2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ya benim kızım 11 mart doğumlu daha diş çıkarmadı ama çok huysuzlaniyor az uyuyor disten olabilirmi nasıl anlarım?
Cnm disten olunca agiz acmama huylari da var dokundurtmuyorlar genelde. Huysuzluk oluyo istahsizlik gece aglayarak uyanma ve sık uyanma vb. Patlamasi da orda buz gibi ya da cam kirigi gibi birsey oluyo iz yani

Senin eczaci yine soylemis burda devlet karşılamıyo diyorlar ama neden soylemiyorlar evde bakiyorsun iki yas altina uygun degil diyo yazmasinlar o zaman. Gecen hafta ben cocuk doktoruna götürdüm mesela. Doktor kesinlikle öksürük grip ilaci kullanmayacaksin dedi onlarin da hepsinde uyari var zaten. Ama saglik ocagi doktoru grip ilaci yazmisti cocukta grip olmadigi halde burnu tikali rahatlatirmismis insan sinir oluyo ya

Kizlar alt dislrin kabardigini insan rahat anliyor da ust dis geldiğini nasil anladiniz? Keremin ust sag dis patladi sanki sabah iste az once dedigim o cam kirigina benzer seyi gordum :) bi saat once de orada bi beyazlik gordum gibi ama emin olamadim bi de iki disi var cocugun hic disi olmasa nasil dusunecektim acaba :)

Sevgili ust disli cocuk anneleri cevaplarinizi sabirsizlikla bekliyorum :)

Biz ust dudagini kaldirip kacamak bakiyorduk bazen elimizle bakiyorduk bizim once sag ust dis cikti sol ust dis sisti ama patlamasi cok uzun surdu o sirada sag ust disin sagindan 1 dis cikmis hic gormedik cikarken. 5 disimiz var simdi

Biz ust dudagini kaldirip kacamak bakiyorduk bazen elimizle bakiyorduk bizim once sag ust dis cikti sol ust dis sisti ama patlamasi cok uzun surdu o sirada sag ust disin sagindan 1 dis cikmis hic gormedik cikarken. 5 disimiz var simdi
Bizimde alttan ikinci diş geliyor bugün ele geliyordu

Canim bizim de ayni sekildeydi grip oksuruk ama hirilti cigerden degilmis sukur doktor ilac yazmiyoruz gripe dedi artik buyuklere bile hemen yazilmiyormus

Ay ben cok mu ilgisizim acaba :))hic dikkat etmiyorum cikiyormu cikmiyormu diye.6 disi vardi enson.ustte 4 altta 2 ydi sanirim.Nasilsa cikiyorlar iste :))

Canim bizim de ayni sekildeydi grip oksuruk ama hirilti cigerden degilmis sukur doktor ilac yazmiyoruz gripe dedi artik buyuklere bile hemen yazilmiyormus
Tebrik ettim doktorunu canim.Benim ilk goturdugum doktor direk antibiyotik yazdi yanindada astim ilaci yazdi,tabi kullanmadim .ikinci doktor bugun gittigimde grip ilaci yazdi iste:))ikinci gittigim gozumde daha degerli oldu tabii..

Cnm disten olunca agiz acmama huylari da var dokundurtmuyorlar genelde. Huysuzluk oluyo istahsizlik gece aglayarak uyanma ve sık uyanma vb. Patlamasi da orda buz gibi ya da cam kirigi gibi birsey oluyo iz yani
Evet canım hepsi var ya baktirmiyor ağzına, çok sert damagi üst dislerde kabarmış ama önce alt çıkmaz mı

Benimkinin eline peynirli cubuk krakerlerden veriyorum kirt diye kopariyor onu yiyor,sonra gene kirt diye oyle oyle bitiriyor.hey gidi hey ne zaman dogdu ne zaman disi cikti da kraker yiyor bazen tuhaf oluyorum dusununce:))

Kızlar oğlumun ateşlendiğini söylemiştim size gündüz 38 le başladı suan 39.1 benim oğlum doğdu doğalı şurup içermez kusar o sebepten bu gün iki kez paranox fitil verdim yavruma cok huzursuz yanıyor resmen cocuk

Sen yinede surup vermeyi denesen eger ıcmezse ve ates hala 39 lardaysa acile gitmenizi öneririm

Cok gecmis olsun, simdi nasil durumu dusurebildinizmi atesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…