2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Dün mobilyalar geldi çocukla ev toparlamak ne zormuş tasınmayı düşünemiyorum bile . Dünden beri toprlanamadım yardım edecek kimse yok kızım ilk gün rahatsızdı zaten aşıdan dolayı uyurken yapabiliyorum ancak oda bitmiyor kaç gündür dışarı çıkaramadım bunaldım iyice hava da buz gibi dışarı çıksak gezecek hava yok

SENDEN SONRA BENDE ŞÜPHELENDİM ARADIM KARTA BAKMADIM ÇEKİLDİ Mİ AMA KARGOYA VERİLMİŞ DEDİLER, İNŞALLAH SENİNKİDE BİRAN ÖNCE HALLOLUR
Benim urunler yarim saat once geldi cnm :) dun aklim cikti bugun denedim ayni marka ama iki tane cok genis iki tane de kucuk. Bi tulum tam oldu cok üzüldüm

A
Of ya aynen. İlaç kullaniyor musunuz canim, biz aksam gideceğiz doktorumuza
acile götürdük üç gün önce parol ve grip ilacı verdi ateşi olunca bir iki kez calpol verdim grip ilacını bir kez verdim vermek istemedim çok Ateşlenincede geceleri fitil koydum duş düşürdük ama bu gece yine ateşlendi nere götürsem bilemedim.öksürüyor sanki balgamlı gibi

Merakima yenildim bekleyemedim ve testi aldim ikinci cizgi cok silik de olsa gorundu ama yine de doktora gitmek icin bekliycem daha once de 2 kez pldu kendiliginden sonlandi kimyasal gebelik dediler belki bu da oyle olur

Benim urunler yarim saat once geldi cnm :) dun aklim cikti bugun denedim ayni marka ama iki tane cok genis iki tane de kucuk. Bi tulum tam oldu cok üzüldüm
ii hadi gözün aydın tatlım :) bende genelde iki yaş aldım inşallah ii olur :) hep yazlık aldım bakalım nasıl gelecek

Kizlar bebekleriniz hastayken bi seyler yedirebiliyor musunuz, eymen 5 gündür boğaz enfeksiyonu geçiriyor arti üst dişler geliyor sanki. Anne sütü dişinda hiçbir şey almiyor ya çok üzülüyorum
Bizde de oldu aynisi.hem hastalandi hem dis cikardi. Anne sutu disinda hicbisey kabul etmedi. Iluruna biraktim.gecici ildugunu duymustum.iyilesince yemeye basladi.sadece istekleri degisti.oncesinde kasikla bisey yemiyodu.elimizle verdiklerinizi yiyordu.sonra da kati istememeyebasladi.o zamandan beri sivi istiyor hep.

ii hadi gözün aydın tatlım :) bende genelde iki yaş aldım inşallah ii olur :) hep yazlık aldım bakalım nasıl gelecek
Kargoya verilmisse yarin alirsin cnm ben cocugu sinir ede ede hepsini denedim :) :) hepsi büyük oldu şükür klasik Türk annesi :) ama hazirana kadar 14 15 aylik olacak bunlar. Ama sunu soyliyim lcwda hic sknt yasamadim cocuk iyi gelistigi halde suan 9 ayliklar oluyo gerisini ordan tamamlarim yazin. Kisliklar da indirime girseydi iyice :) cok begendigim bi polar pijama takimi var 25e düşmüştu 20ye düşmüş bizim subat maasina iyice duserler herhalde

Biri gebeleri sormuş ben varım üç aylık gebeyim..başka kimse var mi bilmiyorum

Bize mecburen ilaç kullanmaniz gerekiyor dedi. İlerleyebilirmis yoksa. 2 tane surup verdi. Aksam basladik bakalim. Ama çok moralim bozuldu ya. Hic kilo almamis Eymen. 8700 gr geldi. Ek gida olayi bize hic yaramadi ya.
Eğer balgam da varsa yavrunda zaman geçirmeden bi doktoruna gösterin canim, allah korusun ilerlemesin. İlaç kullanmasin istiyoruz ama bazen yapacak bi şey yok.

Geçmiş olsun size de, darisi benim oglusuma insallah. Zaten kilo almamis hastalik, diş derken umarim bi şekilde yemeye baslar artik. Günü sadece 6 klasik çorbayla kapattik

Az önce acile gittik yine antibiyotik verdi bide Deniz suyu sprey olandan almış eşim zararlı diye duymuştum bilen varmı hiç kullanmadım

Kızlar geçenlerde ek gıdaya geçemiyoruz diye pedagoga gittik dedim ve tavsiyelerde bulunan arkadaşlar olmuştu herkese tşk ederim tavsiyelerinize uydum oğlumu saat başı emziriyordum yada her istediğinde emziriyordum suan 1,5 saatte bir emziriyorum bazen 2 saatte bir.yavaş yavaş ağzını acar oldu 3-4 tatlı kaşığına kadar çıktık tarhana çorbasında tşkler size :)ama sadece tarhana yiyor şimdilik .bir sorum daha olacak sizlere sizler çorbayı kaç kaşık yada ne kadar veriyorsunuz tek öğünde ?

Senin adına çok sevindim Canım. Benimki ben yediriyorsam 4-5 yemek kaşığı anca. Ama ben evde yoksam bakıcı yediriyorsa yarım kase içiyor. Ben yemeyince de zorlamıyorum çünkü bu seferde yemekten soğur diye korkuyorum. Bir de anne sütüyle telafi ettiğim için hiç takmıyorum yememesini.

bir kaç haftadır 2 adım atıp kucağıma düşen oğlum bugün yere konulunca oturmayıp birden yürümeye başladı,4-5 adım gitti sonra sağa dönüp gidince virajı alamayıp yere yavaşça düştü. gerçi herkesin şaşkınlıkla bağırışlarından da etkilenmiş olabilir.bakalım tam olarak ne zaman yürüyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…