• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Kızlar mutfak önlüğü olarak şöyle bir şey düşünüyorum model olarak değiştiriyorlar farklı kumaş çeşitleri var ama yazısı aynen böyle olacak Eki Görüntüle 974072
Tabi bende Gökmeni cili mutfakta (yani Gökmen'in karısı mutfakta yazacak) :)

yazı çok güzelmiş canım ya ben de çeyiz almaya başlıyım bunlardan düşünüyorum :)

Yaa gerçekten mi :1:
Ama söz mendilinide mi duymadınız bizim burada hep dağıtılıyor sözde mendil demek sizde de yok :)

bizde var ama ben kararsızım :) özgecim sen şu yastıklardan yapmıştın demi ben de sabun düşünüyorum şu üzeri süslülerden olur mu sizce kızlar ?

Yaa gerçekten mi :1:
Ama söz mendilinide mi duymadınız bizim burada hep dağıtılıyor sözde mendil demek sizde de yok :)

evet canım bende duymamıstım, ama ben birşey dagıtamayacagım galiba, benimki ne gerek var dedi, asker psikolojisi diye dusunuyorum umarım oyledir. :1::1:

yada kurabiyelerden yaptırcam onlarda cok hosuma gitti

evet canım bende duymamıstım, ama ben birşey dagıtamayacagım galiba, benimki ne gerek var dedi, asker psikolojisi diye dusunuyorum umarım oyledir. :1::1:

yada kurabiyelerden yaptırcam onlarda cok hosuma gitti

kurabiye de çok güzel canım farklı modeller var sen dağıt canım söz kız tarafına ait hıh çok karışmasın sevgililerimiz :)

Back