arada arkadaslar ben pek kullanmayı bilmiyorum eğer yanlış bı şey yazarsam kusura bakmayın acemiyimAllah bagislasin canim, kuzenimin bebegude seninki gibiydi kasikla yemeyi sevmezdi o da hep elle yedirdi minik parcalar onune koydu kendisi aldi yedi boyle boyle cocuk yemege alisti simdi iki yasina girecek her seyden yiyo masallah. Sende yiyecegi her seyi elinle yedir karni doysun yeterki, tabi bunlar nacizane tavsiyem
16 Mart doğumlu canım. Ayşe Naz la aynı doğum günleriAy masaallah,ayın kacinda dogdu
Demek bunların hepsi böyle etiket merakı,iplikleri tutmaya çalışıyorlar,düğmeleri tutup yemeye çalışmalar..kimbilir neden :))Bizimki onu yemiyo da etiketi var onu geveliyo :) bi ara makasliycam yemesin diye gerci koparamaz ama olsun
Aynen benim oglum da ayni daha emekleme yok surunrek gidio ama tutunup kalkiyo birde bugun koltuga tutunup kalkmis yetmemis deri basliklari disle parcalamisBüyüyor valla. Bizimkisi park yatakta ayağa kalkmayı huy edindi. Gece emzirip yatağa koyuyorum bir bakıyorum ayağa kalkmış bana bakıyor sıpa, ben yatırıyorum o kalkıyor. Benim gözümden uyku akıyor o kalkmış gülüyor.
Annelik zor ama keyifli. Bu aralar bana çok düşkün oldu bebeğim. Benim sesimi ayırt ediyor. Sadece beni istiyor bu benim hoşuma gidiyor ama çok da yoruyor. Her şeye değer bi gülüşü ya.Yaya hiç sorma 9 aydır her saat bası uyaniyor.hatta bazen yarım saate düşüyor Allah yardımcımız olsun
öyle arkadasım .allah kimseyi evlâtlık birakmasinAnnelik zor ama keyifli. Bu aralar bana çok düşkün oldu bebeğim. Benim sesimi ayırt ediyor. Sadece beni istiyor bu benim hoşuma gidiyor ama çok da yoruyor. Her şeye değer bi gülüşü ya.
Canim bugun oglumu goturdum doktora ayni sizki gibi bogaz enfeksiyonu olmus hem de cok kotu bogazi demis doktor. Demis diyorum cunku oglumu ben goturdum ama ben muayene ettiremedim o sirada benim ayagim alciya aliniyordu hastanenin kapisinin onunde ayagim burktu dustum cok kotu durumda bilegim oglum da cok hasta kendimemi yanayim ogluma mi cocugu kucagima alip avutamiyorum bile surekli agliyor atesi ates dusurucuyle 37.8 37.9 a ancak dusuyor. En az 10 gun alcida kalacakmis ayagim cok moralim bozukCok gecmis olsun canim benim kizimda o sekilde ateslendi bende distendir diye beklettim 39,5 oldu dus aldirdigim halde dusmeyince doktora goturduk doktor dis hicbir zaman atesi 38den fazla cikartmaz 38i gecen ates baska bir rahatsizliktandir muhakkak hastaneye getir demisti ve kizim o zaman bigaz enfeksiyonu olmustu antibiyotik kullandik gecti cok sukur. Sanada tavsiyem bekletme hastaneye gotur birde halsizlik baslamis sizde
Canim bugun oglumu goturdum doktora ayni sizki gibi bogaz enfeksiyonu olmus hem de cok kotu bogazi demis doktor. Demis diyorum cunku oglumu ben goturdum ama ben muayene ettiremedim o sirada benim ayagim alciya aliniyordu hastanenin kapisinin onunde ayagim burktu dustum cok kotu durumda bilegim oglum da cok hasta kendimemi yanayim ogluma mi cocugu kucagima alip avutamiyorum bile surekli agliyor atesi ates dusurucuyle 37.8 37.9 a ancak dusuyor. En az 10 gun alcida kalacakmis ayagim cok moralim bozuk
Ayyy sizde de ayni yani. Cok ilginc ama Derin in de en cok etiketler dikkatini cekiyor. Pijamamin birinin onende dugmeler var onlara saldiriyor :)Demek bunların hepsi böyle etiket merakı,iplikleri tutmaya çalışıyorlar,düğmeleri tutup yemeye çalışmalar..kimbilir neden :))
İkinize de geçmiş olsun Can'ım. Eşin falan yardımcı olur herhalde. Desteksiz zor olur senin için çocuğa bakmak. Üzüldüm yaCanim bugun oglumu goturdum doktora ayni sizki gibi bogaz enfeksiyonu olmus hem de cok kotu bogazi demis doktor. Demis diyorum cunku oglumu ben goturdum ama ben muayene ettiremedim o sirada benim ayagim alciya aliniyordu hastanenin kapisinin onunde ayagim burktu dustum cok kotu durumda bilegim oglum da cok hasta kendimemi yanayim ogluma mi cocugu kucagima alip avutamiyorum bile surekli agliyor atesi ates dusurucuyle 37.8 37.9 a ancak dusuyor. En az 10 gun alcida kalacakmis ayagim cok moralim bozuk
Maşallah kuzuya dişler çok kaşınıyor demekki annesi. Birde her yeni şeyi ağızlarına almak istiyorlar çok meraklılarAynen benim oglum da ayni daha emekleme yok surunrek gidio ama tutunup kalkiyo birde bugun koltuga tutunup kalkmis yetmemis deri basliklari disle parcalamis
Geçmiş olsun canım. Allah ikinizede acil şifalar versin. Yanında yardımcı olacak birileri var mı. Zor durumun gerçekten. Moralini yüksek tutmaya çalış Buda geçecek. Böyle böyle büyüyeceklerCanim bugun oglumu goturdum doktora ayni sizki gibi bogaz enfeksiyonu olmus hem de cok kotu bogazi demis doktor. Demis diyorum cunku oglumu ben goturdum ama ben muayene ettiremedim o sirada benim ayagim alciya aliniyordu hastanenin kapisinin onunde ayagim burktu dustum cok kotu durumda bilegim oglum da cok hasta kendimemi yanayim ogluma mi cocugu kucagima alip avutamiyorum bile surekli agliyor atesi ates dusurucuyle 37.8 37.9 a ancak dusuyor. En az 10 gun alcida kalacakmis ayagim cok moralim bozuk
Gecmis olsunCanim bugun oglumu goturdum doktora ayni sizki gibi bogaz enfeksiyonu olmus hem de cok kotu bogazi demis doktor. Demis diyorum cunku oglumu ben goturdum ama ben muayene ettiremedim o sirada benim ayagim alciya aliniyordu hastanenin kapisinin onunde ayagim burktu dustum cok kotu durumda bilegim oglum da cok hasta kendimemi yanayim ogluma mi cocugu kucagima alip avutamiyorum bile surekli agliyor atesi ates dusurucuyle 37.8 37.9 a ancak dusuyor. En az 10 gun alcida kalacakmis ayagim cok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?