• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 para biriktirme yılı :)

ben de öyle yaptım :) büyük olana kağıt paralar atmayı planlıyorum, küçük bi kavanozda da bozukluklar var bakkal için
Bende öyle yapıyorum,büyük açılmayan kumbaraya uzun vadede kağıt para biriktiricem.diğer küçük kumbarada bozUkluklar,onu da ay sonunda butunletip diğer kumbaraya atmayı planlıyorum. Çok fena gaza geldim yalnız,bugün hiç para harcamadim dışarda :)

günaydın kızlar
dün 10 tl mi bozdurdum minibüs parası için. şimdi o bozukları kumbaraya atınca bugün minibüs için yeni kağıt paramı bozdurmam gerekicek. napsam bilemedim :)
Haftalık hesapla kalan bozukluğu koy canım ben çalışırken öyle yapıyordum... ben dolmuscudan para üstü almayi beklemeyi sevmediğim için hesapliyordum haftalık...

slm kızlar 2015 hedeflerim borçlarımı kapatmak para biriktirmek ve altın günü yapmak....
benimde kumparam var...biriken parayla ya tatil yada fotograf makinesi almayı düşünüyorum...

Tesekkur ederim arkadaşlar hepimize bol bereketli birikimler diliyorum akşam eşimin cebindeki bozukluklarida atmayi düşünüyorum sayilir mi ki:KK49:

Back
X