• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 para biriktirme yılı :)

Ben de katılmak istiyorum kızlar, taksitlerimden dolayı birikim yapamıyordum hiç artık çok azaldı taksitlerim ben de para biriktirmek istiyorum... Ama bankada durmuyor hiç param o yüzden açılmayan kumbara almak istiyorum:KK37:

günaydın kızlarr maşallah hepinize :) ben p.tesi gününe kadar atamayacağım elime p.tesinden sonra bozukluk geçiyor hep ama size gerçekten helal diyorum hepiniz süpersiniz

Ben de katılmak istiyorum kızlar, taksitlerimden dolayı birikim yapamıyordum hiç artık çok azaldı taksitlerim ben de para biriktirmek istiyorum... Ama bankada durmuyor hiç param o yüzden açılmayan kumbara almak istiyorum:KK37:

Acilmayanlar en mantıklısı... esimde bana alacak inşallah :)

Ben elinde önceden olan ve altın almayı düşündüğüm 600 tl yi ve bu aydan da 200 tl yi kumbaraya attım.sanki uzay boşluğuna atıyormuşum gibi hissettim,yani kesinlikle ulasamicam:KK57: Bu ay çok az para bıraktım kendime napicam bakalım. 650 tl kredi kartı ve 200 tl bir başka borcum vardı onları ödedim.kredi kartı borclarim azaldı ama hiç harcamasam da 500 tl borcum var önümüzdeki aya. Bakalım bu ay nasıl geçecek:KK51:

büyük kumbarama 11 tl koydum. küçük olana da 3 5 bi şey 5-10 kuruşlardan attım :) küçük kumbaradakilerle ekmek su falan alıyorum
ben de öyle yaptım :) büyük olana kağıt paralar atmayı planlıyorum, küçük bi kavanozda da bozukluklar var bakkal için

Back
X