- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
Ne yapicaksn peki :)Günaydın hanımlar bugunde 4.25 tl attım :)
eşim sürekli ona yapacağım sürprizi merak ediyor bende sürpriz söylenir mi diyorum parayi denkleyince söyleyeceğim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapicaksn peki :)Günaydın hanımlar bugunde 4.25 tl attım :)
eşim sürekli ona yapacağım sürprizi merak ediyor bende sürpriz söylenir mi diyorum parayi denkleyince söyleyeceğim :)
Takım elbise ve yeterse bir iki gömlek iki yıldır aynı takım elbise ile okula gidiyor çok üzülüyorum... ben ne bulsam giyiyorum okulda ama erkekler için zorunlu...Ne yapicaksn peki :)
Niye ptesi ev sahibemiz :)günaydın kızlarr maşallah hepinize :) ben p.tesi gününe kadar atamayacağım elime p.tesinden sonra bozukluk geçiyor hep ama size gerçekten helal diyorum hepiniz süpersiniz
Ben de katılmak istiyorum kızlar, taksitlerimden dolayı birikim yapamıyordum hiç artık çok azaldı taksitlerim ben de para biriktirmek istiyorum... Ama bankada durmuyor hiç param o yüzden açılmayan kumbara almak istiyorum
günaydın kızlarr maşallah hepinize :) ben p.tesi gününe kadar atamayacağım elime p.tesinden sonra bozukluk geçiyor hep ama size gerçekten helal diyorum hepiniz süpersiniz
4 günlük izin verdim kendime diyelim evdeyim biraz da rahatsızım para harcamadığım için bozukluk çıkmıyor haliyle :)Niye ptesi ev sahibemiz :)
kağıt paraları birikime saymıyorum borçlar için ayrı yeri var onlarınO zamana kadar bozukluk atamayacaksan sen de kagit para at:):)
Geçmiş olsun bende bebekten dışarı cikamadigim için esimin eline bakıyorum :)4 günlük izin verdim kendime diyelim evdeyim biraz da rahatsızım para harcamadığım için bozukluk çıkmıyor haliyle :)
bereketli olsun canımbugün kumbaraya 4 TL gitti
bereketli olur inşallah
ben de öyle yaptım :) büyük olana kağıt paralar atmayı planlıyorum, küçük bi kavanozda da bozukluklar var bakkal içinbüyük kumbarama 11 tl koydum. küçük olana da 3 5 bi şey 5-10 kuruşlardan attım :) küçük kumbaradakilerle ekmek su falan alıyorum