2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

bizimki korkuyo süpürge acıkken :) ama kapalıyken hep peşinde cekiyo sıkıstırıyo neler yapmıyo o makineye :)

Peki böyle olduğunda calpol vermiyor Musun?

Kizlar oglumun disi cikali 1 hafta 10 gun falan oluyor bayagi buyuduler onlar cikarken hic atesi falan olmadi bugun hep atesli 39 a cikti simdi 38 sarardi resmen cocuk hep uyumak istiyor birazdan kalkinca doktora goturecegim disten mi acaba ne oldu biranda cocuga hic anlamadim. Bir de uyumak istemesi normal mi

Arkadaslar merhaba hamileliğinden beri burayı takip ediyorum ama yeni kayıt olabildim.oglum 28 Şubat doğumlu ve sadece anne sutuyle besleniyor asla ek gıda almıyor cok üzgünüm tavsiyelerinizi bekliyorum

Canim bende Keremin annesi nin tavsiyelerine katiliyorum, yemekte oda yaninizda otursun sen yerken onunda agzina ver tadina baksi o sekilde o da istemeye baslar, sonrasinda da sevdigi seyleri gozlemle diger yiyecekleride sevdigi seyle karistir ver. Mesela kizim yogurdu cok seviyo sebze corbalarini her zaman severek yemiyo o zamn icine yogurt katiyorum bayila bayila yiyo

Cok gecmis olsun canim benim kizimda o sekilde ateslendi bende distendir diye beklettim 39,5 oldu dus aldirdigim halde dusmeyince doktora goturduk doktor dis hicbir zaman atesi 38den fazla cikartmaz 38i gecen ates baska bir rahatsizliktandir muhakkak hastaneye getir demisti ve kizim o zaman bigaz enfeksiyonu olmustu antibiyotik kullandik gecti cok sukur. Sanada tavsiyem bekletme hastaneye gotur birde halsizlik baslamis sizde

aynen cnm nar bile geveliyo alerji yapmadıktan sonra kısıtlamıyorum böyle böyle öğrenecekler

Cok tesekkur ederim canim uyansin hemen goturcem

Arkadaslar mama sandelyesinde bizim masamızda oturuyor.agzina girdimi yutuyor ama kasığı gördümu ağzını kilitliyor ve acmıyor .geceleri sabaha kadar saat bası emıyor .hepinizden Allah razı olsun hamile iken burdan cok faydalandım 10 sene cocuğum olmadı en sonunda tup bebekle oldu .hamile iken her sayfayı okudum ana yeni kayıt oldum

Allah bagislasin canim, kuzenimin bebegude seninki gibiydi kasikla yemeyi sevmezdi o da hep elle yedirdi minik parcalar onune koydu kendisi aldi yedi boyle boyle cocuk yemege alisti simdi iki yasina girecek her seyden yiyo masallah. Sende yiyecegi her seyi elinle yedir karni doysun yeterki, tabi bunlar nacizane tavsiyem

bende aldım lcw dan çok kullanışlı bende tavsiye ederimm :)

bende aldım lcw dan çok kullanışlı bende tavsiye ederimm :)
ama ben dişlikli olanlarını merak ettim e bebek sitesinde bulamadım
lcw bib diye geciyo ama onu bile bulamadım googleden aratınca cıktı öyle koydum buraya resmini
nasıl arıycaz bu ürünün görselini :)

Benimki yemek yiyor da ne oluyor. Gece benim de çok emiyor. Hiç uyumuyor. Artık isyan edip memeden kesmeyi düşünüyorum

Hoşgeldin Can'ım bende senin gibiydim ve geçte olsa katıldım

Aynen bizde de dis yok,bekliyoz

Bende öyle yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…