- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 113
- 34
Kızlar mutfak önlüğü olarak şöyle bir şey düşünüyorum model olarak değiştiriyorlar farklı kumaş çeşitleri var ama yazısı aynen böyle olacak Eki Görüntüle 974072
Tabi bende Gökmeni cili mutfakta (yani Gökmen'in karısı mutfakta yazacak) :)
bizim için de bir deneyim olur senden öğrendiklerimiz :)
özge bu söz hediyelikleri senden cıkıyor hep
bende mesela senden duydum ilk
yazı çok güzelmiş canım ya ben de çeyiz almaya başlıyım bunlardan düşünüyorum :)
söz mendili veriyorlar ya söz verdik anlamında mendil mi dağıtacaksın yoksa farklı bir şey mi tabi sizde yoksa öyle bir şey gerek yok :)
ohh hepimizin çeyizde olsun bir tane böyle önlük :)
konyalıyım ben canım hiç duymamıştım görmedimde anneme soruyum bari
sor bakalım :)
Yeni yeni şeyler çıkaracağım size bu gidişle
Yaa gerçekten mi
Ama söz mendilinide mi duymadınız bizim burada hep dağıtılıyor sözde mendil demek sizde de yok :)
evet tatlımben nişanımda kurabiye yaptırıp dagıtmayı düşünüyorum ama mendil bilmiyorum
Yaa gerçekten mi
Ama söz mendilinide mi duymadınız bizim burada hep dağıtılıyor sözde mendil demek sizde de yok :)
evet tatlımben nişanımda kurabiye yaptırıp dagıtmayı düşünüyorum ama mendil bilmiyorum
bizde var ama ben kararsızım :) özgecim sen şu yastıklardan yapmıştın demi ben de sabun düşünüyorum şu üzeri süslülerden olur mu sizce kızlar ?
bizde var ama ben kararsızım :) özgecim sen şu yastıklardan yapmıştın demi ben de sabun düşünüyorum şu üzeri süslülerden olur mu sizce kızlar ?
evet canım bende duymamıstım, ama ben birşey dagıtamayacagım galiba, benimki ne gerek var dedi, asker psikolojisi diye dusunuyorum umarım oyledir.
yada kurabiyelerden yaptırcam onlarda cok hosuma gitti
olur canım neden olmasın evet ben yastık yapmıştım :)
kurabiye de çok güzel canım farklı modeller var sen dağıt canım söz kız tarafına ait hıh çok karışmasın sevgililerimiz :)
zaten bende mendil dağıtmayacağım başka hediyelik hazırladım sen görmüş müydün benim minik yastıklarımı :)
olıur tabi sabunlarda güzel arastırmıstım bende, hemde miss gibi kokar
ya yastık olur ya sabun olur zaman canım şu an ikisi var aklımda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?