- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
İnşallah değildir Can'ım önceden gayet normal yapıyordu sanırım yeme alışkanlığından böyle oldu şimdi bunu değiştirmeye çalışıyorum ama zor oluyor kabul etmiyor herşeyi özellikle çorba yemiyor kızım meyve da seçiyorGunaydin Ben nisan annesiyim. Mesajiniz dikkatimi cektii de. Kizlarimizin yeme aliskanligi ayni. Ve benimkide cok ax kati kati yapiyorn gunde uc defa yapiyo Bazrn ama as yani cok ikinito cok uzuluyorum bende. Bu bir hastalik belirtisi degildir demi
Cnm slm oglun kac aydir 75cm ki dr biyle bir karar vermis zira boyu bir yas ortalamasinda aslinda boyun uzamasi durdu demek icin en az uc ay hic uzamamasi lazim demisti bizim dr.Ek gida konusunu halletmenize gercekten sevindim...Kızlar dün Dr a gittik oğlumun kilosu 10.700 boyu 75 çıktı Dr boy uzaması Durmuş dedi ve devit3 iğne verdi 1 tane bu iğnenin yarısını sabah yarısını akşam içir dedi sadece 1 tane dedi.ve sonra sağlık ocağının verdiği devit3 damlayı kullanmana gerek yok dedi oğlum ay sonu 1 yaşına girecek .bu arada 15 tatilde annem bana geldi oğlum ek gıdayı 1 haftadır yemeye başladı maşallah çok şükür.11 aydır sadece anne sütü alıyordu biliyorsunuz o kadar mutluyum ki anlatamam.sizinde tavsiyenizle emme süresini uzattık ac kalınca yedi :)bu iğneden kullanan oldu mu kızlar ?
doktor nerden anladı uzamanın durduğunu benim kızımda 76santimKızlar dün Dr a gittik oğlumun kilosu 10.700 boyu 75 çıktı Dr boy uzaması Durmuş dedi ve devit3 iğne verdi 1 tane bu iğnenin yarısını sabah yarısını akşam içir dedi sadece 1 tane dedi.ve sonra sağlık ocağının verdiği devit3 damlayı kullanmana gerek yok dedi oğlum ay sonu 1 yaşına girecek .bu arada 15 tatilde annem bana geldi oğlum ek gıdayı 1 haftadır yemeye başladı maşallah çok şükür.11 aydır sadece anne sütü alıyordu biliyorsunuz o kadar mutluyum ki anlatamam.sizinde tavsiyenizle emme süresini uzattık ac kalınca yedi :)bu iğneden kullanan oldu mu kızlar ?
Yanlis olcmuslerdir belki sizde bi olcseydinizCanlarım 2 aydır 75 ti boyu.ve azı dişi 2 aydır şîş ama patlamıyordu bu iğne hem boyunu uzatır hemde dişini kolay patlatır dedi
benim yeğenimdede aynısı oldu makatta yırtık oluşmuş kanama ondandı aynı şekilde rejim yaptı acaba alerji mi diye değilmiş eğer ağrısı varsa huysuzluğu ondandır, kuzum benimSana bir sorum var. Kardesimin bebegi 4.5 aylik. 1 aydan fazla zamandir kanli ve mukuslu kakasi var. Kardesim sut urunlerini kesti. Hicbisey tuketmiyo. Ama buara onlari yememesine ragmen bebegin huzursuzlugu devam ediyor.surekli agliyor. Kanli kaka yapiyor.ayrica pipisinde poposunda kafasinda dokuntuler varmis. Dr randevusu cuma oldugu icin bekliyor. Bu konu hakkinda bir fikrin varmi. Hemen gitmesi gerekirmi acaba.
