Aşılama 2015 MAYIS AŞILAMA YAPACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm kan verdim yarin 1 de sonuc cikacakms muayene etti rahim kalinligi falan cok iyi hersey olumlu gidio dedi Rabbim sevindirsn insallh hepimizi

ay canım inşallah ilk güzel haberi senden alırız bende yarın kan testini yapmaya karar verdim inşallah güzel haberlerle döneriz

Arkadaslar bugun doktora gittim dört yumurtam olusmus iyi gelişmiş çarşamba asilamam var ins tutarrr...doktor iki catlatma ignesi yapacak az önce bi tane vurdum bi de asilama guni kendi yapacak..boyle yaptiran var mi?

Arkadaslar bugun doktora gittim dört yumurtam olusmus iyi gelişmiş çarşamba asilamam var ins tutarrr...doktor iki catlatma ignesi yapacak az önce bi tane vurdum bi de asilama guni kendi yapacak..boyle yaptiran var mi?
Canım harika bence dr'un hiç riske atmamış. İkiz üçüz bile olabilir senin maşallah

canım ben tek iğne yaptım belki yaptıranlar olmuştur.

X