- 10 Ocak 2012
- 153
- 169
- 303
- 36
Bizde aldik cnm ama bizimki usengec bacaklarini hareeket ettirmio:))illa itecez:))!alisir besbelliKIZLAR BUGÜN A101 E İLK ARABAM GELİYO BEN ALDIM ERKENDEN BAKIN KALDIYSA SİZDE ALIN ÇOK GÜZEL http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.aspx?SolBannerID=822
Yani köpek dişleri öylemiHatlar karismis yanlis alintilamisim bizim ustteki buyuk dislerin yanindan cikti
Yok ben çok krem kullandım fucicort gibi kortizonluda kullandım doktorlar vermiştibugün dr bana verdiği kremde uzun süreli kullanımlarda bebek emzirilmez yazıyodu,lansinoh muydu
Cnm disten olunca agiz acmama huylari da var dokundurtmuyorlar genelde. Huysuzluk oluyo istahsizlik gece aglayarak uyanma ve sık uyanma vb. Patlamasi da orda buz gibi ya da cam kirigi gibi birsey oluyo iz yaniArkadaşlar iyi akşamlar. Ya benim kızım 11 mart doğumlu daha diş çıkarmadı ama çok huysuzlaniyor az uyuyor disten olabilirmi nasıl anlarım?
Kremde aynı etkiyi yapıyor yani vay ben mahvolmuşum ozaman çok kullandım zaten 2 aylıktan sonra kilo almaya başladım ben kremide ozaman kullanmaya başlamıştımkortizon kullnılırken tuz yağ ve hamur işinden uzak durmak gerekir
Senin eczaci yine soylemis burda devlet karşılamıyo diyorlar ama neden soylemiyorlar evde bakiyorsun iki yas altina uygun degil diyo yazmasinlar o zaman. Gecen hafta ben cocuk doktoruna götürdüm mesela. Doktor kesinlikle öksürük grip ilaci kullanmayacaksin dedi onlarin da hepsinde uyari var zaten. Ama saglik ocagi doktoru grip ilaci yazmisti cocukta grip olmadigi halde burnu tikali rahatlatirmismis insan sinir oluyo yaNihayet bugun 9 ay asisini vurdular.10 kilo olmus.Hiriltisi vardi cigerden degilmis cok sukur.doktor peditus diye bir grip ilaci yazdi,eczacida bunu devlet karsilamiyor 2 yasin altindaki cocuklarda deyince neden diye sordum.2 yasin altinda ciddi yan etkiler olabiliyormus bizim doktorlar dozajini azaltip bebeklere yaziyorlarmis.Sonuc olarak almadim.agrisi olursa calpol veririm.Grip in ilaci yok zaten...
İns cnm sizede geçmiş olsunMalesef grip olduk biz 1 haftada ancak gecti inşaAllah sizin bebişlee olmaz
Yok canim ondeki buyuk dislerle kopek dislerinin arasinda bir dis var o cikti bizimYani köpek dişleri öylemi
Biz ust dudagini kaldirip kacamak bakiyorduk bazen elimizle bakiyorduk bizim once sag ust dis cikti sol ust dis sisti ama patlamasi cok uzun surdu o sirada sag ust disin sagindan 1 dis cikmis hic gormedik cikarken. 5 disimiz var simdiKizlar alt dislrin kabardigini insan rahat anliyor da ust dis geldiğini nasil anladiniz? Keremin ust sag dis patladi sanki sabah iste az once dedigim o cam kirigina benzer seyi gordum :) bi saat once de orada bi beyazlik gordum gibi ama emin olamadim bi de iki disi var cocugun hic disi olmasa nasil dusunecektim acaba :)
Sevgili ust disli cocuk anneleri cevaplarinizi sabirsizlikla bekliyorum :)
Bizimde alttan ikinci diş geliyor bugün ele geliyorduBiz ust dudagini kaldirip kacamak bakiyorduk bazen elimizle bakiyorduk bizim once sag ust dis cikti sol ust dis sisti ama patlamasi cok uzun surdu o sirada sag ust disin sagindan 1 dis cikmis hic gormedik cikarken. 5 disimiz var simdi
Canim bizim de ayni sekildeydi grip oksuruk ama hirilti cigerden degilmis sukur doktor ilac yazmiyoruz gripe dedi artik buyuklere bile hemen yazilmiyormusNihayet bugun 9 ay asisini vurdular.10 kilo olmus.Hiriltisi vardi cigerden degilmis cok sukur.doktor peditus diye bir grip ilaci yazdi,eczacida bunu devlet karsilamiyor 2 yasin altindaki cocuklarda deyince neden diye sordum.2 yasin altinda ciddi yan etkiler olabiliyormus bizim doktorlar dozajini azaltip bebeklere yaziyorlarmis.Sonuc olarak almadim.agrisi olursa calpol veririm.Grip in ilaci yok zaten...
Ay ben cok mu ilgisizim acaba :))hic dikkat etmiyorum cikiyormu cikmiyormu diye.6 disi vardi enson.ustte 4 altta 2 ydi sanirim.Nasilsa cikiyorlar iste :))Kizlar alt dislrin kabardigini insan rahat anliyor da ust dis geldiğini nasil anladiniz? Keremin ust sag dis patladi sanki sabah iste az once dedigim o cam kirigina benzer seyi gordum :) bi saat once de orada bi beyazlik gordum gibi ama emin olamadim bi de iki disi var cocugun hic disi olmasa nasil dusunecektim acaba :)
Sevgili ust disli cocuk anneleri cevaplarinizi sabirsizlikla bekliyorum :)
Tebrik ettim doktorunu canim.Benim ilk goturdugum doktor direk antibiyotik yazdi yanindada astim ilaci yazdi,tabi kullanmadim .ikinci doktor bugun gittigimde grip ilaci yazdi iste:))ikinci gittigim gozumde daha degerli oldu tabii..Canim bizim de ayni sekildeydi grip oksuruk ama hirilti cigerden degilmis sukur doktor ilac yazmiyoruz gripe dedi artik buyuklere bile hemen yazilmiyormus
Evet canım hepsi var ya baktirmiyor ağzına, çok sert damagi üst dislerde kabarmış ama önce alt çıkmaz mıCnm disten olunca agiz acmama huylari da var dokundurtmuyorlar genelde. Huysuzluk oluyo istahsizlik gece aglayarak uyanma ve sık uyanma vb. Patlamasi da orda buz gibi ya da cam kirigi gibi birsey oluyo iz yani
Sen yinede surup vermeyi denesen eger ıcmezse ve ates hala 39 lardaysa acile gitmenizi öneririmKızlar oğlumun ateşlendiğini söylemiştim size gündüz 38 le başladı suan 39.1 benim oğlum doğdu doğalı şurup içermez kusar o sebepten bu gün iki kez paranox fitil verdim yavruma cok huzursuz yanıyor resmen cocuk
Kızlar oğlumun ateşlendiğini söylemiştim size gündüz 38 le başladı suan 39.1 benim oğlum doğdu doğalı şurup içermez kusar o sebepten bu gün iki kez paranox fitil verdim yavruma cok huzursuz yanıyor resmen cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?