450 de benden kızlar
amin cnmallah kabul etsin canım
Aşk olsun kızlar Allah kabul etsin tespihatlarınızı ama bende bir soru sordum hiçmi bilen yoktuki günlerdir cevap bile yazmadı
Canım Allah kabul etsin yaptıgın ibadetleri... Şöle bi durum var.. Sen hatim etmiş olmuyorsun dinlemenin sevabını alıyosun ki bunun fazıleti bile cok... Kuranı kerimi yüzünden okumak lazım anca hatim sayılsın... Şöle bişide var.. Kuranı kerimi okumak sünnet dinlemek farzdır..farz ibadetii yaomıs oluyosun canım..dedigim gibi hatim sayılması için okumak gerekıyo... Ama fetva hattına sor için rahat etmesse ..iiyi akşamlar kızlar ben Kuranı takip ediyorum ama okuyamıyorum hatime başladım hoca okuyo ben takip ediyorum öyle hatim etmiş olurmuyum vede numaratör alıp bende zikirlere başlıcam inşallah
Canım ilk önce sana rabbimden sabır diliyorum.. Sakın üzülme herseyde vardur bi hayır...dualarımız seninle.. Rabbim melegini korusun.. İnş güsel haberler alıcaksın bunu bılıyorum... Rabbimn izniyle kötü bişi olmıcak inş... Sende dua et Allaha ac ellerini dilindn dökülmese bile rabbim gönlünden geçwnleri bilir..merahaba arkadaşlar bende nasip olursa 2015 ocak annesi olucam dualarınıza ihtiyacımız var 20. haftadayım dün kontrolümüz vardı herşey normal yalnız kafası olması gerekenden biraz küçük takibe almalıyız dedi doktorumuz çok üzüldüm çok ağladım meleğime bişey olmasın nettende araştırma yapınca pek iç açıcı şeylerde okumadım beyni ve beyin boşlukları normal gelişimi yalnızca kafası küçük dedi 2 hafta sonra randevumuz var umarım haftasını yakalar dualarınızı eksik etmeyin ve bizim gibi olan var mı çevresinizde sonradan normale dönen şimdidien sağolun hakkınızıda helal edin
merahaba arkadaşlar bende nasip olursa 2015 ocak annesi olucam dualarınıza ihtiyacımız var 20. haftadayım dün kontrolümüz vardı herşey normal yalnız kafası olması gerekenden biraz küçük takibe almalıyız dedi doktorumuz çok üzüldüm çok ağladım meleğime bişey olmasın nettende araştırma yapınca pek iç açıcı şeylerde okumadım beyni ve beyin boşlukları normal gelişimi yalnızca kafası küçük dedi 2 hafta sonra randevumuz var umarım haftasını yakalar dualarınızı eksik etmeyin ve bizim gibi olan var mı çevresinizde sonradan normale dönen şimdidien sağolun hakkınızıda helal edin
canım inş. bi an önce düzelir bebeğinin durumu internette dolaşıpta kafanı karıştırma rabbim verir şifasını dualarımız seninle
Ca
Canım ilk önce sana rabbimden sabır diliyorum.. Sakın üzülme herseyde vardur bi hayır...dualarımız seninle.. Rabbim melegini korusun.. İnş güsel haberler alıcaksın bunu bılıyorum... Rabbimn izniyle kötü bişi olmıcak inş... Sende dua et Allaha ac ellerini dilindn dökülmese bile rabbim gönlünden geçwnleri bilir..
Allahım acil şifalar versin inş güsel hayırlı haberleri beklıyoruz
bende yaptırmayı düşünmüyorum doktorumda normal şekerine, ailende olup olmadığına bakarız çok gerekli görürsem yapabiliriz dedi çok sıcak bakmıyor o da direk yapılmasına bende önce Allah a sonra doktoruma güveniyorum hayırlısı inşSelamlar...
seker yuklemesi yaptirdiniz mi kimi doktorlar onermiyor.
canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun 1 hafta sonra kontrolüm inş rabbimin izniylede toparlamış olur kendini meleğim
s.a 2000 daha cektim inş cnm ekleyebilir misin? bu arada kendi hatimlerimde girdiği için su an cüz alamıyorum önümüzdeki hafta hala bitmemiş olursa yardım etmeye çalışırım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?