Allah kabul etsin canim bide bisey daha soracagim.. topluyor derken yani bu cektigimiz hepimiz icin mi gecerli yoksa tek bir arkadasimiz icin mi ona göre niyet alalim :)
Hepimiz için gülüm... Niyetimiz önce burada toplanan hamişler ve diger bilmedigimiz hamileler içindir....
Aşlah kabul etsin...
Allah kabul etsin canim bide bisey daha soracagim.. topluyor derken yani bu cektigimiz hepimiz icin mi gecerli yoksa tek bir arkadasimiz icin mi ona göre niyet alalim :)
Kızlar bugnden itibaren iyice kurana sarılıcam inşallah....
Bu arada arkadaslar yusuf suresi meryem suresi ibrahim suresi insan suresi bunları hamileyken okumak cok iyi...cocuga sirayet ediyo... Hatta kıza hamile olanlara bol bol meryem suresni oku derler... Hz meryem annemzin ahlakı sirayet edermiş...
Oglu olacaklara yusuf ibrahim suresi oku derler... Peygamberlerin ahlakları sirayet etsin diye... O yüsden okuyun.. Okuyamassanız dinleyin bebeginize dinletin... Emin olun bebeklerimiz bizden daha iyi manevi olarak duyguyu tadacaklar
Ne kadar güzel bir konu olmuş, bende katılmak isterim kızlar aranıza ne durumdasınız şu an
sağol mervecim tavsiyeleriniz çok güzel bende tam okuyamıyorum ama sen bi demiştin açıyorum akşama kadar kuranı kerim dinliyorum diye bende öyle yapmaya başladım inş. cocuklarımız da ahlak sahibi insanlar olurlar
Arkadaslar tevhıdler ve yasını serıfler Allahın huzuruna gitmiştir müjdeler olsun... Dualar esliğinde tevhidlerimizi yasınlerimizi gelin gbi süsledim... Allahım bos cevirmesin...
Arkadaşlar bende aranızdayım inş.
yavrularımız için ne güzel bir dua başlığı olmuş ALLAH razı olsun
bende okudukça yazarım sayımı inş
Arkadaslar tevhıdler ve yasını serıfler Allahın huzuruna gitmiştir müjdeler olsun... Dualar esliğinde tevhidlerimizi yasınlerimizi gelin gbi süsledim... Allahım bos cevirmesin...
Allah kabul etsin ins canim rabbim senden de razi olsun hakkini helal et bizlere. Ayrica paylastigin diger onerilerde cok guzel oglusuma yufu suresini ce ibrahim suresini dinletmeye baslicam bende turkcelerini okucam arapca bilmiyorum. Rabbim tevhidlerimizide yasinlerimizede kabul etsin bebeklerimizi saglikla alalim kucagimiza amiiinn🙏🙏🙏
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah canım... Ne demek helal olsun bi hakkım vArsa sizlerde helal edin....
Bol bol dınlet sende oku...
Bn ogluma bıgun yusuf suresını okudum... İçşmde kıpır kıpırdı yawrum... Kuş olsa ucacak gıbıydı ... Onlar gunahsızlar... Herseyı bizden ıyı gorurler ... Bilirler anlarşar...
Böle şeler ruhlarına bedenlerıne ıyı gelir...
Senin ibadetlerınide Allh kabul etsın inşallah
İnşallah canım... Ne demek helal olsun bi hakkım vArsa sizlerde helal edin....
Bol bol dınlet sende oku...
Bn ogluma bıgun yusuf suresını okudum... İçşmde kıpır kıpırdı yawrum... Kuş olsa ucacak gıbıydı ... Onlar gunahsızlar... Herseyı bizden ıyı gorurler ... Bilirler anlarşar...
Böle şeler ruhlarına bedenlerıne ıyı gelir...
Senin ibadetlerınide Allh kabul etsın inşallah
:) bende yasin dinletiyorum bebisime .. daha hic kipirtisini hissetmedigim icin hoslandigini bilemiyorum ama beni icim rahatliyor :)
Allahım...
Sen bizleri yoktan var eden, varlıgından haberdar edensin...
Her hayrı bilen her şerri görensin...
Sen hakkımızda hayırlısı ne ise onu ver... Ser varsa yasayacaklarımızda hayra cevir Allahım..
Senin yarattıgın bedende senin verdigin nimeti tasıyoruz... Bazen isyan edip bazen şükrediyoruz.. Karsında boynumuz bükük, elimiz bos haldeyiz... Farkındayız sana layık olmak için elimizden geleni yapıuoruz.. Yapmaya calısıyoruz..
Sen amellerimiZi bosa cevirme.
Sen dualarımızı kabul et..
Allahım sen evlatlarımıza saglıklı uzun ömürler ver... Dünyaya gelmeyen yawrularıma saglık ver sıhhat ver.. Biz annelere dayanma gücü sabır saglıklı kolay dogumlar ver...
Allahım senden istedgimiz cok.. Senin rızan için yaptıklarımız.........?
Rabbim sen kıcaklarımızı bos bırakma...
Tenimizden süt kokusunu evimizden cennet kokusunu eksik etme...
Evlat sahıbı olmak isteyenlerin yakarıslarını bos cevirme...
Evlat acısıyla yananların yüregine ferahlık ver...
Allahım.....
Sana sıgınıyor,yalnız senden diliyoruz...
Sen herseyi hakıyyla bilensin, görensin...
Sen bizim hakkımızda hayırlısını ver...
AMİN
Amin canim Allah razi olsun çok güzel bir dua olmuş yüreğine sağlık ...
Saol canımın içi... Günde böle dualar edeyim amin diyen cok olur... İnşallah bi kişinin yüzü suyu hürmetine rabbm kabul eder bellimi olur...
Gün içinde yogunluktan iştem güçten fırsat bulamayan arkdaslar da amin deseler aynı duayı yapmıs oluyolar ... Onlar için dedim böle arada dua edeyim amn diyenlerimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?