziyorum vermeyecem diye ama gazi var uzuluyorum kasiyo kendini memede bile rahat degilCanim bebege vermiyorsun onu kendin iciyorsun sutune geciyor. Aman bebege sutunden baska bisey verme
Merhabalar ben de perşembe gece 39.3 de normal doğumla kizima kavuştum. Kızım çok yaramaz yeni uyudu allah sabır veriyor ki bu saate kadar bebek bakıp şimdi de internete girebiliyorjm.
kız normal vaktinde doğduğu halde emme bilmiyor uyuma bilmiyor uyanma da bilmiyor. Aklıma pinhan16 geldi nasıl sabretmis minicik kızıyla helal olsun dedim.
hikayemi belki herkes dogurunca yazmaliyim belki yazmamaliyim. Ama 3 gun bile olmadan geçti gitti artık bana kalan minik kızım şaşkın kocam :)
allah doğum yapmış ve ya bekleyen hepimize sabır versin. Bebiklere sağlık versin insallah
Cnm tecrubeliler daha iyi bilirde bnde bebek hareket edince sanci.oluyo bide hareket edincecsanki eli cikcak asagidan :) surekli idrara cikiyorum.cnm bide bn wcden cikinca belim oluyo sancim cok fazla oluyo
Kizlar ben carsambâ normal dogum ile bebegime kavustum cok zor bir dogum oldu sayisiz dikisim var ama bebegim iyi cok sukur 3700 kg 52 cm bebisim masallah
Canım aynı ama sana çok şaşırdım, doğumnhşkayemi yazmayın demişsin çok merak ettimneden o kadar Zorladılar seni bşrde bebeği vakumla almışlar o zararlı değil mi
Inanılmaz üzüldüm cansucumSeninde mi canımne çektim bir ben bir Allah bilir. Şuan doğru düzgün oturamıyorum bile. Hemoroidim şişti. Alt tarafa bakmak bile istemiyorum. Doktor görüntü tamamen düzelir dedi ama beni tasası sardı
Canım herkes doğumunu yapsın öyle anlatırım. Vakum riskli tabi ama bebeğimin kalbi durmak üzereydi. Benim bilincim kapanıyordu artık. En kısa sürede içerden çıkmalıydı.
Inanılmaz üzüldüm cansucumama keşke hemen sezeryanla alsalarmış niçin o kadar yırdumar seni, dikişler evet düzelir hiç üzülme, sadece zamanı uzar dikiş çoksa,bnmde sezeryan oldu oda öok çok zor inanki artık yarım insan oldum resmen , hep ağrıyor hele Karnımdaki o hissiZk öok üzüyor beni öldü hücreler resmen canının içinden bir can çıkıyor zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?