Dene canim sen bugun mu ildun dun mu olmstun asilamani aaa yok onu hiseetmdim ben sadce kasgimda igne bara gbi anlik his geldi geldi gitti bir kac sefer olakadrHortum gibi olan aey varya sert ondan bahsediyorum canim yukaribdogru ciktigini hissettinmibben ilkinde bari hissettim bunda biraz asagida hissettim spekulum buke cok acitti dr fazla acti bukez spekulumu sanirim cok gerildi hala agrim var kasikta vajinada iliski olsun bugece dedi ama bu halde nasil olacak bilmiyrm hic
Banada ilkimde yatmana gerek yok dediler riskli gebelik oluyo benmkiler ondan yat dedi bukez dr canimBen hic yatmadim ya yatsamiydim ki banada normal hayatina donun dediler
bugun ogle saat 12 40, da oldu canimDene canim sen bugun mu ildun dun mu olmstun asilamani aaa yok onu hiseetmdim ben sadce kasgimda igne bara gbi anlik his geldi geldi gitti bir kac sefer olakadr
Spekulum acitmadimi canim ben bu kez bagirdim acidan digerinde de acimisti ama onda aglamistm nsadeceBen hic birşey hissetmedim valla gayet rahat geçti 40dk falan yatırdılar.. bir iki gun dikkat et sonra normal hayatına devam edebilirsin dedi doktorum
Spekulum acitmadimi canim ben bu kez bagirdim acidan digerinde de acimisti ama onda aglamistm nsadece
Canim yat tabi dinlen ozaman ben hic kalamdgim.icn acaba yatmadgim.icin mi dedim benim asilamamrahat gecti aci cok az hisdttim cok kasincda agrir kasma dedi doktorBanada ilkimde yatmana gerek yok dediler riskli gebelik oluyo benmkiler ondan yat dedi bukez dr canim
Öncelikle hikayeni okudum canım Rabbim sabir versin insaAllah. Ama Allah ol der olur.. İnsaAllah o kullarindan oluruz.. Ben hicbir aci ağrı ve dediginiz o şeyleri hissetmedim yanımda elimi tutan başka bir doktor ve sürekli beni konusturup dua et dua et dedi,rahim filmi cekildigimdede agri sizi hissetmemistim çok şükür...Spekulum acitmadimi canim ben bu kez bagirdim acidan digerinde de acimisti ama onda aglamistm nsadece
Amin Allah razi olsun canim cokaci seyler rabbim daha buyugunsen sakinsin masallah aci hissetmwmen cok guzel ben mahfoldum bugunÖncelikle hikayeni okudum canım Rabbim sabir versin insaAllah. Ama Allah ol der olur.. İnsaAllah o kullarindan oluruz.. Ben hicbir aci ağrı ve dediginiz o şeyleri hissetmedim yanımda elimi tutan başka bir doktor ve sürekli beni konusturup dua et dua et dedi,rahim filmi cekildigimdede agri sizi hissetmemistim çok şükür...
yok canim cogu kisi yatmiyo alakasi yokta iste bende ywrlesme problemi oluyo kansulandiri yapuyorm hergun gobelten bakalim hayorlisi artikCanim yat tabi dinlen ozaman ben hic kalamdgim.icn acaba yatmadgim.icin mi dedim benim asilamamrahat gecti aci cok az hisdttim cok kasincda agrir kasma dedi doktor
O ilaçtan arkadaşım da kullandı onunda pko var bir kere kendiliğinden hamile kaldı ama onunkide sonlandı, sonra ben soğan kürünü kullan dedim o ay değil ama diğer ay hamile kaldı ve hamileliği boyunca da o iğneden kullandı çok şükür Saremiz dünyaya geldi simdi bir buçuk yasindayok canim cogu kisi yatmiyo alakasi yokta iste bende ywrlesme problemi oluyo kansulandiri yapuyorm hergun gobelten bakalim hayorlisi artik
Allah yardimcin olsun canim benim bende sogan kuru denedim ama ise yaramadiyok canim cogu kisi yatmiyo alakasi yokta iste bende ywrlesme problemi oluyo kansulandiri yapuyorm hergun gobelten bakalim hayorlisi artik
Bende uç kere denedim ise yaramadiAllah yardimcin olsun canim benim bende sogan kuru denedim ama ise yaramadi
Ayy adet olmadn öncede şişer sonra hop Soner canım yaHadi insaAllah canım çok çok güzel haberler alırız senden.. Bende tık yok
Amin ins gayirlisi olur sizin icin de h.g. aramiza bizler de beklemedeyizSelam kadinlar kulübünün güzel anne adayları...ilk olarak sunu soylemek isterim.Burayi surekli takip ediyorum artik uye olayim dedim :) inanin herkese dua ediyorum..paylastiginiz mesajlar icinizden gelen cumleler cok etkilyeci.. Dunyada dua uzerine kurulu dedik Allah'a duamizi attik herkes icin.Her neyse ben iki buçuk yıllık evliyim ilk günden beri bebis istiyoruz ama olmuyor.Her aşamadan geçtim rahim filmi,klomen,catlatma ignesi,bitkisel kurler daha neler neler.Esimdede bendede bir problem yok çok şükür Rabbime.Ve artik son olarak aşılamaya karar verdik. 6nisanda asilamam yapıldı. Bekliyoruz. Rabbim hayirlisini versin insaAllah.
Yarin ogleden sonra ogrenecem ins. CanimNaptin canim sonuc ciktimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?