• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ocak anneleri dualarda buluşuyor......

Allah kabul etsin canim bide bisey daha soracagim.. topluyor derken yani bu cektigimiz hepimiz icin mi gecerli yoksa tek bir arkadasimiz icin mi ona göre niyet alalim :)

Hepimiz için gülüm... Niyetimiz önce burada toplanan hamişler ve diger bilmedigimiz hamileler içindir....
Aşlah kabul etsin...

Kızlar bugnden itibaren iyice kurana sarılıcam inşallah....
Bu arada arkadaslar yusuf suresi meryem suresi ibrahim suresi insan suresi bunları hamileyken okumak cok iyi...cocuga sirayet ediyo... Hatta kıza hamile olanlara bol bol meryem suresni oku derler... Hz meryem annemzin ahlakı sirayet edermiş...
Oglu olacaklara yusuf ibrahim suresi oku derler... Peygamberlerin ahlakları sirayet etsin diye... O yüsden okuyun.. Okuyamassanız dinleyin bebeginize dinletin... Emin olun bebeklerimiz bizden daha iyi manevi olarak duyguyu tadacaklar

Hepimiz için gülüm... Niyetimiz önce burada toplanan hamişler ve diger bilmedigimiz hamileler içindir....
Aşlah kabul etsin...

Ne kadar güzel bir konu olmuş, bende katılmak isterim kızlar aranıza ne durumdasınız şu an

Allah kabul etsin canim bide bisey daha soracagim.. topluyor derken yani bu cektigimiz hepimiz icin mi gecerli yoksa tek bir arkadasimiz icin mi ona göre niyet alalim :)

canım bütün arkadaşlara okuyoruz okudukça buradan paylaşırsın bende kayıt altına alıyorum az çok fark etmez elinden na kadar gelirse şimdiden allah kabul etsin

Kızlar bugnden itibaren iyice kurana sarılıcam inşallah....
Bu arada arkadaslar yusuf suresi meryem suresi ibrahim suresi insan suresi bunları hamileyken okumak cok iyi...cocuga sirayet ediyo... Hatta kıza hamile olanlara bol bol meryem suresni oku derler... Hz meryem annemzin ahlakı sirayet edermiş...
Oglu olacaklara yusuf ibrahim suresi oku derler... Peygamberlerin ahlakları sirayet etsin diye... O yüsden okuyun.. Okuyamassanız dinleyin bebeginize dinletin... Emin olun bebeklerimiz bizden daha iyi manevi olarak duyguyu tadacaklar

sağol mervecim tavsiyeleriniz çok güzel bende tam okuyamıyorum ama sen bi demiştin açıyorum akşama kadar kuranı kerim dinliyorum diye bende öyle yapmaya başladım inş. cocuklarımız da ahlak sahibi insanlar olurlar

sağol mervecim tavsiyeleriniz çok güzel bende tam okuyamıyorum ama sen bi demiştin açıyorum akşama kadar kuranı kerim dinliyorum diye bende öyle yapmaya başladım inş. cocuklarımız da ahlak sahibi insanlar olurlar

Canm benim oh ne güsel bebegin dinledikce nasıl mutlu oluyo bi görsen bi bilsen.... Okuyamamak dinlemeye engel degil sonıcta:))
Beraber dınleyın inşallh... Kabe imamı mahir yusuf suresı yada hangısını sureyı ıstıyosan yaz youtube acın dınleyın sakin kafayla ... İnsan cok mutlu oluyo

Arkadaslar tevhıdler ve yasını serıfler Allahın huzuruna gitmiştir müjdeler olsun... Dualar esliğinde tevhidlerimizi yasınlerimizi gelin gbi süsledim... Allahım bos cevirmesin...

Arkadaslar tevhıdler ve yasını serıfler Allahın huzuruna gitmiştir müjdeler olsun... Dualar esliğinde tevhidlerimizi yasınlerimizi gelin gbi süsledim... Allahım bos cevirmesin...

amin canım diyanet çok güzel hazırlamış istersen cüz cüz istersen sure sure ayarlaya biliyorsun ben oradan dinliyorum

Arkadaşlar bende aranızdayım inş.
yavrularımız için ne güzel bir dua başlığı olmuş ALLAH razı olsun
bende okudukça yazarım sayımı inş

Allah kabul etsin ins canim rabbim senden de razi olsun hakkini helal et bizlere. Ayrica paylastigin diger onerilerde cok guzel oglusuma yufu suresini ce ibrahim suresini dinletmeye baslicam bende turkcelerini okucam arapca bilmiyorum. Rabbim tevhidlerimizide yasinlerimizede kabul etsin bebeklerimizi saglikla alalim kucagimiza amiiinn🙏🙏🙏

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kabul etsin ins canim rabbim senden de razi olsun hakkini helal et bizlere. Ayrica paylastigin diger onerilerde cok guzel oglusuma yufu suresini ce ibrahim suresini dinletmeye baslicam bende turkcelerini okucam arapca bilmiyorum. Rabbim tevhidlerimizide yasinlerimizede kabul etsin bebeklerimizi saglikla alalim kucagimiza amiiinn🙏🙏🙏

İnşallah canım... Ne demek helal olsun bi hakkım vArsa sizlerde helal edin....
Bol bol dınlet sende oku...
Bn ogluma bıgun yusuf suresını okudum... İçşmde kıpır kıpırdı yawrum... Kuş olsa ucacak gıbıydı ... Onlar gunahsızlar... Herseyı bizden ıyı gorurler ... Bilirler anlarşar...
Böle şeler ruhlarına bedenlerıne ıyı gelir...
Senin ibadetlerınide Allh kabul etsın inşallah

Bn ogluma bıgun yusuf suresını okudum... İçşmde kıpır kıpırdı yawrum... Kuş olsa ucacak gıbıydı ... Onlar gunahsızlar... Herseyı bizden ıyı gorurler ... Bilirler anlarşar...

