- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.862
- 133
yaptık bıle 29 ocakdı dogum gunumuz bız atlattık darısı basını zadoğumgunu hazırlıkları ne durumda kızlar...
Öylede yapsam bir ton laf olur onun için hiç düşünmüyorum.işin garibi böyle şeyleri eşimde boş şeyler olarak görüyor zaten aramızda bir çok problem var onunlada uğraşmak istemiyorum.zaten 2 gün iyiysek 1 hafta küsüz çok yoruldum Nasıl olacak bilmiyorumEger durum boyleyse bencede çağırma her iki tarafında.hatta varsa arkadaş çevrenin çağır.soran olursa arkadaslar arasında yaptık de yada komsun.herkesin derdi başka yapicak bise yok.ben KV mi çok severim keşke yakın olsak diyorum hep ana benimde düşman başına bi eltim var daha önce anlatmistim.
Maşallah Can'ım bebişine.bende 1gece deliksiz uyusam diye dua ediyorum ama Malesef 2saatte bir kalksa seviniyorum zaten geç uyuyor kendime hiç vakit kalmıyor çok yorgunumSlm kizlar nasilsiniz umarim bebisler iyidir herkes uykusuzluktan sikayetci ama bizde ddurum tam tersi aksam 9 da yatiyor sabah 7 de kalkiyor gece hic uyanmiyo ama ben ac kaliyo gibi geliyor eskiden bir kez kalkardi 10 gundur hic uyanmiyo boyle olan bebis var mi?
sağlıklı yaşları olsun canım neler yaptın anlatmak istermisin...yaptık bıle 29 ocakdı dogum gunumuz bız atlattık darısı basını za
Dun 10 kereden fazla kusmustu.yesil kusuyodu.bugun serum takmislar. Dr enfeksiyondan suphelenmis. Egzamanin da enfeksiyona bafli olabilecegini soylemis.tahlil sonucu bekliyorlar.cnm coresatin pediatrik alsınlar. cok iyi geliyo. kereme demir ilacı yapıyo ama her gün ondan sürüyorum zaltıyo demiri devamlı vermeye basladım sükür. bu ilac degil bi komsumun doktor tanıdığı vardı ona gösterdim etken maddeleri okudu rahatlıkla kullanabilirsin ilaç değil demişti
Masallah.bence anlatma kimseye uyuyan çocuk elemi geçer:) oh bizim yerimizede uyu.ayrıca gelişimi normal da endişelenmektedir.açıksa uyanır.Aslinda ozellikle bisey yapmiyorum saat 9 a yaklasti mi basliyo mizmizlanmaya 9 da kurulmus gibi uyuyo normalde gece bikez kalkardi simdi uyanmiyo ac kaliyo gibi geliyo bana ama uyandirmaya kiyamiyorum
Yok canim geçen seneden beri soğuk davraniyoruz ben ve eşim.eskisi kadar aramiyo msj atmiyo.geçenlerde baktım yine atmış niye aramiyon sormuyon diyo.cocugu kurana geçmiş hediye gönder fln yazmış.esimde msjlarina ya cvp yazmiyo yada tek kelime ile karşılık veriyo ama kusmuyo bi turlu:)senin eltin mesajlara devam ediyor mu? o eltiydi di mi seninki. ben gıcık olmuştum.
Arada abisi olunca Nasıl küssün. Bazen kolay olmuyor. Karşıya söyleyecek çok şeyin oluyor ama yüz yüze bakacağımız için susuyoruz. İyi ne güzel eşin de senden yana en azından. Eltin kıskanç galiba seni kıskanmış olabilirYok canim geçen seneden beri soğuk davraniyoruz ben ve eşim.eskisi kadar aramiyo msj atmiyo.geçenlerde baktım yine atmış niye aramiyon sormuyon diyo.cocugu kurana geçmiş hediye gönder fln yazmış.esimde msjlarina ya cvp yazmiyo yada tek kelime ile karşılık veriyo ama kusmuyo bi turlu:)
75 cm biz kisayiz anneye cekmemis :)kızlar bebeğinizin boyu nasıl ?
