bende nakit bulundurmayı ve harcamayı sevmediğim için küçük harcamaları bile kartla yapıyorum o zaman pek bozukluğum çıkmıyor. ancak dolmuşa bindiğimde bozdurdugum paralar bozukluk oluyo onları atıyorum. kumbarayı çok sık kullanamıyorum yaniInsallah:) ben sadece bozukluk seklinde degil de, kenara para atma seklinde yaptigim icin kagit para aticam genellikle. Ama bozukluklar da kacmaz tabii:)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 para biriktirme yılı :)
- Konu Sahibi krisopraz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba bugün kocaman teneke bir kumbara aldım,hiç açma yeri filan yok.ama nasıl birikim yapicam karar veremedim.Benim ablama 8 tam 1 yarım altın borcum var,aldığım altınlar da dahil elime geçeni oraya atmayı düşünüyorum ve hazirana kadar acmamayi düşünüyorum.mantıklı mı sizce? Ya da bozuk paraları başka yerde mi biriktirsem?
Merhaba bugün kocaman teneke bir kumbara aldım,hiç açma yeri filan yok.ama nasıl birikim yapicam karar veremedim.Benim ablama 8 tam 1 yarım altın borcum var,aldığım altınlar da dahil elime geçeni oraya atmayı düşünüyorum ve hazirana kadar acmamayi düşünüyorum.mantıklı mı sizce? Ya da bozuk paraları başka yerde mi biriktirsem?[altınları kumbaraya atma derim ama yie de sen bilirsin tabi .
Merhaba bugün kocamdüşünüyorumir kumbara aldım,hiç açma yeri filan yok.ama nasıl birikim yapicam karar veremedim.Benim ablama 8 tam 1 yarım altın borcum var,aldığım altınlar da dahil elime geçeni oraya atmayı düşünüyorum ve hazirana kadar acmamayi düşünüyorum.mantıklı mı sizce? Ya da bozuk paraları başka yerde mi biriktirsem?
Ben de senim gibi o acma yeri olmayan teneke kumbaralardan almayi dusunuyorum, cunku ben de kendime guvenmiyorum, bizim de annemlere 8bin dolara yakin borcumuz var biriktirdigim paralari da o borc icin kullanabilirim diye dusunuyorum. Bence de altinlari atma normal paralarin icine.
O zaman altın almayıp sadece para mi biriktirsem? En son alsam altın.Ben de senim gibi o acma yeri olmayan teneke kumbaralardan almayi dusunuyorum, cunku ben de kendime guvenmiyorum, bizim de annemlere 8bin dolara yakin borcumuz var biriktirdigim paralari da o borc icin kullanabilirim diye dusunuyorum. Bence de altinlari atma normal paralarin icine.
O zaman altın almayıp sadece para mi biriktirsem? En son alsam altın.
Turk lirası olarak biriktirsen. Altinin fiyatini takip edersin. Dustugu zaman alirsin.
Merhaba bugün kocaman teneke bir kumbara aldım,hiç açma yeri filan yok.ama nasıl birikim yapicam karar veremedim.Benim ablama 8 tam 1 yarım altın borcum var,aldığım altınlar da dahil elime geçeni oraya atmayı düşünüyorum ve hazirana kadar acmamayi düşünüyorum.mantıklı mı sizce? Ya da bozuk paraları başka yerde mi biriktirsem?
bana çok mantıklı geldi onu asla açamazsın ve mecbur orda birikcek ama güvenlik açısından endişelendim yani allah korusun hırsız girse ve kumbarayı götürse - olur mu olur - altınlar gitti diye çok üzülürsün.. daha güvenli bi yerde durması lazım sanki
Bozuk para için ayrı bir kumbara alırım, buraya da altın veya daha yüksek miktardaki birikimlerimi atarım,diğer kumbarada bozuk para biriktirip,butunletip ay sonunda buraya atarım. Benim olayım o parayı attım gitti bidaha ulaşma şansım olmamalı,yoksa çok birikmiş paramı bişey beğenip dayanamayıp harcamisimdir.bana çok mantıklı geldi onu asla açamazsın ve mecbur orda birikcek ama güvenlik açısından endişelendim yani allah korusun hırsız girse ve kumbarayı götürse - olur mu olur - altınlar gitti diye çok üzülürsün.. daha güvenli bi yerde durması lazım sanki
Bozuk para için ayrı bir kumbara alırım, buraya da altın veya daha yüksek miktardaki birikimlerimi atarım,diğer kumbarada bozuk para biriktirip,butunletip ay sonunda buraya atarım. Benim olayım o parayı attım gitti bidaha ulaşma şansım olmamalı,yoksa çok birikmiş paramı bişey beğenip dayanamayıp harcamisimdir.
burada altın hesabı olanlar varmış bende yok altın hesabı ama her ay birikimlerini o hesaba atarsın. internet bankacılığından da al sat yaparsın. atıyorum 1 gr altını 87 ye alıp 89 a yükseldiğinde satarsın. 20 gr olsa sana 40 tl kar getirir.
Bozuk para için ayrı bir kumbara alırım, buraya da altın veya daha yüksek miktardaki birikimlerimi atarım,diğer kumbarada bozuk para biriktirip,butunletip ay sonunda buraya atarım. Benim olayım o parayı attım gitti bidaha ulaşma şansım olmamalı,yoksa çok birikmiş paramı bişey beğenip dayanamayıp harcamisimdir.
benim de kumbaram kilitli ama kilidi açık şuan anahtrını da kaybettim birşey almak için o parayı kullanmam ama dolmuş vs parası için tam çerezlik oluyo ordakiler. ulaşamamak lazım gerçektende
burada altın hesabı olanlar varmış bende yok altın hesabı ama her ay birikimlerini o hesaba atarsın. internet bankacılığından da al sat yaparsın. atıyorum 1 gr altını 87 ye alıp 89 a yükseldiğinde satarsın. 20 gr olsa sana 40 tl kar getirir.
o öyle olmuyo canım :) yani yapabilenler devam etsin ii gene ama 40 tl kar edeyim derken 100 tl zarar etmek de var, genelde bu yatırım konularında zarar daha çok vardır çünkü birilreinin kaybetmesi lazım ki büyük oyuncular o kaybedilen paraları toplayacak.. hiç güvenmiyorum dolar altın borsaya. özellikle amatörler al sat işine hiç girmesin bence sadece uzun vadede zarar etmeyecek şekilde biriktirmek isteyenler girsin benim fikrim tabi
Bozuk paralar için bende kilitli bir kumbara kullanmaya karar verdim,gün sonunda bütün bozuklukları aticam.benim de kumbaram kilitli ama kilidi açık şuan anahtrını da kaybettim birşey almak için o parayı kullanmam ama dolmuş vs parası için tam çerezlik oluyo ordakiler. ulaşamamak lazım gerçektende
o öyle olmuyo canım :) yani yapabilenler devam etsin ii gene ama 40 tl kar edeyim derken 100 tl zarar etmek de var, genelde bu yatırım konularında zarar daha çok vardır çünkü birilreinin kaybetmesi lazım ki büyük oyuncular o kaybedilen paraları toplayacak.. hiç güvenmiyorum dolar altın borsaya. özellikle amatörler al sat işine hiç girmesin bence sadece uzun vadede zarar etmeyecek şekilde biriktirmek isteyenler girsin benim fikrim tabi
anladımm teşekkür ederim bilgi için :)ben de hiç bulaşmıyorum o işe. pek anlamam da. vadesiz hesabımda biriktiriyorum. o parayı yok sayıyorum