Ben disari ciktimmi hem araba hem kanguru dolasiyorum:))Arabada sikilinca hop kanguru,kangurudan ben sikilinca hop araba,gecinip gidiyoruz tombalakla...:))Kocaman oldular hala kanguru kullanmayı düşünenlere şaşırıyorum ve tebrik ediyorum ben yapamazdım ne kadar iyisi de olsa bir süre sonra bel Ağrı'sı yapıyor bence. Dışarıda benek arabası da bakınıyor elleri ayakları hareket halinde birşeyler yiyor daha rahat .
4 saat gayet normal bence. 6 ayliktan beri kizim en az 4 saatte bir emiyor. 3 mart dogumlu kizim su an sabah erken, 10.30 da, 3 civari ve gece uykusu oncesi emiyor. Disarida olup birini atlarsa sorun olmuyor sonraki emiste hakkini aliyor.Iyi gunler güzel anneler. Hastalara şifa diliyorum.
28 nisan doğumlu kizim. Iki disimiz yeni çıkıyor şükürler olsun. Sizlere sorum olacaktI. Kizim ek gidsyi fazla olmasada yiyor.su ara disten mi. Bilmem emme aralığı fazla oldu. Bazen 4 saati buluyo. teklif ediyorum bazen azıcık emiyo bazen hic. almiyor. Kimi zaman gün icinde max. 4 defa emzirfigim oluyor.beni bırakacak diye kaygilaniyoRum. Korkmali miyim sizce
Tabii canim arabada bakina bakina gezmek ayri. Ama kucak isteyince kol bel agrisindan kacinmak icin ergonomik kanguru super oluyor. Ben arabayla cikiyorum kangurum yanimda oluyor. Ev icinde bile kisa sureli cok isime yariyor.Kocaman oldular hala kanguru kullanmayı düşünenlere şaşırıyorum ve tebrik ediyorum ben yapamazdım ne kadar iyisi de olsa bir süre sonra bel Ağrı'sı yapıyor bence. Dışarıda benek arabası da bakınıyor elleri ayakları hareket halinde birşeyler yiyor daha rahat .
Cnm slm peki guzelligin boy kilo durumu nasil benim kizimda sag gogsumu emmeyi birakti zaten kucuk dogdugu icin kilosu biraz geri iyice etkileniyrmi diye dusunuyorum sizi merak ettim...4 saat gayet normal bence. 6 ayliktan beri kizim en az 4 saatte bir emiyor. 3 mart dogumlu kizim su an sabah erken, 10.30 da, 3 civari ve gece uykusu oncesi emiyor. Disarida olup birini atlarsa sorun olmuyor sonraki emiste hakkini aliyor.
gunaydınlar bebeğine ilk adım arabası alan var mı?
Cok gecmiş olsun Can'ım inş yaşamazsınız bir dahaHasta olmasin kizim diye dikkat ederlen bu aksam bir sok yasadim, anneme geldik ve burda park yatakta yatiriyorum kizimi, emzirip birakiyorum o donup donup kendi uyuyodu, yine emzirdim biraktim arkamdan agladi bir gittimki azgindan kanlar akiyo ama her yer kan sok oldum banyoya kosup agzini yikadim disi iceriye batti diye cok korktum ama cok sukur disi batmamis. Yavrum ayaga kalmaya calisirken galiba cenesini yatagin kenarina vurmus alt disler ust dislerin ustundeki dis etini patlatmis uzun sure kanadi agzi e bide tukurukle karisinca agzi hep kanliydi, sikca emzirdimki agzindan kan tadi gitsin diye ama o goruntu gozumun onunden gitmiyo... evde ahsap besikte yatan cocuga bidey olmadi burda park yatakta oldu. Yavrum nazara geliyo surekli, her gelip gidenin arkasindan okuyoruz cocugu huyu cok degisti herkese gulen giden cocuk gitti benden baskasinin kendisine yaklasmasini istemeyen cocuk geldi. Birde biri ona yaklasinca direk kendini arkaya atiyo tabi her seferinde kafasi kut diye yere vuruyu nasil duzene girecek bu cocuk bilmiyorum. Oysaki bu tatil icin nasil hayaller kurup plan yapmistim. Rabbim saglik versin insallah bu halimizede sukur
Cevabı bende cok merak ediyorumTecrübeli anneler bizler ne zaman deliksiz uyuyacağız ?2 yaş diyorlar doğru mu ?
