2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bende oglanlardan bir yasinda kan aldirmistim demire bakilsin diye cok agladilar damar bulamadilar deli oldum. Sunnette bile o kadar aglamadilar. Simdi kizimda bi sikinti farketmedikce kan aldirmayi dusunmuyorum
Bebeklerden cok zor aliyorlar. Hele bir de gercekten bu isi cok iyi yapabilen birine denk gelmezsen. Kizim bizimle birlikte her seyi yiyor. Insallah birsey olmaz.

Üstten ortadan dişi geliyor kızım bugün dişlerini gıcırdaması ile farkettim daha ucu bile belli değil gıcırdatmaya başlamıs şok oldum bırakır umarım

Kızlar Dr gittik oğlum kilosu 10.50 boy 73 kafa 47 ölçüleri bu. Sadece anne sutu ile besleniyor b12 eksikliği çıktı Dr 5 tane iğne verdi haftada bir yapılacak . Bendende tahlil istedi sendede b12 eksikliği kesin vardır dedi.dün oğlum bizim yataktan düştü aklım çıktı dün Mevlüt okuttum evde yatak odasında yatakta oynuyordu bende yanındaydım arkamı anlık dönmemle düşmüş

Arkadaşlar bana yardım edin 7 ay bi haftalık kixim. Yataktan dusurdummmm. Ağla agls mahvoldm. O kadar donen edeb bebek değildi iki dk içeri gittim acı çığlığı ve aglmasiyla gwldm .. ağzı kanlı su ustdamakta çizgi oluyor ya tam ordan kan geliyor. Sanki ayrık gibi. Suan mutlu huzurlu ama içim içimi yiyor. Esimde cok kizdii. Ben cok kötü bi anneyim. Birşeyi var midir acaba dr s götürmeli miyim. Uff..

Bence hic biseyi yoktur canim ama ben senin yerinde olsam dr gotururdum

Bana hep sonradan keske demektense dr goturup rahatlamak daha iyi geliyor eminim bisey yoktur ama sen yine de gotur derim ben...

Kızlar galiba hamileyim adet düzensiz olduğu için en son adet tarihimi de bilmiyorum napcaaaam

Kızlar galiba hamileyim adet düzensiz olduğu için en son adet tarihimi de bilmiyorum napcaaaam
Emzirirken adetin duzensiz olmasi cok normal. Hormonlar cabucak eskiye dönmüyor maalesef. Ben de hala hamile gibi sicakliyorum. Bas dönmem bile kerem dort bes aylikken gecti. Muhtemelen yoktur. Korunmuyorsaniz onu bilemem tabi. Bence bi test yaptir cnm

Beb de vermiyorum.tahlil de yaptirmasim.35 gunlukken kan vermistik acilde mahvolmustum.kizimi aglatasim yok hic. Bu ara bi vermeye baslayim dedim.disi gazi derken surekli biseyler veritoruz. Onu yine biraktim.
Tahlil yaptirmicakmisin sen ben vermediğini için merak ediyorum bu hafta yaptircam bakalim

Gotur icin rahat etsin canim.

Gecmiş olsun Can'ım çocuk bunlar düşe kalka büyüyecekler , kendine kötü anneyim deyip Te moralini bozma olur böyle seyler kötü anne olmakla ilgisi yok dikkat edicez tabi ki gözümüz üzerlerinde olacak ama saniyelik hareketle düşebiliyorlar yapacak birşey yok abartma cok üzme kendini , doktora götür istersen icin rahat eder

Dusen arkadaslarin bebeklerine cok coook gecmis olsun 2_3gun once oglumda dustu kose koltugun tam kose kismina oturtmus annem mutfaga gitmis aninda dusmus mutfakta hic zaman gecirmedim o kadar hizli nasil duustu anlamadim diyor kadincagaz Allahtan yastik koymus koltugun kenarina yere o yastiga dusmus ama annem de tolga da cok korkmus. Allah korusun bebeklerimizi

Kızlar hastaneden geldim şimdi.kan tahlili için gittim.bizim doktorumuz yoktu.başkasına gittik.adam daha kilosunu öğrenir öğrenmez bu çocuk hiç gelişmemiş hemen bütün testleri yapalım dedi.zaten bende onun için geldim kan tahlili isticektim dedim.ama gelişimi normal diye dusunuyodum.yok çok zayıf dedi.neyse kan verdik geldik bakalım sonuçlar yarın cikicak.bu arada bebisin kilosu 8.250 evet az ama paniklicek kadar az deil.biraz abartti bence doktor

Üstten ortadan dişi geliyor kızım bugün dişlerini gıcırdaması ile farkettim daha ucu bile belli değil gıcırdatmaya başlamıs şok oldum bırakır umarım
Bizimkinin disler surekli katir kutur.o damaklardaki sikintidan kaynaklaniyo ve maalesef engel olaniyosun.damaklarinda bir sikinti yoksa yapmiyo zaten.biz surekli calpol veriyoruz.biraz rahatliyo.yoksaki durumu cok fena. Kopek dislerine geldi sira.onlar cikiyor suanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…