2015 Temmuz Anneleri

Ya herkes goguslerim cok sert dokunamiyorm falan diyo etkileniyorum

evt canım yaa şimdi bende kendime şaşıyorum.. temizlk ütü yemek hepsini yapıyorum ..5 gün den sonra yalnızdım ama böyle daha iyi oluyo sanki demi evt ya ne güzel nimetmiş 2.ler..bi de ben keyif de yaıyom bol bol kitap okuyrm çayım tv fırsat kalıyo şükür..amannn kendimde şaşırıyom kendime nazar değdirmeyim maşallah sana da maşallh diyeyim nazar değmesin

Canım iyi olduğuna sevindim merak ediyordum. Gaz problemi bizdede var Bio gaia damla kullanıyorum bide kimyonlu rezene çayı günlük 50 ml kadar içiriyorum. Genede çok gazlıyız ıkınmaktan uyuyamıyor. Bakalım nezaman geçicek aynen eskisi kadar girilmiyor bizimki gezmeyi seviyo Allah'tan senin o yönden daha zor ama ağlıyo diye pes etme alıştır yoksa öyle devam eder sen çık gez bi Ağlar iki Ağlar alışır gider

Kizlar ben carsambâ normal dogum ile bebegime kavustum cok zor bir dogum oldu sayisiz dikisim var ama bebegim iyi cok sukur 3700 kg 52 cm bebisim masallah
Gözün aydın canım Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin kilosu boyu gayet iyi maşallah.
Hosgeldin canim bende seni merak etmistim:) gazli bebek zor bio gaia damla da basla istersen prebiyotik oldugu icin bagirsak florasinin olusmasina yardimci oluyor olayi kokten cozuyor. Ama hemen etki yapmaz 10 gun 15 gunu bukur etkisi.
hoşbuldum canım ben de sizi özledim sen de doğum yaptın dimi nasıl bebeğin gözün aydın bu arada.
Canım oğlumun gazı için nurse harveys kullanmaya başladım etki etti gibi bazen iyi oluyor bazen çok kötü.Bir de rezene içiyorum süte geçsin rahatlatsın diye.Eğer geçmezse tavsiyene uyarım sağol tatlım.

ohh maşallah allah nazardan korusun 5,5 saat neymiş öyle.Sen de öyle güzel keyif yapmıssın ki anlatırken ben biile mest oldum:)))

Gözün aydın canım.Benim oğlumda küvezde kaldığından ilk günler mama verdiler hastanede çok sinir oldum göğüslerim doldu çok uğraştım alıştı memeye ilk başta ağlar ama sen kararlı ol anne sütünü alsın ilk başta sütü bitiremez göğüste ben kalanı sağdım sağdıkça arttı sütüm sağdığım sütü kaşıkla verdim oğluma.Meme ucu benim de yok bir de ikinci bebeğim göğüs kalkanı kullan canım onunla çıkar uçları.göğüsün kahverengi yerini tamamen bebeğin ağzına vereceksin Allah yardımcın olsun

Naber canım görüşmeyeli nasılsın.Gazlı demek oğluşun benimki de öyle günlerdir ilk kez foruma girebildim.şimdi uyuyor kızımla eşim düğünde ben de nete gireyim dedim:))

Gezmeyi seviyorsa süper maşallah benim oğluş cıyak cıyak evin içinde bile yer seçiyor yatak odasını seviyor diğer yerlerde mız mız.Kıızımda öyleydi dışarı çıkamayı sevmezdi ben pes etmedim beni yedi bitirdi ama 6 yaşında şu an hala bunaltır beni.

Merhaba, yok küvezde kalmadık, benim kız biraz iri doğdu, şeker testinde şekeri sınırın altında çıkıyordu diye bırakmadılar bizi. Takip ettiler çocuk kliniğinde, ben de sadece emzirmek için yanına giriyordum. Biraz zor bir süreç geçirdik, ama geçti gitti şükür.göbeğimizi akşam üstü düşürdük çok şükür , tam 21 günlükken rekor bizde sanırım:).iri bebekler biraz geç düşürebiliyormuş göbek kordonu daha kalın olduğu için.ben de dayanamayıp yıkadım iki kez, 21 gün yıkamadan nasıl bekletilir çocuk. Yıkamanın daha hızlandırdığına inanıyorum ben de.

