Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim doktor bana 12 gun sonra test yapalim demisti ama size 15 gun sonra demis niye bana oyle dedi ki o zaman

Sagol canim asilamam yapildi bugun hayirlisi olur insallah seninde tum arkadaslarin asilamasi tutar insallah dualarim sennle

benimde yarın 11.30-12.00 gibi olacak galba idrara sıkışık cağırdılar seninde öle oldu dimi hayırlısı bakalım neler olacak ben her iki duruma da kendimi alıştırdım inşallah olumlu olur seviniriz hepimiz...

Banada sıkışık gel demişti canım... Banada 12gibi dediler ama yarim saat falan sonra oldum ama ben öldüm çok sıkışmıştım ya

Merhaba arkadaşlar,

Bende 5,5 yıllık evliyim.
Evlendiğimden beri bebeğim olmasını çok istedim. Bir bebeğimi düşürdüm.

Daha sonra da bebeğim olmadı.

6 Nisanda ilk aşılamam yapıldı.
Birçok kişiyle aynı günde aşılamam yapılmış.

Hemşire bana ayın 18'inde öğrenebilirsin sonucu dedi ama adet tarihim 21 'i olduğu için o tarihte beta hcg ye baktırmak istiyorum inşallah hepimiz güzel sonuçlarla buraya yazarız.

Hamilelik haberini alıp, bu mutluluğu yaşarız inşallah.

Ayni tarihte asilama olmusuz evet ;-) hayilrisi olsun insallah

amin inş hayırlı olsun senin aşılaman da h.g

Bana hic sikisik gel demiyorlr ya hatta ben lavobaya gidipte asilamaya giriyorum
ben de sıkışık gitmiştim çok sıkıştım hem de 20 dk nasıl yattım anlatamam sonra hopppp wc yw gittim meğer sancım sıkışıklıktanmış wc gittim bütün sancım geçmişti hiç yatmadım sonrasında

Hayirlisiyla tutar insallah canim allah kolay gwcirsin

Insallah canim bende butun okudugum dualari tesbihleri dun bitirdim sonra burayi acip hepimize ismen dua etmeye calistjm insallah icimizden birinin duasi hurmetine hepimiz hayirlisiyla hamile oluruz
allah kabul etsin allah senden okuyanlardan dua edenlerden razı olsun ya bi umut sardı içimi 2 gündür umarım her şey güzel olacak sonucunu bekliyoruz esra hadi bakalım hayırlı haberler ver

Arkadaslar asilamadan once sperm ornegini kac dk once aldiniz yani spermleri aldiktan kac dk sonra asilama oldu bennkisi baya bekledi bukez 40 dk kadar spermler olmus olbalirmi diye korkyorum

Arkadaslar asilamadan once sperm ornegini kac dk once aldiniz yani spermleri aldiktan kac dk sonra asilama oldu bennkisi baya bekledi bukez 40 dk kadar spermler olmus olbalirmi diye korkyorum
Kizlar cevap verin lutfen kafama cok taklyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…