Ah canim gecmis olsun,kiyamam canida yanmistir..Geriye atmayi benimkide yapiyor,sinirlenince kendini geriye atiyor ayni.Ceneme geliyor kafasi bazen,bazende yere geliyorki en kotusude bu zaten...Hasta olmasin kizim diye dikkat ederlen bu aksam bir sok yasadim, anneme geldik ve burda park yatakta yatiriyorum kizimi, emzirip birakiyorum o donup donup kendi uyuyodu, yine emzirdim biraktim arkamdan agladi bir gittimki azgindan kanlar akiyo ama her yer kan sok oldum banyoya kosup agzini yikadim disi iceriye batti diye cok korktum ama cok sukur disi batmamis. Yavrum ayaga kalmaya calisirken galiba cenesini yatagin kenarina vurmus alt disler ust dislerin ustundeki dis etini patlatmis uzun sure kanadi agzi e bide tukurukle karisinca agzi hep kanliydi, sikca emzirdimki agzindan kan tadi gitsin diye ama o goruntu gozumun onunden gitmiyo... evde ahsap besikte yatan cocuga bidey olmadi burda park yatakta oldu. Yavrum nazara geliyo surekli, her gelip gidenin arkasindan okuyoruz cocugu huyu cok degisti herkese gulen giden cocuk gitti benden baskasinin kendisine yaklasmasini istemeyen cocuk geldi. Birde biri ona yaklasinca direk kendini arkaya atiyo tabi her seferinde kafasi kut diye yere vuruyu nasil duzene girecek bu cocuk bilmiyorum. Oysaki bu tatil icin nasil hayaller kurup plan yapmistim. Rabbim saglik versin insallah bu halimizede sukur
Gecmiş olsun canımHasta olmasin kizim diye dikkat ederlen bu aksam bir sok yasadim, anneme geldik ve burda park yatakta yatiriyorum kizimi, emzirip birakiyorum o donup donup kendi uyuyodu, yine emzirdim biraktim arkamdan agladi bir gittimki azgindan kanlar akiyo ama her yer kan sok oldum banyoya kosup agzini yikadim disi iceriye batti diye cok korktum ama cok sukur disi batmamis. Yavrum ayaga kalmaya calisirken galiba cenesini yatagin kenarina vurmus alt disler ust dislerin ustundeki dis etini patlatmis uzun sure kanadi agzi e bide tukurukle karisinca agzi hep kanliydi, sikca emzirdimki agzindan kan tadi gitsin diye ama o goruntu gozumun onunden gitmiyo... evde ahsap besikte yatan cocuga bidey olmadi burda park yatakta oldu. Yavrum nazara geliyo surekli, her gelip gidenin arkasindan okuyoruz cocugu huyu cok degisti herkese gulen giden cocuk gitti benden baskasinin kendisine yaklasmasini istemeyen cocuk geldi. Birde biri ona yaklasinca direk kendini arkaya atiyo tabi her seferinde kafasi kut diye yere vuruyu nasil duzene girecek bu cocuk bilmiyorum. Oysaki bu tatil icin nasil hayaller kurup plan yapmistim. Rabbim saglik versin insallah bu halimizede sukur
Geçmiş olsun Can'ım çok zor yaBiz de perosaniz. Benim ishalim kizima gecmis. Bana serum taktilar iyi oldum. Ilac aliyorum. Ama kizim ne yiyor ne ilaclarini iciyor. Bir d e uyumuyor. Sabah 7 de uyandi hala uyumadi. Ates vardi o gecti sukur. Sutum son zamanlarda kizim emmeden gelmiyodu. Hissetmiyodum yani. Sadece emiyodu ama bugun sut de gelmiyo. Aglamaktan perisan oldu kizim.3 gunde zayifladi. Ne kadar zor bisey. Umarim iyilesir.
Kızlar moralim bozulduoğlum 5 gün boyunca tarhana Çorbası içti günde yarım kase kadar sma iki gündür asla bir şey yemiyor tekrar anne sütüne döndük .ek gıda ya tam geçtik diye seviniyordum.ek gıda serüvenimiz 5 gün sürdü sizce nerde hata Yaptım ?
Acelesi yok tatlim sen bilgilisin diye san yazayim dedim keremiskoya gecmisler olsuuunAttilanin Annesi cnm sana donemedim kafamda planlamistim sana bahsedeceklerimi ana cok zor geciyo su gunler. Esimin ailesi bizde ve cocuk hasta o yüzden yazamadim k bkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?