- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
kızlar annemle anlaşamıyoruz ya:44:
şimdi benim seramik tencere takımım sos tencerem yumurta tavam var :)
krep tavası wok tavası küçük tencere seti düdüklü tencere alcam
ama bunlar anneme yetmiyo bide büyük takım alalım diyor bence gerek yok
2 kişi olcaz küçük tencerelerimiz yeter misafir gelincede seramikleri kullanırım yetmez mi annem evi tencereyle doldurmaya kararlı
yeter tabi ki canım ben bir teflon aldım bir de çelik alacağım başka da almam annemde yeter diyor zaten şimdi bile 5 kişilik aileyiz belli tencereler kullanılıyor sizde de öyledir yani 2 kişi için o kadar ne gerek var :)
annem bi anlasa diyorum ki ilerde yetmezse alırım aaa yok kızım illa olsun diyo bide anneaanem teflon tencere almış o da hevesli hevesli anlatıyo çeyizine koyarızz diye orduyla yaşıycamda haberim yok sanırım
geçmiş olsun canım noldu:26:
geçmiş olsun mervecim
Gecmis olsun canim kotu bisey yoktur insallah ?
Tesekkur ederim kızlar biseyim yok biraz yanlz hissettim dun hastaydim onun için sanirim kzlar ben hala ne giyicegime karar veremedim giymek istediğim tunik ve pantlonm var ama birisi bsey diyince hemen etkilenip vazgecsemmi diyorum sizce yeni bi elbise fln mi almaliyim yoksa onlari mi giysem :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
görme şansımız var mı canım
Burdan paylasamam cnm
grupta paylaş canım zaten gizli
Daha snra silme sansim varmi cnm
evet canım
Tesekkur ederim kızlar biseyim yok biraz yanlz hissettim dun hastaydim onun için sanirim kzlar ben hala ne giyicegime karar veremedim giymek istediğim tunik ve pantlonm var ama birisi bsey diyince hemen etkilenip vazgecsemmi diyorum sizce yeni bi elbise fln mi almaliyim yoksa onlari mi giysem :what:
ben de senin gibiyim kafamda bişey oluşturuyorum isteme de şunu bunu giyecem diye birsi bişey dedi mi ya da yeni bişey gördüm mü vazgeçiyorum :)
paylaştın kaldırdın mı canm bn kaçırmışım galiba :)
Aynen cnm bnde oyleym kaldrdm evet sn karar verdgmi haber vericem İNŞALLAH tabi karar verebilirsem
Konuşma balonları ile bozdum kafayı tam 25 tane oldular
Dudak ve bıyıkları da çoğalttım gözlüklerim iki tane onlar bana ve Gökmen'e özeller
Bunlar konuşma balonlarım renkli kağıtlara çıktı alıp üzerilerine yapıştıracağım :)
Eki Görüntüle 1192415 Eki Görüntüle 1192417 Eki Görüntüle 1192418
Bunlar dudak,bıyık ve gözlükler :)
Eki Görüntüle 1192416
Bir de şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum benimkiler böyle çiçek değil kalp şeklinde olacak nereye asarım bilmiyorum :)
Eki Görüntüle 1192420
Konuşma balonlarımın çok çok fazla olduğunu biliyorum bir kısmını nişan için bırakayım diyorum ama gönlüm hiç birinden vazgeçemiyor aynılarını nişanda kullanayım desem(isteme ve söz ile ilgili olanlar hariç) olur mu ki öyle onu da bilmiyorum iki iki aynı şeyi kullanmış olacağım bazen de diyorum ki sözde hiç kullanmayayım hepsi nişana kalsın bana fikir verin kızlaaarrr :)
bunları nasıl yaptığını ve ne kadar mal olduğunu anlatır mısın lütfeeeeeeen
Tabi ki anlatırım ilk olarak internetten istediğim şekilleri çıktı alıp kestim 3 tane büyük boy mukavva aldım (tanesi 75 kuruş) kestiğim şekilleri mukavvanın üzerine koyup istediğim adette çizdim daha sonra da mukavvayı kestim böyle oldu :)
Renkli kağıtlara çıktı alacağım ve bu sefer daha önceden hazırlamış olduğum şekillerimi renkli çıktı aldığım kağıtların üzerine koyup çizip keseceğim sonra da yapıştırması kalacak bir tek.Tabi yazınıza güveniyorsanız renkli kartonları yapıştırıp üzerine kalın keçeli kalemlerle sizde yazabilirsiniz :) Renkli kağıt düzenlemesini şöyle yaptım öncelikle hangi yazıyı hangi şekilde kullanacağım onu belirledim daha sonra photoshop programından boş paint sayfasına yazı tipi seçerek yazılarımı yazdım kağıdın üzerinde nasıl duracağını daha önce çıktı alıp kestiğimiz kağıtları ekrana tutarak baktımsığıp sığmadığına göre yazı boyutunu ayarladım vs.Bütün işlemler bittikten sonra sıra çubuklarda çubuk içinde adana çöp şiş denilen çubukları kullanacağım Eki Görüntüle 1192475
Çok fazla çiz kes yapıştır var ama olsun ben çok fazla yaptığım için bu pankartlardan maliyetimi bir hayli düşürdüm :)
Tahmini hesaplarsam mukavva 2.25 tl - Renkli kağıt pakette 80 adet var 5.50 tl - adana çöp şiş en fazla 4 tl - yapıştırıcı vs derken en fazla 15 tl :)
25 adet pankart 7 adet bıyık 7 adet dudak 2 de gözlük 15 tl tutuyor yani.Normalde pankartların tanesi en az 2 tl :)
detaylı anlatım için çoook teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?