Canım bugün 16. Gün oluyor ozaman ve değerin iyi seviyede ilktestin kaçıncı gün yapıldı yani bubtestle diğeri arasında kacgun varYa canim bilemiyorum ki düşük geldi biraz bana sonucta önceki degerim 56.18 di daha çok katlamasi gerekmez mi bilemedim 9.nisanda yapildi aşılamam
Canim 9.nisan bu gun 24u 15 gün oluyo doktorum da öyle söyledi ilk testi 12.günü yaptirdim yani sali günü yaptirmistimCanım bugün 16. Gün oluyor ozaman ve değerin iyi seviyede ilktestin kaçıncı gün yapıldı yani bubtestle diğeri arasında kacgun var
Valla ne bılıyım Hayırlısı bu arada bende 10 nısanda yaptırmıştım bugün adet oldumCanim banada erken geldi ama adam prof. Sa vardır bi bildiği
Himmm ben ilk asilamamdan sonra 16. Günü adet olmuştumValla ne bılıyım Hayırlısı bu arada bende 10 nısanda yaptırmıştım bugün adet oldum
Canım daha ortada yumurta yokken nasıl aşılama gününe karar bile verdi büyümesini takip edip yapmayacak mı? Bir de 8. Gün aşılama hiç duymadım en erken 10-12 duydum. Ama vardır bir bildiği heralde bir sor istersen sen yine deValla ne bılıyım Hayırlısı bu arada bende 10 nısanda yaptırmıştım bugün adet oldum
Canım biraz az artmış ama doktor sorun yok dediyse yoktur merak etme 3 gün geçmiş ama %66 oranında artarsa da iyiymiş illaki ikiye katlamasa daCanim 9.nisan bu gun 24u 15 gün oluyo doktorum da öyle söyledi ilk testi 12.günü yaptirdim yani sali günü yaptirmistim
Dr söylediyse bilemem canım ama benm drm aşılama gününde sayıldığını söylemişti ayni adet günü sayar gibi yani 2 günde 2 kati olması lazim hemen hemen 2 kati korkulacak birşey yok güzel ilerliyor değerin canımCanim 9.nisan bu gun 24u 15 gün oluyo doktorum da öyle söyledi ilk testi 12.günü yaptirdim yani sali günü yaptirmistim
tatlım benimde aşılamam 10. gün yapılmıştı yumurtalarım çabuk gelişmişti benim doktorumda profosör bana da erken gelmişti ama vardır bi bildikleri sıkma canınıya kızlar benım kafama takıldı benım doktor adetımın 8gunu asılama yapıcak Uç gun önce catlatma ıgnesı vuracak erken degılmı hemen yumurta olusurmu gıttıgım doktor profosor belcıkanın en ıyı doktoru bı akıl Verín kızlar
bugün 10. günüm test yapıyım mı sence merak ediyorum ama bi yandan da korkuyorum napim bi fikir verinDr söylediyse bilemem canım ama benm drm aşılama gününde sayıldığını söylemişti ayni adet günü sayar gibi yani 2 günde 2 kati olması lazim hemen hemen 2 kati korkulacak birşey yok güzel ilerliyor değerin canım
11 . günü silik çizgi 1saat sonra belirdi acele etme bence en erken 12. Günü yap canımbugün 10. günüm test yapıyım mı sence merak ediyorum ama bi yandan da korkuyorum napim bi fikir verin(((
beklemeye çalışcam11 . günü silik çizgi 1saat sonra belirdi acele etme bence en erken 12. Günü yap canım
Ben silik çıktığı halde tekrar yapmaya korkuyorum açıkçası sabırlı olmaya çalışalım canım m zor ama napalim başka çare yokbeklemeye çalışcam
Canim başka bi doktora sordum dediki zaten iki kati yada yakın artış olmasi lazim 15.gün 92 iyi bi deger bebeğin tutundugu ve gelistigi anlamina gelir dedi bakalim pazar ne olacak deger off canim sıkıldı bende 100 un ustunde bi deger bekliyodumCanım biraz az artmış ama doktor sorun yok dediyse yoktur merak etme 3 gün geçmiş ama %66 oranında artarsa da iyiymiş illaki ikiye katlamasa da
evet canım bende çok korkuyorum aslında...Ben silik çıktığı halde tekrar yapmaya korkuyorum açıkçası sabırlı olmaya çalışalım canım m zor ama napalim başka çare yok
Korkuyorum ama korkunun da ecele faydası yok farkındayım ama cesaretli değilim hic maalesefevet canım bende çok korkuyorum aslında...
canım normal araliktasin ya bu gun benim testteki re ferans aralıklarına baktım 1-3 hafta 5-500 arası diyor çünkü. İlla 2 güne 2 katına çıkmayabilir 72 saat oluyomus bazen katlanma süresi sıkma boş yere canım benim bak doktoruna ii demiş zaten.inşallah sağlıkla büyücek annesinin karninda.Canim 15.günü bu gün asilamanin doktor iyi dedi iki gun sonra tekrarla dedi muhakkak pazara denk gelio ama ne bilim bana az geldi değer ama bilemiyorum ki
sıkma canını tatlım bebeğin etkileniyo buna da şükür de ve duana devam et olumlu düşün güzel şeyler olsun...Canim başka bi doktora sordum dediki zaten iki kati yada yakın artış olmasi lazim 15.gün 92 iyi bi deger bebeğin tutundugu ve gelistigi anlamina gelir dedi bakalim pazar ne olacak deger off canim sıkıldı bende 100 un ustunde bi deger bekliyodum
haftasonu özel hastanede yaptır neden korkuyosun ikinci çizgiyi gördün şükür ki çok güzel görünüyodu ikiz olma ihtimali yüksek bence konukoğlunda yağtırmıştın dimi eviniz nerde çok mu uzak... için rahatlardıKorkuyorum ama korkunun da ecele faydası yok farkındayım ama cesaretli değilim hic maalesef
hamıle oldugunu duay duymaz kaldırıyorsun ustunden bunu ozellıkle soyledı hocaMeryem otu banada geldi içtim ama tasimadim üstümde var hala bende onuda tasirim ben ne duysam yapiyorum ama tek taraflı çaba olmuyo maalesef
Tutunmasa değerin artmaz canım şükür artmış güzel bir degerCanim başka bi doktora sordum dediki zaten iki kati yada yakın artış olmasi lazim 15.gün 92 iyi bi deger bebeğin tutundugu ve gelistigi anlamina gelir dedi bakalim pazar ne olacak deger off canim sıkıldı bende 100 un ustunde bi deger bekliyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?