2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bu
arada arkadaslar ben pek kullanmayı bilmiyorum eğer yanlış bı şey yazarsam kusura bakmayın acemiyim

Aynen benim oglum da ayni daha emekleme yok surunrek gidio ama tutunup kalkiyo birde bugun koltuga tutunup kalkmis yetmemis deri basliklari disle parcalamis

Herkezde aynı dert gece uyanmaları çok fazla nasıl yapcaz bilmiyorum.Memeden kesmekde istemiyorum.Sanırım zombiliğe devam.Gene mememi ısırdı bu sıpa ikisinide dişledi.Isırmıyor dediydim ya senmisin öyle diyen.Korka korka emziriyorum artık,acısı çok kötü,hemen de geçmiyor (

Yaya hiç sorma 9 aydır her saat bası uyaniyor.hatta bazen yarım saate düşüyor Allah yardımcımız olsun
Annelik zor ama keyifli. Bu aralar bana çok düşkün oldu bebeğim. Benim sesimi ayırt ediyor. Sadece beni istiyor bu benim hoşuma gidiyor ama çok da yoruyor. Her şeye değer bi gülüşü ya.

kızlar iyi akşamlar uzun zamandr bilgisayarımda problem vardı giremedm 150 sayfa kadar ilerlemişsiniz okumaya çalışcamm fırsat buldukça.burayı okuyamamak büyük eksiklikti benm için alışmışım çınar berayı burda paylaşmaya sizin bebişlerinizin gelişimlerini takip etmeye şükür geri döndüm..
oğluşumun iki dişi var diş buğdayını yaptık üst damaklar şişti iyice yenileri gelio gece uykularından bağrırarak uyanıyo yavrum kanepeye tutunup kalkıyo artık ve yapmadığı şaklabanlık yok
umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdr

Canim bugun oglumu goturdum doktora ayni sizki gibi bogaz enfeksiyonu olmus hem de cok kotu bogazi demis doktor. Demis diyorum cunku oglumu ben goturdum ama ben muayene ettiremedim o sirada benim ayagim alciya aliniyordu hastanenin kapisinin onunde ayagim burktu dustum cok kotu durumda bilegim oglum da cok hasta kendimemi yanayim ogluma mi cocugu kucagima alip avutamiyorum bile surekli agliyor atesi ates dusurucuyle 37.8 37.9 a ancak dusuyor. En az 10 gun alcida kalacakmis ayagim cok moralim bozuk

Cok cok gecmis olsun canim ikinizede, yaninizda yardim edebilecek birisi varmi size. Allah daha beterinden korusun

Demek bunların hepsi böyle etiket merakı,iplikleri tutmaya çalışıyorlar,düğmeleri tutup yemeye çalışmalar..kimbilir neden :))
Ayyy sizde de ayni yani. Cok ilginc ama Derin in de en cok etiketler dikkatini cekiyor. Pijamamin birinin onende dugmeler var onlara saldiriyor :)

İkinize de geçmiş olsun Can'ım. Eşin falan yardımcı olur herhalde. Desteksiz zor olur senin için çocuğa bakmak. Üzüldüm ya

Keremin annesi bugün bi yazı okudum ahmet rasim kucukusta diye bi doktor TV lerde hep cikio.kızamık adıyla ilgili bi makalesi vardı.orda yumurta alerjisi olanlarda eğer belirtiler nefes darlığı vb gibi şeylerde aşı olmamalı.kızarıklık döküntü şeklindeydi hiçbir sakınca yok olmasında yazıyordu.

Aynen benim oglum da ayni daha emekleme yok surunrek gidio ama tutunup kalkiyo birde bugun koltuga tutunup kalkmis yetmemis deri basliklari disle parcalamis
Maşallah kuzuya dişler çok kaşınıyor demekki annesi. Birde her yeni şeyi ağızlarına almak istiyorlar çok meraklılar

Geçmiş olsun canım. Allah ikinizede acil şifalar versin. Yanında yardımcı olacak birileri var mı. Zor durumun gerçekten. Moralini yüksek tutmaya çalış Buda geçecek. Böyle böyle büyüyecekler

Bizim fular önlüklerimiz böyle :)) beyaz onluklu olan fotoda attilam daha 3 aylık :)) uzerinde boss yazan papyonlu onlukte 5 aylık... dislikli fular fotosu gecen hafta cekildi :)))

aslında iki tane daha fularımız var hatta birini annem yaptı ama fotomuz yokmus onlarla..

Eklentiler

• 1447884459728.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 83
Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…