Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 nisan anneleri
- Konu Sahibi Erva_rana
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Eylül 2015
- 10
- 0
- 16
- 38
2015 nisan anneleri bebeklerinizin boy ve kilo durumu nedir ek gıdaya başladınız mı ??????????????????????????
merhaba,
nisan 12 dogumlu bebegim, ek gidaya baslamadim henuz. sadece tattirmak icin birer kasik meyve sulari iciriyorum ve su.
hic mamada vermedim daha. sukur doyuyor bebegim.
7.100 , boyu da 62 cm. kiz bebek.
yanliz saglik ocagindaki dr. demire basladi. 7 damla verdim, veris o veris cocuk 5 gundur kaka yapamadi. 3 gun once fitil yaptik kaka yapti 3 kez. simdi 2 gundur yine kaka yapamiyor damlayi birakmama ragmen. bu konuda deneyimi olan var miiii?
- 2 Eylül 2015
- 10
- 0
- 16
- 38
Cnm benimki hiç anne sütü içmedi sürekli mama yiyo ek gıdaya basla ddi doktor, gece kaç saat uyuyo kaçta yatıp akşam kesintisiz uyuyo mu bnm se 21 Nisan 7100 gram 78 cm
gece hic uyandirmiyorum ben tatlim. yakladik 1 aydir acikirda kalkarsa yada ben uyanirsam emziriyorum. aksam 10 gibi yatip sabah 7 veya 8 de kalkiyor.
demir vermeye basladin mi bebegine tatlim? kiz mi bir de?
- 2 Eylül 2015
- 10
- 0
- 16
- 38
Senin bebek gündüz kaç saat uyuyo cnm kaç saatte bi besleniyor. Diş çıkarma belirtileri var mı.kız bnm.akşam sekizler dokuz arası yatardı sabah beşe kadar simdi gece uyanıyo niye tatlım acaba gazdan falan mı. Bi kere uyanıyo ikide.
gunduz yaklasik 3,4 saat arasi kesin uyuyor canim. bazen daha fazla olabiliyor bazen daha az. ama gece uykularimiz hic degismedi. daha az uyumasinin sebebi buyumesi ama :) yani buyudukce daha kisa kisa ve az uyuyorlar. ablamin 5 yasinda cocugu var ordan biliyorum.bence hic tedirgin olma. aglama,huysuzlanma tarzi seyler yoksa hele, hic kuskulanma.
dis cikarma belirtileri her bebekte degisiklik gosterebiliyor ama el yordamiyla bakabilirsin agzina.
sen bebeginde demir damlasina basladin mi acaba? benim de oyle bi sikintim var. demir kabiz yapti bebegimi, simdi biraktim ama bir turlu duzelmedi
- 2 Eylül 2015
- 10
- 0
- 16
- 38
gunduz yaklasik 3,4 saat arasi kesin uyuyor canim. bazen daha fazla olabiliyor bazen daha az. ama gece uykularimiz hic degismedi. daha az uyumasinin sebebi buyumesi ama :) yani buyudukce daha kisa kisa ve az uyuyorlar. ablamin 5 yasinda cocugu var ordan biliyorum.bence hic tedirgin olma. aglama,huysuzlanma tarzi seyler yoksa hele, hic kuskulanma.
dis cikarma belirtileri her bebekte degisiklik gosterebiliyor ama el yordamiyla bakabilirsin agzina.
sen bebeginde demir damlasina basladin mi acaba? benim de oyle bi sikintim var. demir kabiz yapti bebegimi, simdi biraktim ama bir turlu duzelmedi
yaklasik 3 saatte bir emziriyorum. bazen daha erken de olabiliyor.
Bnm verdiğim ek gıdalar gaz yapmış olabilirmi cnm ya. Yatmadan tahıllı kaşık maması yediriyorm hippi in. Bikaç gündür gece uyanmaya basladı be yapmalıyım bn yatış saatlerini nasıl yapcm akşam ona kadar dayanmıyor biberonu emerken uyuyup kalıyor. Gece uyanmaktan başın ağrıdı inan.allahtan bi kere kalkıyo
- 2 Eylül 2015
- 10
- 0
- 16
- 38
Evet cnm vegaferon damlası içiyorum Sekiz damla ama bişi olmadı. Ya şu kesintisiz gece uyumasını formülünü verebilir misin hiö uyanmadan yatsın istiyorum ne yapmalıyım ayrıntılı yazar mısın cnm
tatlim keske bi formulu olsa da versem. ben pek alistirmadim gece uyandirmalarina bastan beri, bir de cocugun tabiati oyle sanirim.. nasil demir damlasi seninkine bise yapmamis masallahta , benimki kabiz 5 gundur onun gibi bise yani :) allah kolayliklar versin canim benim. uykusuzluk zor oluyor, ev isleri , bebek bakimi hepsi birlesince.