Helal olsun arkadasim bi hakkim varsa eger kiyamam ben ona masallah yaa rabbim korusun evlatlarimizi aminn rabbim dualarimizi ibadetlerimizi kabul eylesin hepimizin 🙏🙏

:) bende yasin dinletiyorum bebisime .. daha hic kipirtisini hissetmedigim icin hoslandigini bilemiyorum ama beni icim rahatliyor :)

Allahım...
Sen bizleri yoktan var eden, varlıgından haberdar edensin...
Her hayrı bilen her şerri görensin...
Sen hakkımızda hayırlısı ne ise onu ver... Ser varsa yasayacaklarımızda hayra cevir Allahım..
Senin yarattıgın bedende senin verdigin nimeti tasıyoruz... Bazen isyan edip bazen şükrediyoruz.. Karsında boynumuz bükük, elimiz bos haldeyiz... Farkındayız sana layık olmak için elimizden geleni yapıuoruz.. Yapmaya calısıyoruz..
Sen amellerimiZi bosa cevirme.
Sen dualarımızı kabul et..
Allahım sen evlatlarımıza saglıklı uzun ömürler ver... Dünyaya gelmeyen yawrularıma saglık ver sıhhat ver.. Biz annelere dayanma gücü sabır saglıklı kolay dogumlar ver...
Allahım senden istedgimiz cok.. Senin rızan için yaptıklarımız.........?
Rabbim sen kıcaklarımızı bos bırakma...
Tenimizden süt kokusunu evimizden cennet kokusunu eksik etme...
Evlat sahıbı olmak isteyenlerin yakarıslarını bos cevirme...
Evlat acısıyla yananların yüregine ferahlık ver...
Allahım.....
Sana sıgınıyor,yalnız senden diliyoruz...
Sen herseyi hakıyyla bilensin, görensin...
Sen bizim hakkımızda hayırlısını ver...
AMİN

Allahım...
Sen bizleri yoktan var eden, varlıgından haberdar edensin...
Her hayrı bilen her şerri görensin...
Sen hakkımızda hayırlısı ne ise onu ver... Ser varsa yasayacaklarımızda hayra cevir Allahım..
Senin yarattıgın bedende senin verdigin nimeti tasıyoruz... Bazen isyan edip bazen şükrediyoruz.. Karsında boynumuz bükük, elimiz bos haldeyiz... Farkındayız sana layık olmak için elimizden geleni yapıuoruz.. Yapmaya calısıyoruz..
Sen amellerimiZi bosa cevirme.
Sen dualarımızı kabul et..
Allahım sen evlatlarımıza saglıklı uzun ömürler ver... Dünyaya gelmeyen yawrularıma saglık ver sıhhat ver.. Biz annelere dayanma gücü sabır saglıklı kolay dogumlar ver...
Allahım senden istedgimiz cok.. Senin rızan için yaptıklarımız.........?
Rabbim sen kıcaklarımızı bos bırakma...
Tenimizden süt kokusunu evimizden cennet kokusunu eksik etme...
Evlat sahıbı olmak isteyenlerin yakarıslarını bos cevirme...
Evlat acısıyla yananların yüregine ferahlık ver...
Allahım.....
Sana sıgınıyor,yalnız senden diliyoruz...
Sen herseyi hakıyyla bilensin, görensin...
Sen bizim hakkımızda hayırlısını ver...
AMİN

Amin canim Allah razi olsun çok güzel bir dua olmuş yüreğine sağlık ...

Amin canim Allah razi olsun çok güzel bir dua olmuş yüreğine sağlık ...

Saol canımın içi... Günde böle dualar edeyim amin diyen cok olur... İnşallah bi kişinin yüzü suyu hürmetine rabbm kabul eder bellimi olur...
Gün içinde yogunluktan iştem güçten fırsat bulamayan arkdaslar da amin deseler aynı duayı yapmıs oluyolar ... Onlar için dedim böle arada dua edeyim amn diyenlerimiz olsun

Saol canımın içi... Günde böle dualar edeyim amin diyen cok olur... İnşallah bi kişinin yüzü suyu hürmetine rabbm kabul eder bellimi olur...
Gün içinde yogunluktan iştem güçten fırsat bulamayan arkdaslar da amin deseler aynı duayı yapmıs oluyolar ... Onlar için dedim böle arada dua edeyim amn diyenlerimiz olsun

gonlune saglik ne guzel dua olmus .. Rabbim bebeklerimizin hurmetine kabul etsin

Back