2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

ağlamadı mı peki kucağınızdamıydı

Bende korkuyordum ama çok kolay oldu koldan aldılar hastanede hemşire iyiydi galiba oğlumda çok dayanıklı çıktı çok az ağladı iyikide alınmış Demir eksikmş
Maşallah ne güzel olmuş bitmiş, ben kan alırken kolunu elini çeker diye korkuyorum. Çok hareketli burnuna serum fizyolojik sıktırmıyor. Bunda iğne batacak biraz beklemek gerekecek nasıl olacak bilmiyorum valla

Benim de hic aklima gelmemisti ama gecen gun bir bakayim belirtilerine dedim.baktim bunlar var kafama takildi.
Şimdi senden duyunca bende okudum, belirti göstermeye de bilir diyor. En güzeli baktırmak ah şu kan verme olayı olmasa. Benim kız çok hareketli nasıl durdurucam bilmiyorum

Geçmiş olsun canım, nasıl oldu inşallah daha iyidir. Üst ön dişler altlardan zor çıkıyor. Biz altları çok rahat çıkarmıştık üstler zorladı

Maşallah ne güzel olmuş bitmiş, ben kan alırken kolunu elini çeker diye korkuyorum. Çok hareketli burnuna serum fizyolojik sıktırmıyor. Bunda iğne batacak biraz beklemek gerekecek nasıl olacak bilmiyorum valla
Bizimkide çok hareketli Can'ım babası ve hemşire aldılar Nasıl oldu bilmem ama çok kolay oldu şükür

Bizde bgn asimizi olduk.1 yaşına kadar bise yok sukur :)
Ya bu ay ki aşı heryerde yapılmıyor sanırım, bazı sağlık ocakları yapıyor bazıları yapmıyor, bizimkide çağırdı çok kararsız kaldık, yaptırsak bir dert yaptırmazsak bir dert

Selam kizlar. Bizim kan ve idrar sonucumuz cikti cok sukur zayif kizim saglikli :) idrar temiz, hemoglobin bol, feritin seviyesi normal. Idrari evde hallettik hastaneye yarim satte yetistirdik kani verirken biraz zorlandik kuzum agladi ama cabuk unuttu. Donuste keyfimiz yerindeydi starbucksta sicak cikolata keyfi bile yaptik. Kan damlasini birakmistik zaten, kullanmayacaz.

Ya bu ay ki aşı heryerde yapılmıyor sanırım, bazı sağlık ocakları yapıyor bazıları yapmıyor, bizimkide çağırdı çok kararsız kaldık, yaptırsak bir dert yaptırmazsak bir dert
Bizim saglik ocagindaki hemsire yasinda dedi. Doktorla konusmadik. Ozeldeki doktor yapti ama sanirim sadece kizamik. Yasindaki karma asi zamaninda yapilacak dedi.

Geçmiş olsun canım, nasıl oldu inşallah daha iyidir. Üst ön dişler altlardan zor çıkıyor. Biz altları çok rahat çıkarmıştık üstler zorladı
Sağol Can'ım bugün doktora götürdüm büyük ihtimal mide bagırsakları üşütmüş Dedi yada mikrop kapmış hasta çocuklardan filan dedi Ateş haşa var yine yazdı ayrıca ishal de olduğu icin fitil yazdı enfeksiyon a karşı boş su içecek içmesi önemliymiş yemek hiç neredeyse yemeyor 3 gündür önemli değil dedi sıvı almazsa serum takviyesi yapılıyormuş pazartesi geçmezse tekrar gidicez umarım gecer

Ne guzel. Bundan sonra da besinlerden alir zaten tum vitaminleri. Demekki cok kilolu demek saglikli demek degilmis.

Doktorun ne diyor, o önemli! Boşver başkalarını..
Meyve püresi veriyormusun, ekşi sevmez belki, tatlı meyveleri rendele, mesela benim kızım Trabzon hurmasına bayılıyor, çok seviyor..
Senin yaptıklarını yemiyorsa, hazır mamalardan al, et,tavuk, balık, sebzeli karışımlardan..hergün yeni bi tat dene bence. Mamayı verirken yine kendi kaşığıyla su vermeyi dene.. Ben de yemek yedirirken uğraşıyorum, yemek istemiyorum, arada su vs kandırıp bir şekilde veriyorum. Eline meyve, yada sebzeleri parmak büyüklüğünde kesip tatmasını sağlayabilirsin. Şimdi aklıma bunlar geliyor :)

Canım bütün bu dediklerini yaptım püreler çorbalar kasık mamalar yok ağzını acmıyor maalesef zaten ağzına alsa yutuyor.dr önemli değil gelişimi güzel dedi zorlama dedi.anlıyacagın sadece emiyor canım

Biz gorev nedeniyle batmanda yasiyoruz cnm cok suriyeli var.ne kadar evden cikmasakta arada avm ye markete gidiyoruz.risk almak istemedim.yaptirdim o yuzden

Bizde idrar vericez daha ama alamadim ben poşete:)hemoglobin bizimde iyi.demir için doktor iyi demiş ama alt sınıra yakın diye bi sure kan damlası vercem.şimdiye kadar hiç kullanmamistik.bizde sizin gibi zayıflığından nedenlerini araştırıyoruz :):)

Merhaba kızlar biz de kan damlas kullanmaya başlayacağız. Bir de doktorumuz Supravit verdi sizden kullanan var mı acaba ????? Kilomuz da 9.750 sizce nasıl kızlarr??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…