Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evt cnm bugun asilamanin 9. Gunu igneninde 11. Gunu bugun ve iki gun once yaptigim idrar testlerinde silik ikinci cizgi cikti ve pregnly 5000 lik 2 tane vurulmstm
Canım 2 pregnyl olduğu için etkisi devam ediyor olabilir ama inşallah inşallah bebiş habercisidir 2 gün sonra testi tekrarla isterse n inşallah koyulaşır

Ooo hadi hayırlısı:)) yarın test yapacak mısın?

canım vallahi yarın yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçtim nedenine gelincede sonuç net olmadığı için kan testini sürekli tekrar edip yükselip yükselmediğini görmek gerekiyor buda aman yükselecek mi ,aman bu sefer kaç olacak diye daha fazla stresli olacağı için ben regli zamanımı beklemeye karar verdim tek seferde öğrenip en azından daha az yıpranmış ve üzülmüş olurum :KK66:

Günaydın kızlar ben de perşembe aşılamamı oldum bugün 4. Gün dr bana ilaç ya da jel vermedi niye vermedi anlamıyorum bende hiçbir belirti kasık ağrısı akıntı falan da yok hakkımızda hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz bakalım
selam hayirli olsun simdiden, benimde 5.gunum, banada vermedi:KK43: cok uzuluyorum 5gundur, okumadigik sey kalmadi, sordugumda doktora estrojenimin yuksek oldugunu soyledi, sanirim dengeliyorlar. asilamadan tam 7gun sonra kanina bakicam dedi, pro 10dan yuksek cikarsa hemen desteklicek, sende adetinden 21 donra, yada asilamandan 1hafta sonra baktir kanina, doktoruna sorabilirsin

selam hayirli olsun simdiden, benimde 5.gunum, banada vermedi:KK43: cok uzuluyorum 5gundur, okumadigik sey kalmadi, sordugumda doktora estrojenimin yuksek oldugunu soyledi, sanirim dengeliyorlar. asilamadan tam 7gun sonra kanina bakicam dedi, pro 10dan yuksek cikarsa hemen desteklicek, sende adetinden 21 donra, yada asilamandan 1hafta sonra baktir kanina, doktoruna sorabilirsin
Aa öyle miymiş tamam canım bilgilendirdiğin için tşk ederim dra sorayım bakalım ne diyecek peki sen ne için üzgünsün

Aa öyle miymiş tamam canım bilgilendirdiğin için tşk ederim dra sorayım bakalım ne diyecek peki sen ne için üzgünsün
herkez progwsteron destegi alirken ben alamadim diye uzgunum, insallah gercekten gerek yoktur, ama bebis yada bebisler tutunduktan sonra kullanmamiz sart, ben 1kez dusuk yapmistim cunki.

herkez progwsteron destegi alirken ben alamadim diye uzgunum, insallah gercekten gerek yoktur, ama bebis yada bebisler tutunduktan sonra kullanmamiz sart, ben 1kez dusuk yapmistim cunki.
Canım düşüğün için çok üzüldüm inşallah bir daha yaşamazsın ama bunları düşünüp moralini bozma gerek olsa verirdi herhalde biz çok istediğimiz için biraz fazla evham yapıyoruz inşallah herşey çok güzel olacak ve biz de hamiş olacağız buna tüm kalbimle inanıyorum

Bugün 14. günüm. Güzel haberleri alan var mı aranızda? Ben yarın test yaptırmayı düşünüyorum yada hastalanmayı beklesem mi diyorum biraz daha zaman geçsin :)

X