• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Annelerinin bebek şekerleri kapı süsleri:)

bi deniyim baklm nasıl olucak :KK51: çok saol canm

ay üzüldüm ya şimdi keçeyle güzel olmuş ama :KK43: bi deniyim 1 adet keçe alıp olmazsa ucuz bişi alırım kurtulurum kapı süsünden

Bence sadece isimi keçe ile yazılmış bu modelde şimdi tekrar dikkatlice baktım belki bir de at.. geri kalan kumaş gibi duruyor

bi deniyim baklm nasıl olucak :KK51: çok saol canm

ay üzüldüm ya şimdi keçeyle güzel olmuş ama :KK43: bi deniyim 1 adet keçe alıp olmazsa ucuz bişi alırım kurtulurum kapı süsünden
canım yaparsın ince keçe zor kesilmiyor dene derim içinde kalmasın:)

canım yaparsın ince keçe zor kesilmiyor dene derim içinde kalmasın:)

denicem canm çok saol bu hafta ders anlatımlarım sunumlarım var onları halledeyim haftaya salı başlarım hayırlısıyla bişey olmazsa
evde yürüyemiyorum ki dışarı çıkıp alıyım malzemeleri :(eşimle hafta sonu keçeleri falan alırım o götürür beni artık hazır olur salıya

Selam kızlar.. Bende yarın baslıcam nasipse.. SiZlerlede paylasmak isterm.. Aksam eşmden baglanıp gönderirim..
Bebek mevlidi için sabunlarımızda inş pazartesi veya salı elımde olucak.. Artık biticek yawas yawas..
Bu arada kapı süsüne isminimi yazsam yoksa canım oglum.. Hosgeldin bebek hosgeldin oglum gibi klişe ama genel bi yazı mı yazsam ...
Cok heycan yaptırummm..

Kızlar burada kolonya şişme ve kendi yaptığım sabunlar var:) daha süslenmemiş halleri..

Kız bebişi diye pembeye boğmak istemedim yeşillendirdim arada, nasıl olmuş? :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    231,4 KB · Görüntüleme: 257
denicem canm çok saol bu hafta ders anlatımlarım sunumlarım var onları halledeyim haftaya salı başlarım hayırlısıyla bişey olmazsa
evde yürüyemiyorum ki dışarı çıkıp alıyım malzemeleri :KK43:eşimle hafta sonu keçeleri falan alırım o götürür beni artık hazır olur salıya
en iyisi eşinle gitmen tabi canım yoruluyoruz artık
Selam kızlar.. Bende yarın baslıcam nasipse.. SiZlerlede paylasmak isterm.. Aksam eşmden baglanıp gönderirim..
Bebek mevlidi için sabunlarımızda inş pazartesi veya salı elımde olucak.. Artık biticek yawas yawas..
Bu arada kapı süsüne isminimi yazsam yoksa canım oglum.. Hosgeldin bebek hosgeldin oglum gibi klişe ama genel bi yazı mı yazsam ...
Cok heycan yaptırummm..
canım adını yaz bir tanede kızına yap ama kıskanmasın bende ikinciyi yapıcam inşaallah:)
Kızlar burada kolonya şişme ve kendi yaptığım sabunlar var:) daha süslenmemiş halleri..

çok güzel düşünmüşsün canım sabunlarında çok güzel:)

çok güzel olmuşlar ellerine sağlık. ben de pembeden çok hoşlanmıyorum. üşenmeyip de şu kolonya işine girişirsem inşallah pembeden farklı bir şeyler düşünüyorum. bu şişe kaç cc'lik oluyor bu arada?

ayyy çok cici olmuşlar canım ellerine sağlık :):nazar:bence yeşilde çok güzel olmuş bebek yeşili gibi varmı böyle bir renk bilmiyorum ama çok uymuş bence:KK37:

çok güzel düşünmüşsün canım sabunlarında çok güzel:)
Sağolasın canım :) çok yetenekli Değilim ama uğraşmıştım bi ara :)

çok güzel olmuşlar ellerine sağlık. ben de pembeden çok hoşlanmıyorum. üşenmeyip de şu kolonya işine girişirsem inşallah pembeden farklı bir şeyler düşünüyorum. bu şişe kaç cc'lik oluyor bu arada?
Sağol canım :) Tatlı sarı ya da su yeşili somon vs de yapıyorlar bemim çoğu şey pembe olunca lame ve yeşil ile renklendireyim istedim. Kaç cc bilmiyorum resimde büyük çıkmış ama mini mini küçük parmağımın iki boğumu kadar falandır herhalde.. Bunların bi iki büyük boyu daha güzel gösteriyor onları tercih et. Bu içinde emzik olan en küçük model :(

ayyy çok cici olmuşlar canım ellerine sağlık :):nazar:bence yeşilde çok güzel olmuş bebek yeşili gibi varmı böyle bir renk bilmiyorum ama çok uymuş bence:KK37:
Teşekkür ederiiimm :)

merhaba kızlar biraz geç oldu ama belki yenilere fikir olur
bu da benim bebeğimin kapı süsü Eki Görüntüle 1324363

Hepsi çok güzeller sağlıkla oğlunu kucağına alır süsleri de kullanırsın inş :)

Back
X