- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #3.601
Aynı kaderi paylaşıyoruz. Ben bu yıl aldım bu sınıfınıYa arkadaşlar ben çok bunaldım. Mesleğim öğretmenlik. 2. sınıf okutuyorum. sürekli istekleri yaramazlıkları sorunları bitmiyor..sınıfta kokuyor çocuklar kokuyor zaten sürekli bulantı ve gaz var midemde. hiç birşeye tahammülüm yok inanın 2 haftada pes ettim..
Ya ben napim kızlar anaokulu öğretmeniyim.4-5 yaş 19 öğrencim var.Ne bir teneffüs ne bir izin..Full time sabah 8:30 - 15:30 hiç arasızzzz..Aynı kaderi paylaşıyoruz. Ben bu yıl aldım bu sınıfını
Aynı kaderi paylaşıyoruz. Ben birde van da görev yapıyorum. Birde bu zorluklara kar gibi hava koşulları eklendi. Düşük tehlikesinemi dikkat edeyim. Mide bulantılarim , gaz ve baş dönmelerinlemi ugrasayim yoksa karda buzda düşmemeyemi ugrasayim. Kısacası bunalmanizi çok iyi anlıyorum. Allah yardımcımız olsun.Ya arkadaşlar ben çok bunaldım. Mesleğim öğretmenlik. 2. sınıf okutuyorum. sürekli istekleri yaramazlıkları sorunları bitmiyor..sınıfta kokuyor çocuklar kokuyor zaten sürekli bulantı ve gaz var midemde. hiç birşeye tahammülüm yok inanın 2 haftada pes ettim..
Ya ben napim kızlar anaokulu öğretmeniyim.4-5 yaş 19 öğrencim var.Ne bir teneffüs ne bir izin..Full time sabah 8:30 - 15:30 hiç arasızzzz..
Sağolun. Amin. İnşallah cumartesi görürüz bizdebugun kalp atislarimizi ve bebegimizi gordum . çok tatli yaa minicik bir insan bir mucize.allahim cok buyuksun.10mm imis normal dedi dr. darisi gormeyen annelerin basina bir cogu gordu ama yined vardir gormeyenler belki.
Ayy Allah yardimcin olsun ben de 3.5 sene çalıştım cook iyi bilirim koşullarıni..Aynı kaderi paylaşıyoruz. Ben birde van da görev yapıyorum. Birde bu zorluklara kar gibi hava koşulları eklendi. Düşük tehlikesinemi dikkat edeyim. Mide bulantılarim , gaz ve baş dönmelerinlemi ugrasayim yoksa karda buzda düşmemeyemi ugrasayim. Kısacası bunalmanizi çok iyi anlıyorum. Allah yardımcımız olsun.
Kızlar sizinde Allah yardimciniz olsun.. Bu ilk bir kaç ay sorunlu geçecek sanırımYa ben napim kızlar anaokulu öğretmeniyim.4-5 yaş 19 öğrencim var.Ne bir teneffüs ne bir izin..Full time sabah 8:30 - 15:30 hiç arasızzzz..
Canim yolk saci gormek gebelik acisindan cok onemli.Senin gec dollenme oldugu icin gec goruyorsun her seyi,benimde oyle.Keseleri 6.haftada gordum ama keseler 5 haftalikti.Bu hafta cuma gidicem kalpleri henuz duyamam diye dusunuyorum.Kismet :)Canım kendi doktoruma Çarşamba randevum var bende hu gün başka bir doktora gittim yoll sac denilen yapıyı GÖRDÜ ve bunun iyi olduğunu söyledi büyük ihtimal sen geç Döllenme olmuşsun dedi biraz içim rahatladı ama tam sayılmaz Çarşamba tekrar gitmeyi düşünüyorum kendi doktoruma vakalım o ne diyecek
Evet canim insaAllah ikiside saglikli olurda duyarim kalplerini :)insaallah duyarsin arkadasim tam zamani. ayy bide ikiz di demi senin.
