- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Canim iki gündür yumurta yiyorum kusacam artik sicakta hic cekilmiyo her gun günlük süt iciyorum ama genede cok artmadi deger anlamadim ya sen ilk kacinci gunu yapmistin kacti hayatim degerin ben cok takildim niyeysecanım benım kesınlıkle dıkkat edıyorsun agır kaldırma beslenmene dıkkat,ozellıkle sabahları haslanmıs ıkı tane yumurta ye ben oyle yapıyorum..
Canım ben inanıyorum sen hamissin insaAllah bebisin bu dünyaya hoş gelecek ve annesine tutunacakHamileliktede olabiliyor canım agri benm sanki hafif mide bulantim var bide belinde kalçanın tam üstünde ağrı var idrarın koyulasti gibi ama tamda değil kasgimdada hafif hafif batıyor gibi inşallah tutmustur aşılanan canım hepimizin
Canım takma bak bu kez doktorun güzel şeyler söylemiş sen uzuyorsun kendini.. Ben 14.gün aşılama gunude sayarsak eğer 81 çıktı ilk testim iki gün sonra yaptım 279 çıktı ben daha gitmedim doktora belki ikiz olduğu için bu kadar yüksektir.. Hadi simdi yine güzel şeyler düşün bakalim.. Bebis seninle insaAllahCanim iki gündür yumurta yiyorum kusacam artik sicakta hic cekilmiyo her gun günlük süt iciyorum ama genede cok artmadi deger anlamadim ya sen ilk kacinci gunu yapmistin kacti hayatim degerin ben cok takildim niyeyse
Bu seger kan alirkende acidi nieyse anlamadim canim mecbur bekleyecm artik ama o uc gunde de dahada artar degrim ama bilmycez onuay hılalım meraktan catlıyorum ınsaAllah guzel sonuçlar alırsın canım..aslında bır ıkı saate cıkarmaları lazım ama neyse vardır bır bıldıklerı
Himm anladim canim benim de aşılama gününü sayarsak 16.gun 92 çıkmış oluyo asil onemlisi iki gün sonra kac olacak deger sanırım hayirlisi artik canim ya emriyolugum da iki katina yakin iyi bi deger dedi en azindan bebegin tutundugunu ve gelismeye basladigi anlamina gelio dedim bakalim görecez pazar günü daha kimseye soylemedim pazar soylerim herhalde canim egrr istiyosan insallah ikizdir senin bebisler :))Canım takma bak bu kez doktorun güzel şeyler söylemiş sen uzuyorsun kendini.. Ben 14.gün aşılama gunude sayarsak eğer 81 çıktı ilk testim iki gün sonra yaptım 279 çıktı ben daha gitmedim doktora belki ikiz olduğu için bu kadar yüksektir.. Hadi simdi yine güzel şeyler düşün bakalim.. Bebis seninle insaAllah
sagol cnmBen iğne kullanmadim doktorum sadece ilaç verdi oda edetin beşinci günü başladım benim yumurtaliklarim iyiydi sadece guclendirme yapıldı on tane tek hap kullandım yetti sonra catlatici iğne
İnşallah canım çok sağol hepimizin bebisleri dünyaya gelir insallah hayirlisiylaCanım ben inanıyorum sen hamissin insaAllah bebisin bu dünyaya hoş gelecek ve annesine tutunacak
Ben onu çok önceden kullanmistim koluma vuruyodumarkadaşlar uzun süredir takip ediyorum sayfayı şimdi ben de başlayacam artık ignelere desteklerinizi bekliyorum .PUREGON kullanan var mı aranızda
Canım bende kullandım gobegimin uç parmak sağına soluna alt tarafına vuruyordum gunde 75cc doktorum öyle demişti üst tarafa vurmuyoruzarkadaşlar uzun süredir takip ediyorum sayfayı şimdi ben de başlayacam artık ignelere desteklerinizi bekliyorum .PUREGON kullanan var mı aranızda
100 cc ile başlıyorum cnm bn de adetin kaçıncı günü baslamistin kac gün kullandım cnm biraz bilgi verirsen sevinirimCanım bende kullandım gobegimin uç parmak sağına soluna alt tarafına vuruyordum gunde 75cc doktorum öyle demişti üst tarafa vurmuyoruz
Kese değer 1500 u geçtiğinde gorunebiliyormus canımBizim degerimiz kac artti bakalim gorecez sonra gebe olatak saglik ocagina kayt olurm da saglik ocagindaki doktor bilir mi acaba sorsam hastneye ne zaman gideyim die hani kesemizi gormek icin ben diyorum ki bakalm pazrtesi degermize ona gore bir dahaki adet zamanimda gideyim bilemedim.kizlar bugun baya gezdim sol kasgim hafif hafif agryo
Canim bi kac gune seni kese görünür bakalim ikiz mi senin bebisler baya artmisti senin degerin maaşallahKese değer 1500 u geçtiğinde gorunebiliyormus canım
Canim sen 15.gunun ustune 5 gün sonrami kan vermis oldu15.gun 46.06 olan degrrimiz 5 gunde nakadr yulseldi gorecegiz bakalim
Tabiki de canım ben adetin ikinci günü başlayıp beş gün clomen içtim yumurtamsı iki tane oluşmuştu .. Sonra doktor yumurtaların gelişimine gore clomenden sonra ilk beş gün iğneyi kullandım muayaneye gittim.. Dört gün daha kullandım en son 20 ve21mm yumurtam oluşmuştu bi tane daha vardı ama diğerlerinden küçüktü . gece 12 de catlatma iğnesi vurdum kendime 36 saat sonra asilamam yapıldı.gayet rahat ağrısız güzel gecti.. İnsaAllah emeğinin karşılığını alırsın canim100 cc ile başlıyorum cnm bn de adetin kaçıncı günü baslamistin kac gün kullandım cnm biraz bilgi verirsen sevinirim
Canım doktorunu ara anlat ve ayaklarının altına yastık koy uzan kendine dikkat et kalkma öyle ayağa.. Yerleşmedir belki..kizlae cok kotyum simdi lavobaya gttm bende kirmizi lekelr gelyor sanrm bozulyorhm Allahim yardim et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?