fitil yok bende calpol verdim bu gece nöbetteyim işallah diştendir ama boğaz enfeksiyonu gibi duruyor işallah değildirBizimkide 39 geçti 3 gün bugün iyi gibi.39 da götürdüm ama bi iğne yapıp düşürdüler sonra geldik.fitil varsa fitil ver Can'ım o daha iyi oluyor ve devam ederse götür için rahat eder.geçmiş olsun
NASIL ANLADIN SİPARİŞİN OLMADIĞINIben kapatamadım maalesef nasıl becermişlerse parayı cekmişler sipariş yok ortada. olmayan siparise nasıl para cekebiliyorlar anlamadım cok sinir oldum o kadar güzel tişörtler almıstım ki hep beni bulur zaten dünyanın delileri
CNM GEÇENLERDE DİNİ Bİ KİTAPTA OKUMUŞTUM HAMİLEYKEN BEBEK EMZİRMEK ÇOK SAKINCALI FAYDADAN ÇOK ZARARI VAR YAZIYODU Bİ ARAŞTIR İSTERSENKizlar hamileyken emzirilir mi kesin olmamakla beraber hamilelik suphem var 4 gun geciktim ki bir gun sekmez normalde test icin biraz bekleyim diyor normalde zaten sagarak veriyorum sutu pglum emmedi ama biraz daha anne sutu alsin istiyorum offf karisik duygulardayim ins degildir
Bende emzirilmez diye biliyorum.zaten sütün tadı değişir acı olur bebek emmezmiş.kayınvalidemden duyardımCNM GEÇENLERDE DİNİ Bİ KİTAPTA OKUMUŞTUM HAMİLEYKEN BEBEK EMZİRMEK ÇOK SAKINCALI FAYDADAN ÇOK ZARARI VAR YAZIYODU Bİ ARAŞTIR İSTERSEN
6 saatte bir veriyorum canimcalpolu kaç saat aralıklarda ne kadar veriyoruz arkadaşlar
Gunaydin canim. Face grubunda bircok hamile olan mart annesi var. Doktorlari emzirebilirsin demis. Ilk uc ay hic bir sakincasi yok galiba sonra beslenmene dikkat etmelisin iki yavruyu doyurmak icin. Hayirlisi...hamilelikte sutun tadi degisiyormus, evet, ama yavrun icmeye devam edebilir orda bir sakincasi yok.Kizlar hamileyken emzirilir mi kesin olmamakla beraber hamilelik suphem var 4 gun geciktim ki bir gun sekmez normalde test icin biraz bekleyim diyor normalde zaten sagarak veriyorum sutu pglum emmedi ama biraz daha anne sutu alsin istiyorum offf karisik duygulardayim ins degildir
Canim prospektuste yazmiyor mu, ona gore ver. Ben 4 saat araliklarla veriyordum parolu. Eğer fitil vereceksen de günde 2 kereden fazla vermeyecksin ve en fazla 3 gün kullanabilirsin. Allah şifa versin tüm hastalaracalpolu kaç saat aralıklarda ne kadar veriyoruz arkadaşlar
Kimler hamile acaba merak ettimGunaydin canim. Face grubunda bircok hamile olan mart annesi var. Doktorlari emzirebilirsin demis. Ilk uc ay hic bir sakincasi yok galiba sonra beslenmene dikkat etmelisin iki yavruyu doyurmak icin. Hayirlisi...hamilelikte sutun tadi degisiyormus, evet, ama yavrun icmeye devam edebilir orda bir sakincasi yok.
