- 30 Eylül 2015
- 295
- 249
- 33
- 41
Tamam mutlaka veririm zaten rabbim isteyenlere versin inşallah.geçen ayda gecikmiştim bide oğluma tedavi ile hamile kaldım olmuyordu yani onun için bu kadar bekledim 2gündürde eşime test getir dedim oda korktu getirmediHaber ver yarın bize de Can'ım. 8 gün yine iyi durmuşsun.
Bizimde ferritin 7 cikti...bizde kullanmaya başladık 2ay bir ölçek,ferritin 8 çıktı bizim sizin değerleriniz kaçtı
Hayirlisi olsun varsa da kardes kardes buyurlerTamam mutlaka veririm zaten rabbim isteyenlere versin inşallah.geçen ayda gecikmiştim bide oğluma tedavi ile hamile kaldım olmuyordu yani onun için bu kadar bekledim 2gündürde eşime test getir dedim oda korktu getirmedi
Hayirli olsun cnm,kismet herseyTamam mutlaka veririm zaten rabbim isteyenlere versin inşallah.geçen ayda gecikmiştim bide oğluma tedavi ile hamile kaldım olmuyordu yani onun için bu kadar bekledim 2gündürde eşime test getir dedim oda korktu getirmedi
Aynen elif super olmus,nasil yaptinBunu Nasıl yaptın çok güzel olmuş Elif. Her tarafta Attila
Ben kizim 7 aylik oldugunda olmustum bidaha da olmadim yani 2,5 ay geciktimHer ay mı geç oluyorsun Can'ım en fazla kaç gün
süpppeerrrUyku neydi? Uyku düzeni neydi???
Biz gece 3 den once uyumuyoruz. Gecen sabah ezanindan sonra yattikben artik herseyi cidlft gormeye baslamistim...
aüpppeeeeeerrrr olmuş nasıl yaptın,hemmmennn bizde yapalım
Her ay gecikiyo canım.en az 2 hafta gecikiyo.nerdeyse 2 ayda bir olcam.Her ay mı geç oluyorsun Can'ım en fazla kaç gün
slm cnm,gecmis olsun bizde bacagimizdan olduk,tartmadi bizimki,bizimki dusuncesizmis dogum gunumuzde cagirdi bizi 16 mart :)slm kızlarr biz aşımızı olduk kolumuzdan :) maşallah kızım yine hiç ağlamadı :) kilomuzz 8,800 boyumuz 71cm :) bi daha ki aşımız doğum gününde ama hemşire doğum gününde canını yakmayalım 24 marta gelin dedi :):)
Olsaydi çıkardı cnm rahatla:)Arkadaşlar test yaptım negatif çıktı niye bu kadar geciktiki acaba ne yapmalıyım.olsa çıkardı herhalde 8 gün oldu rahatlamalımıyım
Cok gecmis olsun. Bir gecseydi su alerji durumu. Keske onceden nelerin alerji yaptigi bilinebilse.Biz güne biraz zor basladik. Babamiz ise gidecek diye patates kizartacaktik kerem durmuyordu ne dograrsam istiyo cig patates verdim eline. Onceden hafif kizartmisti dudak cevresini simdi dsi var diye baya bi koparmis sonuc olarak once hafif kizariklar vardi sofradayken baktim boynu iyice kizarmis neyse azalir dedik once onemsemedik sonra baktik kucuk kabarcıklar basladi ve tabi kabarcıklar balon olmaya başladı alel acele ciktik evden allahtan sekizde hastane otobüsü var gittik cocugun boynu yüzü gözü sisti kulaklari bile kipkirmizi olup sisti gittik direk kirmizi alana aldilar igne vuruldu vucudu bile kizarmis pantolonunu cikarinca gördüm. Bogazina da bakti doktor icten de biraz sismeye baslamis oksijen de aldik mecburen ben burda kiloyu dert etmis arkadaslarima yine diyorum ama son kez diyorum KIZLAR HERŞEYIN BAŞI SAĞLIK. Ha ben yavrumu saglikli kabul ediyorum cok şükür rabbim baska dert vermesin neler neler var kalbi delik olan kolu bacagi olmayan ne bileyim turlu dertler var bu bizim nazar boncugumuz. Cok şükür rabbim korudu yavrumu bogulmadan kurtardi . Allah hepinizin bebeklerine saglik sihhat versin emin olun bu daha üzücü bir durum. Sadece takinti yapiyorsunuz. Bunu size karismak icin demiyorum sadece bos yere evgam yapip da dert sahibi olmayın yavrularinizi da yormayin mutlu olu diye diyorum yoksa üstüme vazife degil bi daha da demiycem sagligin onemli oldugunu hatirlayip sukredin istedim. Hepinize iyi akşamlar
Vallahi benimki dogumdan sonra ilk iliskiydi. Zamana hic dikkat etmedim ama uzun bir sure test yaptim emin olayim diye. Simdi esim korunuyor.2. Konusunda kararsizim. Ya yakin zamanda olacak ya da hic.Kaç gün gecikmiştin sen şimdi Nasıl korunuyorsunuz çok özel oldu ama
Ben iZlersem gece uyuyamam diye sesini kıstım 2 3 sn izledim. Dondum kaldım. Yere fırlatışını falan gördüm. Allah onun belasını versin. Gözlerim doldu yine.KIZLAR KAYSERİLİ ÜVEY ANNE HABERİNİ YENİ İZLEDİM DONDUM KALDIM ELİM AYAĞIM TİTRİYOREY CANİ KADIN ÖLMEK İÇİN İNLE YALVAR AMA ÖLME İNŞALLAHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?