Canım Allah yardımcımız olsun .seninde ilk bebek dimiDün süt vermeyi denedim ama onuda beğenmedi.devam sütüne hayır inek sütüne hayır yemeklere hayır bakalım napcaz bu istahsiz sipayla :)
Attilanin Annesi . Yukaridaalinti yapamamisim tel den giriyorum zor oluyir. Cevap veriraen sevinirim
Canim ben basladim dogum gunu hazirliklarina. Tabagi bardagi falan burada paylasmistim sanirim. Menumde ise patatesli borek, havuc toplari, makarna salatasi, dereotlu meksika fasulyesi, tahinli çörek, zeytinyagli yaprak sarma, çikolatali hindistancevizi topu var. Kurabiye ve pasta disariya siparis verdim . Birde kardesim cocuklar icin sekersiz meyveli cupcake yapacak.Kızlar dogum günü hazırlıkları yapan var mı paylaşır mı bizim 11 mart ama şimdiden organıze etmeye başladım ilk dogum günü düye her yıl böyle uğraşmam :) ben Almanya sayım burda olmadığı icin Türkiye'den dogum günü bardak tabak peçete afiş resimli isimli hazırlatıyorum ayrıca elbisesi de tek korkum yetişmesi konusu umarım Zaman'ında gelir . Birde hediyelik kokulu tespihler hazırlatıyorum pasta araştırıyorum burada fiyatlar cok yüksek cup kek yaptırıcam başka neler yapmalıyım sizce yiyecek olarak ?
Güzelmiş menü seninkinden alıntı yapabilirim çikolatalı Hindistancevizi topu sen mi yapacaksın tarif verebilir misin ?Canim ben basladim dogum gunu hazirliklarina. Tabagi bardagi falan burada paylasmistim sanirim. Menumde ise patatesli borek, havuc toplari, makarna salatasi, dereotlu meksika fasulyesi, tahinli çörek, zeytinyagli yaprak sarma, çikolatali hindistancevizi topu var. Kurabiye ve pasta disariya siparis verdim . Birde kardesim cocuklar icin sekersiz meyveli cupcake yapacak.
Can'ım benim kız da tek düze besleniyor salçalı çorbaları yemiyor diye yoğurt çorbası yaptım anında çıkardı yemedi deli olucam bazen o yüzden kabızlıgı da geçmiyor ekmek yoğurt az pilav muz yedikleri bunlar bol çay birde ama sıvı seyler tüketmesi lazım bende alternatif arıyorum.Oğlum artık iyileşti çok şükür.üstten diş kabarmış 4. dişi.geceleri çok uyanıyor saat başı veya daha da fazla çok hırçın sinirli huysuz herşeyi atıyor vuruyor saç yoluyor bir haftadır iyice kötüleşti hiç durmuyor böyle olan varmı normal mi?kaşık maması,bisküvi,arı mama,muz gibi şeylerden karıştırıp değişik değişik yapıyorum bunları yiyor ama çorba yemek türü yemiyor,kahvaltıda yumurta peynir hiçbirşey yemiyor ne verirsek ağzından çıkarıyor,taneli ve pütürlü şeyleri de çıkarıyor Nasıl olacak böyle bilmiyorum tek düze besleniyor Can'ım sıkılıyor.ne Zaman düzelecek bilmiyorumönerilerinizi bekliyorum var mı bizim gibi olan
Canım armut püresini yemez mi acaba kabızlığa iyiCan'ım benim kız da tek düze besleniyor salçalı çorbaları yemiyor diye yoğurt çorbası yaptım anında çıkardı yemedi deli olucam bazen o yüzden kabızlıgı da geçmiyor ekmek yoğurt az pilav muz yedikleri bunlar bol çay birde ama sıvı seyler tüketmesi lazım bende alternatif arıyorum.
Hiç denemedim onu ama denerim kuru kayısı yedirdim bugün azıcık zorlaCanım armut püresini yemez mi acaba kabızlığa iyi
Herkes ya kaysı yada armut püresini öneriyorHiç denemedim onu ama denerim kuru kayısı yedirdim bugün azıcık zorla
merhaba canimCan'ım benim kız da tek düze besleniyor salçalı çorbaları yemiyor diye yoğurt çorbası yaptım anında çıkardı yemedi deli olucam bazen o yüzden kabızlıgı da geçmiyor ekmek yoğurt az pilav muz yedikleri bunlar bol çay birde ama sıvı seyler tüketmesi lazım bende alternatif arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?