Canim merahaba, nisan 3 dogumlu kizim. Boy 63 cm kilosu ise 6.500. Ek gidaya daha bugun basladim. Gecenlerde tattirma yapmistim meyve sularindan falan. Emziremedigimden aptamil kullaniordum iki gundur sabahlari redediyor bugun yogurt ile basladim icine de birtane cici bebe ezdim bir yemek kasigi yogurdu redetmeden yedi. Uyuyup uyandiktan snra da armut rendeledim onu da yedi bir guzel. Aksam ise sehriye corbasi yaptim uc kasik yedi istemedi. Ari mama yaptim yedirdim ve saat 9da sizdi kaldii. :)2015 nisan anneleri bebeklerinizin boy ve kilo durumu nedir ek gıdaya başladınız mı ??????????????????????????
Seninki inmiş cerenin annesi.bişi sorum bnm bebeem akşam yedi gibi uyuyo yatmadan da hippi in kaşık mamadını normal mamaya karışık veriyorum tok tutsun die.yoksa uykusu gelince bağırıyor kaşıkla yemek istemiyorum bnde biberonla veriyom. Cnm yalnış mı yaptın acaba öyle vererek nasıl tabakta yiyip snra uyucak uykusu gelince akşam illa emerken uyumak istiyor mama ağzına girince gözler kapıyı.cnm bidr bnce çok erkenden sızıp kalıyo nasıl bir daha geç yatırıp gece deliksiz uyumasını sağlayabilirm acil yardım sadece mama yiyo bu arada anne sütü almıyor
Canm ceren de biberon ile istiyor uykudan once son mamayi biberon ile veriyorum ki dha rahat uyusun diy . Ceren bir ay inceye kadar aksam 7oldumu gece uykusuna gecer gunduz de 12ye kadar uyanmadan uyurdu ben saatli sekilde mama yapar verirdim o uykudan ödün vermezd . Canm cereni zorladim oynadim oyaladim uykusunu 9a cekmek icin, agladi ama surekli oyaladim inanirmisin sarki acip dans bile ettim balkona cikardim balkonda oyaladim surekli konustum vs vs cnku cok erken gece uykusuna geciyord . Smdilerde sanirim buyudukce kndi duzenini kndi sagliyor 8bucuk oldugunda saat mizmizlanmaya basliyor engec 9bucuk da uykuya daliyor. Oyala surekli ama cok da zorlama bbce biraz da sabret uzayacaktir yatis saatiSeninki inmiş cerenin annesi.bişi sorum bnm bebeem akşam yedi gibi uyuyo yatmadan da hippi in kaşık mamadını normal mamaya karışık veriyorum tok tutsun die.yoksa uykusu gelince bağırıyor kaşıkla yemek istemiyorum bnde biberonla veriyom. Cnm yalnış mı yaptın acaba öyle vererek nasıl tabakta yiyip snra uyucak uykusu gelince akşam illa emerken uyumak istiyor mama ağzına girince gözler kapıyı.cnm bidr bnce çok erkenden sızıp kalıyo nasıl bir daha geç yatırıp gece deliksiz uyumasını sağlayabilirm acil yardım sadece mama yiyo bu arada anne sütü almıyor
- 16 Mart 2014
- 24
- 7
- 8
- 34
- 2 Eylül 2015
- 10
- 0
- 16
- 38
8 nisan dogumlu oglum 6780 di 10 gun once 3550 dogdu 62.5 cm fazla kilo alamadik malesef arkadaslar sutlerinizi artirmak ici. Neler yaptiniz ne ise yaradi bir de sagarak sutunu artiranuniz varmi
devamli su ic canim, benim kizim 7.350 civarinda. sadece sut ile besleniyor ve hala doyuyor sukur. ben gunde 3 lt sut iciyorum. buyuk etkisi var. spor yapmayi ihmal etme. gercekten ise yariyor. ama hafif sporlar. yuruyus veya plates. isallah artar kuzum. fazla yemek yemene gerek yok. bir de sutunu,yumurtani ihmal etme sabahlari.
Ya Kızlar sizin bebekler gündüz kaç saat uyuyo gece deliksiz uyuyo mu kaç saat uyuyo biseyler misiniz böyle deliksiz sabaha kadar uyuması için ne yapmam lazım bide son iki gündür gece yattıktan iki saat sonra fln kendi kendine gözü kapalı ağlıyor nin olabilir. Sizinkilerin uyku düzenini yazar mısınız lütfen
Ya Kızlar sizin bebekler gündüz kaç saat uyuyo gece deliksiz uyuyo mu kaç saat uyuyo biseyler misiniz böyle deliksiz sabaha kadar uyuması için ne yapmam lazım bide son iki gündür gece yattıktan iki saat sonra fln kendi kendine gözü kapalı ağlıyor nin olabilir. Sizinkilerin uyku düzenini yazar mısınız lütfen