Hayirli olsun canim masaAllah bebegine :) İyikide doktorlari dinlememissin.Bu aralar doktorlar cok kurtaj meraklisi oldu bende onu anlamiyorumbugün kontrolüm vardı bebeğimin kalp atışlarını dinledik çok şükür :) ilk başlarda sağlıksız kesesi düzensiz alalım dediler iyiki doktorları dinlemedim allaha şükür herşey yolunda minicik bi kalp kocaman bi hayat var göbişimde 4. kez anne olmanın mutluluğu inanılmazzz
Amin cümlemizin inşallah.Allah yardım eder bi şekilde geçer.Baksanıza çocuklu arkadaşlar bu iyi günleriniz diyo doğduktan sonra başlıcak asıl zorluklar Allah'ın izniyle.Yeri gelmişken öğretmen arkadaşlar daha çook var gerçi ama hayal kuralım Temmuz gelmiş doğum yapmışız Allahın izniyle ücretisz izin düşünüyo musunuz? En az şubat tatiline kadar düşünüyorum ben şimdilik.Bi de sınıf öğretmenlerine süt izninde sıkıntı çıkarıyo mu müdürler?ama öğrencileri kime bırakıcaz ki 1,5 saat?Kızlar sizinde Allah yardimciniz olsun.. Bu ilk bir kaç ay sorunlu geçecek sanırım
Pesb.gunu gidicm o gun belli olucak ama ne kanamam oldu ne bisi bide elimi karnima koyuyorum ya sanki sis gibi bebegim buyuyo gibi hissediyorum. Ama cokta umitlenmek istemiyorum hayirlisi artik yaa herseye kabulum suan( sabret hemen üzülme.belki geç döllemedir.şimdi ne durumdasın.merak ettim.ayy inş. geç döllemedir.ALLAH yardımcın olur inş.
Bende tam tersi tatliyi hic sevmezdim simdi tatli diye deliriyorum[/QUOTE][QUOTE="pinarsnm, post: 38065590, member: 58tati]bende öyleyim tatlı çok yerdim yapardım şimdi ağzıma almadan düşüncesi mahfediyor
Saolun Teşekkürler de eğer öyle bi riskiniz varsa mutlaka öğretmenle konuşun. Bir De benim en büyük korkum bu aralar çocuklar tenefuste aralarda deli gibi koşuyorlar karnima belime çarpmalarindan korkuyorum hamile değilken çok yaşadığım için fobi oluştu bendeOgretmenler kolay gelsin gercekten zor isiniz carsamba gunu aile katilimi icin oglumun sinifina gidip etkinlik yaptiracagim.simdiden dusunuyorum nasil gececk diye.iki saat surer herhalde..acaba ogretmene soylesemmi baslamadan hamileligimi dusuk riskim oldugunu yoksa zaten yardim eder herhalde bana
Rabbim inşallah o günleri nasip etsin de ben düşünüyorum Şubat a kadar. Süt izni için de çok ısrar etmeyeceğim evim okula çok yakın arabamla 5 dakika eğer amirim uygun görürse gider gelirim çocukları da son saat sınıf anneleri ile odevleniririm diye düşünüyorum.Amin cümlemizin inşallah.Allah yardım eder bi şekilde geçer.Baksanıza çocuklu arkadaşlar bu iyi günleriniz diyo doğduktan sonra başlıcak asıl zorluklar Allah'ın izniyle.Yeri gelmişken öğretmen arkadaşlar daha çook var gerçi ama hayal kuralım Temmuz gelmiş doğum yapmışız Allahın izniyle ücretisz izin düşünüyo musunuz? En az şubat tatiline kadar düşünüyorum ben şimdilik.Bi de sınıf öğretmenlerine süt izninde sıkıntı çıkarıyo mu müdürler?ama öğrencileri kime bırakıcaz ki 1,5 saat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?