Cok alisverisim oldu netten cnm ama ilk defa boyle birseyle karsilastim üstelik de ebebek gibi bi yerde olmasi cok ilgincİnternetten hiç alış veriş yapmadım bilmem ama niye böyle yapmışlar yazık üzüldüm çok iyiydi
Hamile kalmak benim de korkum ama allah verince guzel oluyo insallah hamilesindir :)Kizlar hamileyken emzirilir mi kesin olmamakla beraber hamilelik suphem var 4 gun geciktim ki bir gun sekmez normalde test icin biraz bekleyim diyor normalde zaten sagarak veriyorum sutu pglum emmedi ama biraz daha anne sutu alsin istiyorum offf karisik duygulardayim ins degildir
Aynen ben de :) gerci ben haziran oncesini tanımıyorum uye degildim cok nadir bakiyordumKimler hamile acaba merak ettim
Benim de arkadasima kadin dogumcu kagit vermis korunma yöntemleri falan. Orda yaziyo hamileyken emzirilebilecegi. Tadi degisince bebek kendi emmek istemiyormusGunaydin canim. Face grubunda bircok hamile olan mart annesi var. Doktorlari emzirebilirsin demis. Ilk uc ay hic bir sakincasi yok galiba sonra beslenmene dikkat etmelisin iki yavruyu doyurmak icin. Hayirlisi...hamilelikte sutun tadi degisiyormus, evet, ama yavrun icmeye devam edebilir orda bir sakincasi yok.
Cnm benim ilk alisverisimde de siparisi goremiyordum üyeligimden. Hani oyuncak almistim ya o zaman bi gun sonea aramistim kargoya verilince bilgilendircez dediler sonraki sabah verdiler. Bu sefer de giremedim 18i siparis verdim yine goremeyince aradim fln iste yokmus siparis dedim nasil olur basariyla tamamlandi dedi site parayi da cekti. Dekont istediler gonderdim dun aksam. Geri yatirmak icin kayit yaptilar. Bakalım insallah yatirirlar. Hala anlamiyorum ya siparis verdim iste ta yoksa parayi nasil cekebiliyorsunuz o kadar sinir oldum ki anlatamamNASIL ANLADIN SİPARİŞİN OLMADIĞINI
dr gittik kızlar gece enfeksiyon yokmuş grip olmuş calpol bir ölçrk 3 saat sonra yarım ölçek dolven verdi iki üç gün ateş olur sonra yavsş ysvsş azalır dedi bi de alından ateşölçeerde sınırımız 38.5 dedi bütün kuzulara şifa versin rabbim büyüklere de biraz akıl şu bebeleri öpmeyi ya
SENDEN SONRA BENDE ŞÜPHELENDİM ARADIM KARTA BAKMADIM ÇEKİLDİ Mİ AMA KARGOYA VERİLMİŞ DEDİLER, İNŞALLAH SENİNKİDE BİRAN ÖNCE HALLOLURCnm benim ilk alisverisimde de siparisi goremiyordum üyeligimden. Hani oyuncak almistim ya o zaman bi gun sonea aramistim kargoya verilince bilgilendircez dediler sonraki sabah verdiler. Bu sefer de giremedim 18i siparis verdim yine goremeyince aradim fln iste yokmus siparis dedim nasil olur basariyla tamamlandi dedi site parayi da cekti. Dekont istediler gonderdim dun aksam. Geri yatirmak icin kayit yaptilar. Bakalım insallah yatirirlar. Hala anlamiyorum ya siparis verdim iste ta yoksa parayi nasil cekebiliyorsunuz o kadar sinir oldum ki anlatamam
Bende g3cen ay seninki gibi supheye dustum test aldim negatf cikti 1saat sonra adet oldum:))verdiğim paraya mi yanaim 4 gundur çektiğim psikolojiye mi bilemedim.:)))ama bazen oluyormus daha tam anlamiyla duzene girmeyebilrms sikinti stresde geciktirir.Allah gönlüne gore versin cnm:)Kizlar hamileyken emzirilir mi kesin olmamakla beraber hamilelik suphem var 4 gun geciktim ki bir gun sekmez normalde test icin biraz bekleyim diyor normalde zaten sagarak veriyorum sutu pglum emmedi ama biraz daha anne sutu alsin istiyorum offf karisik duygulardayim ins degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?