2015 ocak anneleri dualarda buluşuyor......

Aşk olsun kızlar Allah kabul etsin tespihatlarınızı ama bende bir soru sordum hiçmi bilen yoktuki günlerdir cevap bile yazmadı

Canım benim bildiğim o hatim olmuyor alo fetva hattına sor istersen sonuçta kimse dini konuda yetkin değil..

Aşk olsun kızlar Allah kabul etsin tespihatlarınızı ama bende bir soru sordum hiçmi bilen yoktuki günlerdir cevap bile yazmadı

Mervecim günaydın 16 ve 30. cüzler bitti Allah ın izniyle ne kadar eksik var ne durumdayız müsait olunca yazabilir misin okumaya çalışalım bağışlansın inşallah

merahaba arkadaşlar bende nasip olursa 2015 ocak annesi olucam dualarınıza ihtiyacımız var 20. haftadayım dün kontrolümüz vardı herşey normal yalnız kafası olması gerekenden biraz küçük takibe almalıyız dedi doktorumuz çok üzüldüm çok ağladım meleğime bişey olmasın nettende araştırma yapınca pek iç açıcı şeylerde okumadım beyni ve beyin boşlukları normal gelişimi yalnızca kafası küçük dedi 2 hafta sonra randevumuz var umarım haftasını yakalar dualarınızı eksik etmeyin ve bizim gibi olan var mı çevresinizde sonradan normale dönen şimdidien sağolun hakkınızıda helal edin

Sa kızlar en son 21. İnci cüzü berdim diye hatırlıyorum.. Alan varmı daha bana msj gelmemiş 8 cüzümüz kaldı... Burayıda anca buldum bi türlü girmedi... Telefondanda bi gıcık oluyo.. Neyse şimdi bunlar kaldı alanlar lütfen su cüzü aldım dessin.. 22 cüzden baslıyo 29 da dahil 8 cüz var... Hadi bismillah

Bitanen
iiyi akşamlar kızlar ben Kuranı takip ediyorum ama okuyamıyorum hatime başladım hoca okuyo ben takip ediyorum öyle hatim etmiş olurmuyum vede numaratör alıp bende zikirlere başlıcam inşallah
Canım Allah kabul etsin yaptıgın ibadetleri... Şöle bi durum var.. Sen hatim etmiş olmuyorsun dinlemenin sevabını alıyosun ki bunun fazıleti bile cok... Kuranı kerimi yüzünden okumak lazım anca hatim sayılsın... Şöle bişide var.. Kuranı kerimi okumak sünnet dinlemek farzdır..farz ibadetii yaomıs oluyosun canım..dedigim gibi hatim sayılması için okumak gerekıyo... Ama fetva hattına sor için rahat etmesse ..

Ca
Canım ilk önce sana rabbimden sabır diliyorum.. Sakın üzülme herseyde vardur bi hayır...dualarımız seninle.. Rabbim melegini korusun.. İnş güsel haberler alıcaksın bunu bılıyorum... Rabbimn izniyle kötü bişi olmıcak inş... Sende dua et Allaha ac ellerini dilindn dökülmese bile rabbim gönlünden geçwnleri bilir..
Allahım acil şifalar versin inş güsel hayırlı haberleri beklıyoruz

canım inş. bi an önce düzelir bebeğinin durumu internette dolaşıpta kafanı karıştırma rabbim verir şifasını dualarımız seninle

canım inş. bi an önce düzelir bebeğinin durumu internette dolaşıpta kafanı karıştırma rabbim verir şifasını dualarımız seninle

teşekkür ederim canım benim şimdilik biraz daha iyiyim aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum umarım rabbim yardımcımız olur netten araştırdığımda bebeklerde genelde bir kaç hafta geri yada bir kaç hafta önde olabiliyormuş sanırım bu biraz rahatlattı beni

canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun 1 hafta sonra kontrolüm inş rabbimin izniylede toparlamış olur kendini meleğim

ben yaptırmayı düşünmüyorum,23,haftadayım.kılom cok yok.zaten canım şekerli bisey istemiyor istese yiyeceğimde...:) bu durumda da yaptırmayı düşünmüyorum sonucta şeker cıksa bıle dıyet verecek canımın ısteyıpde yedıklerım gayet diyet gibi...boşuna aklımı kurcalatmak ıstemıyorum.çok elzem bisey old.ınanmıyorum.Rabbımize emanet yavrularımız.

s.a 2000 daha cektim inş cnm ekleyebilir misin? bu arada kendi hatimlerimde girdiği için su an cüz alamıyorum önümüzdeki hafta hala bitmemiş olursa yardım etmeye çalışırım inş

Selamlar...
seker yuklemesi yaptirdiniz mi kimi doktorlar onermiyor.
bende yaptırmayı düşünmüyorum doktorumda normal şekerine, ailende olup olmadığına bakarız çok gerekli görürsem yapabiliriz dedi çok sıcak bakmıyor o da direk yapılmasına bende önce Allah a sonra doktoruma güveniyorum hayırlısı inş

canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun 1 hafta sonra kontrolüm inş rabbimin izniylede toparlamış olur kendini meleğim

canım cok şükür ki başka bişey çıkmamış hem gelişimleri gerçekten 1 haftaönce 1 hafta sonra gibi olabiliyormuş içini ferah tut o da etkilenmesin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…