İns düzelir canım.Uzme kendini olacağına varır herşey.evlatlarınla mutlu ol yeter.Öylede yapsam bir ton laf olur onun için hiç düşünmüyorum.işin garibi böyle şeyleri eşimde boş şeyler olarak görüyor zaten aramızda bir çok problem var onunlada uğraşmak istemiyorum.zaten 2 gün iyiysek 1 hafta küsüz çok yoruldum Nasıl olacak bilmiyorum
Aynen oyle canım çok kıskanç.KV ve kayınpeder hiç ayrım yapmazlar aslında.düğünde ona ne altın takuldiysa banada o kadar hatta ona aayrıca nişanda yapılmış biz istemedik.4 yıl nişanlı kalmışlar ne hediyeler almışlar çeyizini KV dizmis dusun o derece.bana hiç bise alinmadi. Ben uzaktaydım.ama o ilginin bölünmesini hazmedemedi tek gelindi iki olduk.tek torundu benimki de geldi.çok kiskandi.herkes o kadar simartmiski.büyük çocuk kardeşi olunca nasıl kıskanır hircinlasir öyle davrandi. Dediğin gibi yüz yüze bakicaz bi omur o yüzden kestirip atamiyosun sadece mesafe koyuyoruz.Arada abisi olunca Nasıl küssün. Bazen kolay olmuyor. Karşıya söyleyecek çok şeyin oluyor ama yüz yüze bakacağımız için susuyoruz. İyi ne güzel eşin de senden yana en azından. Eltin kıskanç galiba seni kıskanmış olabilir
Neden kisa oldugunu dusunuyorsun bizim dr 75cm kiz cocugu icin bir yas boyudur dedi sasirdim simdi????75 cm biz kisayiz anneye cekmemis :)
Benim kizim hem erken dogdu hemde dogmadan bir ay oncesinden anne karninda gelismeme aorunu yasadigi icin boyu kisa ve zayif dogdu.Bende annenin gunde yesigi 20 tane kaliteli findigin bebegin boyunun uzamasina faydali oldugunu okudum ve dort aylikken basladim faydali yaglardan oldugu icin sut ile direkt bebege gectigi yaziyordu Rabbimin izni ile ben faydasini gordum hatta gecmiste buradada yazmistim sonra cevremden ilgisi olmayacagini soyleyen cok oldu ama birakmadim ben, sende bir aylik sonucu paylasir misin findigin hakkini findiga verelimEvet canim bizim olmustu boy sıkıntımız 6. Ayda 69 cm idi 9. Ayda 71 cm bu aylarda boy uzamasi beslenmeyle ilgiliymis genetikten cok, bizim oglanda genelde istahsiz bir de hasta oldu cok uzun surdu, dis cok zorladi yiyip icmedi, doktor bu nedenlerle bazen yavaslayabilir normal bir durum demisti. Bir de esim nette okumus ben her gun findik yiyorum bebegin boyunun uzamasina yardimci oluyormus, alerjisi yok findiga her gun ona da biraz ezip yediriyorum cok seviyor. Findik fayda edecek mi diye kontrol ediyoruz 10 gunde 1 cm den fazla uzamis
BAya sinirlenmişsin, insanın tepesine getiriyorlar. Bugün ben de var bir haller. Biz de kavga ettik. KonuşmuyoruzKızlar bende kafaları yiyecem.oglum 15 gun yedi çorbaları simdi yine bıraktı.dunde kaynanama gittik cocuk durmadı esimde bana kızdı bende sen herseye karıştın bu cocuğu büyütürken dedim ondan böyle oldu dedim eyvah kavga patladı.kaynanada gülüyor söyle yap belki durur diyo durmaz diyom inanmıyor enson bende patladım yaa siz laf anlamiyormusunuz dedim oğlum yaramaz stresli bir cocuk Napim dedim.esimde başka cocuk filan yapma dedi yeter dedi.o kadar zoruma gitti kibende susmadım istersem 10 tane doğururum sende gerekirse bakıcı tutar baktirirsin dedim .bakti kaynana kavga büyüyor yapmayın etmeyin diyor.bide bana çay iç diyor.ikisiylede muhattap olmadım .gorumcemin oğlumdan 1 yas büyük cocuğu var surekli onla kıyaslıyor cocuğumu .aaaa valla çektim resti.oglum ek gıdaya geçmiyor ben ne yapım kaynana bana beceriksiz muamelesi çekiyor
Canım size ne olduBAya sinirlenmişsin, insanın tepesine getiriyorlar. Bugün ben de var bir haller. Biz de kavga ettik. Konuşmuyoruzçocuk çok hareketli her şey beni bekliyor, üstüne çalışıyorum
Canım size ne oldu
Ya ben yetişemiyorum. Bulunduğum şehirde tekim. Annem kv kimse yok e çocuğa bakmak da çok zor. Stres sıkıntı oldum biraz. Birbirimizin hareketleri ikimize de batmaya başladı. Bugün biraz atıştık, küsüz şimdi. Anlamıyorlar bunlar bizi. Çocuk yetiştirmenin zorluğunun farkında değillerCanım size ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?