Evet çok haklısın asıl konu çalışmaya zaman ayıramamak. Bende günlerdir kendime söylüyorum derslerin şurasından tutayım şurdan başlayım vs vs vs işteyken işle ilgileniyorum. Eve geliyorum kızın dersleri yemek vs vs vs . Bir türlü kendimi ders çalışma konusunda disipline edemiyorum. O yüzden 2015 de yeterlilik sınavına hazırlık için kursa gideceğim benim için hatrı sayılır bir para masraf etmek zorundayım yani kazanayım da bitsin şu staj yeterlilik sitres.
Eşiniz smmm ise sizin için kaçırılmaz bir fırsat dedim çinkü , İnanın stajı bitmiş yeterlilik sınavında 7/7 yapmış kazanmış tanıdıklarım var yani orta seviye bi işyerinde çalışıyorlar o kadar emek ve çalışmaya karşılık. Hadi ben bu sınavı da geçtim ruhsatı da aldım büroyu da açtım ...... muhasebe defteri bulmak çok zor eğer sağlam geniş bi çevren yoksa (Tabi herşey ilk önce nasip kısmet meselesi) büroyu yürütmek çok zor hadi küçük esnaflardan başla 100 diyelim muhasebe ücreti onu bile biriktiriyorlar biriktiriyorlar tahsilat da sıkıntı...... İşte asıl sıkınta smmm belgemi ruhsatı aldıktan sonra başlıyor......Birde o kadar masraf yapacağım dosya açılcak para , kursa gitcem para, en son ruhsat için 3.000 tam bilmiyorum 4.000 TL yakın bi rakam ödeyeceksin oooooo . Ben şahsen smmm belgemi alırsam bayan bir ortakla düşünüyorum ama herşeyin hayırlısı bakalım
O yüzden siz eşiniz smmm olduğu için çok şanslısınız . Hayat da her daim başarılı ve şanslı olmanız dileğiyle ...