2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Haber ver yarın bize de Can'ım. 8 gün yine iyi durmuşsun.
Tamam mutlaka veririm zaten rabbim isteyenlere versin inşallah.geçen ayda gecikmiştim bide oğluma tedavi ile hamile kaldım olmuyordu yani onun için bu kadar bekledim 2gündürde eşime test getir dedim oda korktu getirmedi

slm kızlarr biz aşımızı olduk kolumuzdan :) maşallah kızım yine hiç ağlamadı :) kilomuzz 8,800 boyumuz 71cm :) bi daha ki aşımız doğum gününde ama hemşire doğum gününde canını yakmayalım 24 marta gelin dedi :):)

slm cnm,gecmis olsun bizde bacagimizdan olduk,tartmadi bizimki,bizimki dusuncesizmis dogum gunumuzde cagirdi bizi 16 mart :)

Cok gecmis olsun. Bir gecseydi su alerji durumu. Keske onceden nelerin alerji yaptigi bilinebilse.

KIZLAR KAYSERİLİ ÜVEY ANNE HABERİNİ YENİ İZLEDİM DONDUM KALDIM ELİM AYAĞIM TİTRİYOR EY CANİ KADIN ÖLMEK İÇİN İNLE YALVAR AMA ÖLME İNŞALLAHHHHH
Ben iZlersem gece uyuyamam diye sesini kıstım 2 3 sn izledim. Dondum kaldım. Yere fırlatışını falan gördüm. Allah onun belasını versin. Gözlerim doldu yine.

Kayserili cani ( anne demeye dilim varmiyo) haberi duymamistim burda okuyunca bakayim dedim resmen psikolojim bozuldu bu nqsil insan yaaa yuregime bir yumru oturdu gitmiyor uyuyamiyorum rabbim su mubarek gecede tum aglayan uzulen meleklerine merhamet etsin onlari uzenleri kahru perisan etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…