Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

elbisem büyük bir ihtimalle fuşya olacak canım kapı süslerimi kırmızı aldık hediyeliklerin fiyonkları süslemeleri kırmızı mı olmalı yoksa fuşya mı onda karar veremedim tam işte :18:

canım ben kırmızı diyorum mutluhatun da ev süslemesi ile uyumlu olsun demişti

tabaklara yap zaten süs canım hepten de sade olmasın beyaz tül kafama yattı iyice :)

canım ben kırmızı diyorum mutluhatun da ev süslemesi ile uyumlu olsun demişti

ay ben mutluhatun elbisenle uyumlu olsun yazdı diye okumuşum o zaman kırmızı yapmak bu durumda en mantıklısı zaten yastıklarımız da kırmızı oh romantik olur kırmızı kırmızı

ben o zamanda beyaz olmasından yanaydım kalp yanında tül çok düz dersen ufak ufak kalpler alır beyaz tüle serpme şeklinde eklersin uyumlu olur :)

bak bu benim aklıma hiç gelmedi canım ayy o şekilde çok hoş olur yaa aklınla bin yaşa sen bakalım daha ne güzel fikirlerin gelecek çook teşekkür ederim fikrin için tatlım peki sözde bir fotoğrafçıyla dış çekim nasıl olur sence :)

bence harika olur ben yaptırıcam

Ne demek canım hepimiz için en güzelini seçeceğiz :)
Fotoğraf konusunda ise ben bir iki pozda olsa çektirmek istiyorum söz için :)

gereksiz olur diyenler oldu da canım bence de güzel bir anı olarak kalır ayy bu söz bize pahalıya mal olacak galba çok şey yapmak istiyorum

bi kere sözleniyoruz dimi amannn :) benimde aklımda çok fazla ayrıntı var hepsini not aldım yapmak nasip olur inşallah

Ne demek canım hepimiz için en güzelini seçeceğiz :)
Fotoğraf konusunda ise ben bir iki pozda olsa çektirmek istiyorum söz için :)

o zaman bu konuda da kararımı verdim canım o çerçeveyi konuşma balonlarını falan kullanırız belki bu dış çekimlerde :) sözle aynı gün yetişir mi fotoğraf çekimi acaba

o zaman bu konuda da kararımı verdim canım o çerçeveyi konuşma balonlarını falan kullanırız belki bu dış çekimlerde :) sözle aynı gün yetişir mi fotoğraf çekimi acaba

yetişir canım o gün pek telaş olmaz ki önceden her şey hazırlanır kenarı da durur senin bir kuaförün bir fotoğrafın kalır.Sabah hazırlıkları kontrol ettikten sonra öğlen kuaföre gitsen çıktıktan sonra dış çekim akşam üzeri gibi biter iş sonra evine geçer son kontrolleri hazırlıkları yapıp oturup bekleriz :) Kesinlikle o yaptığımız çerçeve konuşma balonlarını kullanarak profesyonel çekim resmimiz olmalı :)

ben adalarda istediğim için bi gün önce yada sonra planlıyorum :)

bi kere sözleniyoruz dimi amannn :) benimde aklımda çok fazla ayrıntı var hepsini not aldım yapmak nasip olur inşallah

aynen öyle canım :) not al aklına geldikçe de yaz insan öyle unutmuyor inşallah nasip olur listemizdeki her şeyi yapmak

o zaman böyle yaparız canım o günün planını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…