- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
bizimki korkuyo süpürge acıkken :) ama kapalıyken hep peşinde cekiyo sıkıstırıyo neler yapmıyo o makineye :)Ayni ya evi zor supuruyorum supurge hastasi arka odadan basliyorum pitir pitir geliyo kablosunu tutacak sonra supur supurebilirsen. Cami siliyorum oda yanima geliyo elleri ve agziyla cama yapisip recep ivedik pozu veriyo cadiisimdi uyutuyorum insallah guzel uyurda bende diger camlari silerim bir onun odasi kalr, bir umut iste
Peki böyle olduğunda calpol vermiyor Musun?ya bu diş ne gelmez oldu :) iki haftadır beyaz belirdi ama patlamıyo hersey agzında salya evi sel götürecek kadar :)
üzülüyorum ya dün dokuz ceyrekte yattı on ceyrekte aglayarak uyandıon iki bucuga kadar ugrastım cok agladı
bi haftadır hep aglayarak uyanıyo zavallım bi cıksa da kurtulsa biz cekemiyoruz diş agrısını garipler cok cekiyo
Arkadaslar merhaba hamileliğinden beri burayı takip ediyorum ama yeni kayıt olabildim.oglum 28 Şubat doğumlu ve sadece anne sutuyle besleniyor asla ek gıda almıyor cok üzgünümtavsiyelerinizi bekliyorum
veriyorum cnm ama dün gece veremedim bi türlüPeki böyle olduğunda calpol vermiyor Musun?
Kizlar oglumun disi cikali 1 hafta 10 gun falan oluyor bayagi buyuduler onlar cikarken hic atesi falan olmadi bugun hep atesli 39 a cikti simdi 38 sarardi resmen cocuk hep uyumak istiyor birazdan kalkinca doktora goturecegim disten mi acaba ne oldu biranda cocuga hic anlamadim. Bir de uyumak istemesi normal mi
aynen cnm nar bile geveliyo alerji yapmadıktan sonra kısıtlamıyorum böyle böyle öğreneceklerCanim bendeKeremin annesi nin tavsiyelerine katiliyorum, yemekte oda yaninizda otursun sen yerken onunda agzina ver tadina baksi o sekilde o da istemeye baslar, sonrasinda da sevdigi seyleri gozlemle diger yiyecekleride sevdigi seyle karistir ver. Mesela kizim yogurdu cok seviyo sebze corbalarini her zaman severek yemiyo o zamn icine yogurt katiyorum bayila bayila yiyo
Cok tesekkur ederim canim uyansin hemen goturcemCok gecmis olsun canim benim kizimda o sekilde ateslendi bende distendir diye beklettim 39,5 oldu dus aldirdigim halde dusmeyince doktora goturduk doktor dis hicbir zaman atesi 38den fazla cikartmaz 38i gecen ates baska bir rahatsizliktandir muhakkak hastaneye getir demisti ve kizim o zaman bigaz enfeksiyonu olmustu antibiyotik kullandik gecti cok sukur. Sanada tavsiyem bekletme hastaneye gotur birde halsizlik baslamis sizde
Arkadaslar mama sandelyesinde bizim masamızda oturuyor.agzina girdimi yutuyor ama kasığı gördümu ağzını kilitliyor ve acmıyor .geceleri sabaha kadar saat bası emıyor .hepinizden Allah razı olsun hamile iken burdan cok faydalandım 10 sene cocuğum olmadı en sonunda tup bebekle oldu .hamile iken her sayfayı okudum ana yeni kayıt oldum
bende aldım lcw dan çok kullanışlı bende tavsiye ederimm :)su resmini yukleyecegim ürünlere hep bakıp duruyordum gecenlerde esime dedim salyasıydı tükürügüydü iyi olur hem de bazı kıyafetlerin bogazı cok acık oluyo bogazını tutsun dedim aldık. iyiki almısız agız bezi surekli yanımızda olmuyo ve salyası akarsa boynu ıslanıyordu mecbur kıyafet degişiyordum bu iyi oldu iki katlı o yuzden gecmiyo alta kızlar işinize yarar diye paylasayım dedimEki Görüntüle 1691909
ama ben dişlikli olanlarını merak ettim e bebek sitesinde bulamadımbende aldım lcw dan çok kullanışlı bende tavsiye ederimm :)
Benimki yemek yiyor da ne oluyor. Gece benim de çok emiyor. Hiç uyumuyor. Artık isyan edip memeden kesmeyi düşünüyorumArkadaslar mama sandelyesinde bizim masamızda oturuyor.agzina girdimi yutuyor ama kasığı gördümu ağzını kilitliyor ve acmıyor .geceleri sabaha kadar saat bası emıyor .hepinizden Allah razı olsun hamile iken burdan cok faydalandım 10 sene cocuğum olmadı en sonunda tup bebekle oldu .hamile iken her sayfayı okudum ana yeni kayıt oldum
Hoşgeldin Can'ım bende senin gibiydim ve geçte olsa katıldımArkadaslar mama sandelyesinde bizim masamızda oturuyor.agzina girdimi yutuyor ama kasığı gördümu ağzını kilitliyor ve acmıyor .geceleri sabaha kadar saat bası emıyor .hepinizden Allah razı olsun hamile iken burdan cok faydalandım 10 sene cocuğum olmadı en sonunda tup bebekle oldu .hamile iken her sayfayı okudum ana yeni kayıt oldum
Ay masaallah,ayın kacinda dogduBüyüyor valla. Bizimkisi park yatakta ayağa kalkmayı huy edindi. Gece emzirip yatağa koyuyorum bir bakıyorum ayağa kalkmış bana bakıyor sıpa, ben yatırıyorum o kalkıyor. Benim gözümden uyku akıyor o kalkmış gülüyor.
Aynen bizde de dis yok,bekliyozya bu diş ne gelmez oldu :) iki haftadır beyaz belirdi ama patlamıyo hersey agzında salya evi sel götürecek kadar :)
üzülüyorum ya dün dokuz ceyrekte yattı on ceyrekte aglayarak uyandıon iki bucuga kadar ugrastım cok agladı
bi haftadır hep aglayarak uyanıyo zavallım bi cıksa da kurtulsa biz cekemiyoruz diş agrısını garipler cok cekiyo
Hamile iken her sayfayı okuyup takip ettim ama şimdi kayıt oldum :)Hoşgeldin Can'ım bende senin gibiydim ve geçte olsa katıldım
Yaya hiç sorma 9 aydır her saat bası uyaniyor.hatta bazen yarım saate düşüyor Allah yardımcımız olsunBenimki yemek yiyor da ne oluyor. Gece benim de çok emiyor. Hiç uyumuyor. Artık isyan edip memeden kesmeyi düşünüyorum
Bende öyle yapmaya çalışıyorumAllah bagislasin canim, kuzenimin bebegude seninki gibiydi kasikla yemeyi sevmezdi o da hep elle yedirdi minik parcalar onune koydu kendisi aldi yedi boyle boyle cocuk yemege alisti simdi iki yasina girecek her seyden yiyo masallah. Sende yiyecegi her seyi elinle yedir karni doysun yeterki, tabi bunlar nacizane tavsiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?