2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

su resmini yukleyecegim ürünlere hep bakıp duruyordum gecenlerde esime dedim salyasıydı tükürügüydü iyi olur hem de bazı kıyafetlerin bogazı cok acık oluyo bogazını tutsun dedim aldık. iyiki almısız agız bezi surekli yanımızda olmuyo ve salyası akarsa boynu ıslanıyordu mecbur kıyafet degişiyordum bu iyi oldu iki katlı o yuzden gecmiyo alta kızlar işinize yarar diye paylasayım dedim

Evet bunlar cok kullanisli bana kizim dogdugunda hediye gelmusti o zamanlar boynuna buyuk oluyordu ve ben bandana olarak kullandim simdi yakalik olarak kullaniyorum sirt cantamizda bir tane surekli bulunur

Evet bunlar cok kullanisli bana kizim dogdugunda hediye gelmusti o zamanlar boynuna buyuk oluyordu ve ben bandana olarak kullandim simdi yakalik olarak kullaniyorum sirt cantamizda bir tane surekli bulunur
evet cnm biz erkek işi olsun diye biraz pahalı aldık ama 6 lirlık olanı vardı belki eşime caktırmadan onu da alırım :) iki tane neye yetsin :)

Peki bunu takinca toplayip agzina sokmuyor mu benim ki bunu bir farketsin boynunda agzindan alamayiz cingar cikarir valla

Peki bunu takinca toplayip agzina sokmuyor mu benim ki bunu bir farketsin boynunda agzindan alamayiz cingar cikarir valla
Aynen benimkide öyle bazen yeleğini ağzından çekiyorum :)) birde boynunda birşey fark edince hemen çekiyor , sırrı nedir acaba bunu takmanın ? :)

Bunlar cok tatli yaaa...kiz icin olanlar da suslu puslu. Yalniz benim kuzum 2 aylikken akitmisti salyasini sonra olmadi. Disleri de oyle temizden cikardi pek bi hanimefendi benim minik.

Evet bunlar cok faydali valla salyasi aktikca degistiriyorum birsuru aldim cesit cesit hem tarz duruyor. Bizimkinin tekinde dis kasiciyi da var ebebekten almistim yesil onluk ucunda kirmizi dis kasiyici var daha cok onu kullaniyorum.

Evet bunlar cok faydali valla salyasi aktikca degistiriyorum birsuru aldim cesit cesit hem tarz duruyor. Bizimkinin tekinde dis kasiciyi da var ebebekten almistim yesil onluk ucunda kirmizi dis kasiyici var daha cok onu kullaniyorum.
yaa nedir o, resim link falan yolla nolurr :)

günaydın kızlar nasılsınız,bebişler büyüyor,maşaallah
Büyüyor valla. Bizimkisi park yatakta ayağa kalkmayı huy edindi. Gece emzirip yatağa koyuyorum bir bakıyorum ayağa kalkmış bana bakıyor sıpa, ben yatırıyorum o kalkıyor. Benim gözümden uyku akıyor o kalkmış gülüyor.

Gunaydin ve kolay gelsin anneler. Gun gectikce evde is yapmak zorlasiyor Her yere pitir pitir pesimden geliyo alcakta ne varsa cekip dusurup agzina aliyo evde resmen savas veriyoruz , onceden haftalik yaptigim detayli temizligi parca parca olarak bir ayda yapiyorum bu sefer ilk yaptigim yer coktan kirlenmis oluyor, aaah ah camlarimi her hafta silerdim piril piril parlardi simdi kacamak kacamak kosarak iki uc haftada bir ancak siliyorum. Dun detayli supurup sildim yerleri bugunde camlar silip bitirsem benden iyisi yok. Birde camasir var utu var tuvalet banyo var oooooooo (((

Hepsi bende de var ama bekliyorlar :) biraz önce temizlik yaparken yarım kova suyu üstüne başına koridara boşalttı kızım sağılsın çok hamarat :))) ah ah iş yapmayı bırak çıkarmasa beyse

Arkadaslar merhaba hamileliğinden beri burayı takip ediyorum ama yeni kayıt olabildim.oglum 28 Şubat doğumlu ve sadece anne sutuyle besleniyor asla ek gıda almıyor cok üzgünüm tavsiyelerinizi bekliyorum

Ucunda fis kasiyici olanlar var ucgen seklinde. Onlardan al bari Kerem zevkle kasisin. Onun disi ciktiginda bayram havasi olacak vallah :)
ya bu diş ne gelmez oldu :) iki haftadır beyaz belirdi ama patlamıyo hersey agzında salya evi sel götürecek kadar :)
üzülüyorum ya dün dokuz ceyrekte yattı on ceyrekte aglayarak uyandı on iki bucuga kadar ugrastım cok agladı
bi haftadır hep aglayarak uyanıyo zavallım bi cıksa da kurtulsa biz cekemiyoruz diş agrısını garipler cok cekiyo

Hepsi bende de var ama bekliyorlar :) biraz önce temizlik yaparken yarım kova suyu üstüne başına koridara boşalttı kızım sağılsın çok hamarat :))) ah ah iş yapmayı bırak çıkarmasa beyse

Ayni ya evi zor supuruyorum supurge hastasi arka odadan basliyorum pitir pitir geliyo kablosunu tutacak sonra supur supurebilirsen. Cami siliyorum oda yanima geliyo elleri ve agziyla cama yapisip recep ivedik pozu veriyo cadii simdi uyutuyorum insallah guzel uyurda bende diger camlari silerim bir onun odasi kalr, bir umut iste

Arkadaslar merhaba hamileliğinden beri burayı takip ediyorum ama yeni kayıt olabildim.oglum 28 Şubat doğumlu ve sadece anne sutuyle besleniyor asla ek gıda almıyor cok üzgünüm tavsiyelerinizi bekliyorum
kendi yediklerinden az az ver cnm mutlaka kabul eder
bence cocugun seninle aynı sofrada olması cok önemli
uyanıksa hep oturur bizimle sofraya hatta bizden önce geliyo tepsiyi sofra bezini görünce :)
yer sofrası kuruyorum o da oturuyo önüne yiyebilecegi seyler koyuyorum dilim dilim
armut elma ayva salatalık kuru incir vb seyler
zaten bebekler senin bardagın catalın kasıgın severler
o onları yerken ben de veriyorum biraz biraz
kuru fasulye bile yedirmişliğim var
bu aksam da ezogelin yedircem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…