Anca fırsat bulup geldim canım, 3 çocuk ev biraz zorladı ilk başta, çoğu kişi gibi gelip bana bakacak annem ve kayınvalidem yok malesef, gurbette olduğum için. Ama yoluna soktum düzene girdik şükür. Göbişimizi akşamüstü düşürdük çok şükür:).

ayy hadi gözün aydın ohh rahat rahat yıka altını al o mandaldan kurtuldun.

Gözün Aydın canım, sağlıkla büyütün inşallah:)...kız çocukları çabuk alışıyor kardeşe Analık içgüdüsü içlerinde olduğu için:).bizim göbiş düştü şükür, içime dert olmuştu valla. Ama bence yıkanması gerekiyor en azından 5-6 günde bir , düşmeyi hızlandırıyor. Bizim çocuk Dr u yıkayabilirsin demesine rağmen etrafın lafına takıldım ben, ilk Başlarda yıkamadım düşecek diye, sonra bildiğim gibi yapayım dedim ve yıkadım, ondan sonra hızlandı kuruması. Yıkadıktan sonra saç kurutma makinasıyla kurutun sadece. Kızının ismini ne koydunuz, kaç kilo ve boyu ne kadar? Sezeryan mı oldun bi de? Biraz çok oldu sanırım , ama merak ettim.

Aynen katılıyorum, Tecrübe çok şeyi kolay atlatmanızı sağlıyor. Benim şimdi 3 çocukla o kadar zor Geçmiyor, tabi düzende değişiklik oluyo ama yavaş yavaş rayına oturuyor herşey. Günden güne daha da iyi oluyo herşey, dışarı çıkmak iyi geliyo çocuklara , hava alınca uykusu da düzene giriyor .yavaş yavaş gelip burada kaynatırız yine:).

ayy hadi gözün aydın ohh rahat rahat yıka altını al o mandaldan kurtuldun.
Yok mandal filan takmadilar, bunda cok degisikti ne mandal ne gazli bez hicbisey yoktu, öylece acikta birakmislardi göbisini, cok cabuk kurudu böyle ama bi türlü düsemedi iste. Sükür onun da sonu geldi kurtulduk iste.

Kizlar dogumda kac kilonuz gitti???
Ben 6. gün eve geldigimde 10 kilo gitmisti, hamilelikte aldiklarim hepsi gitmisti, simdi de acayip acikiyorum insallah ayni hizla geri almam o kilocuklari. Toparlandim ben artik, kizimla düzenli disari cikmaya basliycam, nerede hareket orada bereket demiii:)...Benim canavar kizim cok emdigi icin insallah yediklerim hep süte döner.
Bi de dogum hikayelerimizi yazacagimiz bi kisim acilsa güzel olur degil mi???baskalarinin hikayelerini okumak benim cok hosuma gidiyor...

Arkdaslar merhaba varmi benim gibi hala doguramayan

Ben sıkıldım artık herkesin sen ne zaman doğuracan demesinden.

normal doğum mu yaptın canım sen?

Gozun aydin cnm.suyunun bittigini hast.mi fark ettiler.saglickla buyut bebegini :)
8.5 ta su gelmeye basladi canm. Saat 10.5 oldugunda hala geliyodu. Ama hala sanci ve aciklik yoktu. Hemen sezeryana girdik 11de ciktik. Spinal oldum. Ve uyusma gecince 1 kere agri kesici vuruldum. Korkulcak bi agri yok ve gayet konforlu bence.

Şimdi kullanabilirim di mi oğlum daha çok küçük gibi geliyor gözümde canlandıramadım resmen
Biz eve geldigimizden beri hastaneden kullaniyoruz hatta yemek masasinin ustunde duruyor biz yemek yerken o da bizimle takiliyor etrafa bakiniyor cok da seviyor. Kizimda bayagi uzun sure kullanmistim ayni sekilde. Oturmaya baslayana kadar 6 aylik filandi hep orada takildi:)

Nazar degmesin canim 41 kere masallah!!!!!:) Seymasevde sen herhalde 3. De dahada mi iyi oldun ? Cocuk sayisi arttikca boylemi oluyor? Yapalim mi ucuncuyu? En buyuk kiz zaten bir iki seneye senin butun kucuklere bakar:)

Dogum yaptim canim 10 gun oldu bile zaman cabuk geciyor. Nurse harvey bende kizimda cok kullanmistim cok iyi gelmisti bize de . Rezene cayi da iyi geliyor, insallah yakinda gecer gaziniz. Bende korkuyorum gazlanacak kiz diye hicbirsey yiyemiyorum korkudan kizimda cok cektim aylarca bu bakalim nasil olacak. Ara sira gir foruma ozletme kendiniii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…