Aşılama 2015 nisan ayında aşılama olacak arkadaşlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya canim bilemiyorum ki düşük geldi biraz bana sonucta önceki degerim 56.18 di daha çok katlamasi gerekmez mi bilemedim 9.nisanda yapildi aşılamam
Canım bugün 16. Gün oluyor ozaman ve değerin iyi seviyede ilktestin kaçıncı gün yapıldı yani bubtestle diğeri arasında kacgun var

Valla ne bılıyım Hayırlısı bu arada bende 10 nısanda yaptırmıştım bugün adet oldum
Canım daha ortada yumurta yokken nasıl aşılama gününe karar bile verdi büyümesini takip edip yapmayacak mı? Bir de 8. Gün aşılama hiç duymadım en erken 10-12 duydum. Ama vardır bir bildiği heralde bir sor istersen sen yine de

Canim 9.nisan bu gun 24u 15 gün oluyo doktorum da öyle söyledi ilk testi 12.günü yaptirdim yani sali günü yaptirmistim
Dr söylediyse bilemem canım ama benm drm aşılama gününde sayıldığını söylemişti ayni adet günü sayar gibi yani 2 günde 2 kati olması lazim hemen hemen 2 kati korkulacak birşey yok güzel ilerliyor değerin canım

tatlım benimde aşılamam 10. gün yapılmıştı yumurtalarım çabuk gelişmişti benim doktorumda profosör bana da erken gelmişti ama vardır bi bildikleri sıkma canını

bugün 10. günüm test yapıyım mı sence merak ediyorum ama bi yandan da korkuyorum napim bi fikir verin(((

Canım biraz az artmış ama doktor sorun yok dediyse yoktur merak etme 3 gün geçmiş ama %66 oranında artarsa da iyiymiş illaki ikiye katlamasa da
Canim başka bi doktora sordum dediki zaten iki kati yada yakın artış olmasi lazim 15.gün 92 iyi bi deger bebeğin tutundugu ve gelistigi anlamina gelir dedi bakalim pazar ne olacak deger off canim sıkıldı bende 100 un ustunde bi deger bekliyodum

Canim 15.günü bu gün asilamanin doktor iyi dedi iki gun sonra tekrarla dedi muhakkak pazara denk gelio ama ne bilim bana az geldi değer ama bilemiyorum ki
canım normal araliktasin ya bu gun benim testteki re ferans aralıklarına baktım 1-3 hafta 5-500 arası diyor çünkü. İlla 2 güne 2 katına çıkmayabilir 72 saat oluyomus bazen katlanma süresi sıkma boş yere canım benim bak doktoruna ii demiş zaten.inşallah sağlıkla büyücek annesinin karninda.

sıkma canını tatlım bebeğin etkileniyo buna da şükür de ve duana devam et olumlu düşün güzel şeyler olsun...

Korkuyorum ama korkunun da ecele faydası yok farkındayım ama cesaretli değilim hic maalesef
haftasonu özel hastanede yaptır neden korkuyosun ikinci çizgiyi gördün şükür ki çok güzel görünüyodu ikiz olma ihtimali yüksek bence konukoğlunda yağtırmıştın dimi eviniz nerde çok mu uzak... için rahatlardı

Tutunmasa değerin artmaz canım şükür artmış güzel bir deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…