Ahanda bu doğru tespit oyalanacak bişeyi yok :) ben ilk aylar emzirdim ama çoğunluk biberondaydı, bizimkide aynı gece maşallah , sabah ise 6,30 saati geri aldık ama yine 6:30 :))Benim oglum da 7 30 gibi uyur gece 2 gibi kalkar sut icer yatar sabah 5 30 6 gibi kalkar aksam iyi de su sabah erken kalkmalari cozemedik gec yatsa da ayni saatte kalkio dogdugundan beri gece uykusu iyiydi hatta ben saat kurar kalkar uykusunda sut verirdim ac kalnasin diyebenim oglum hic emmedi hep biberonda verdim bu yuzden bu kadar uyuyo olabilir oynayacagi meme olmayinca bqri yatayim diyo galiba :)
Evet cnm mama tok tutuyormus. Anne sutunde yag orani az oldugu icin bebek cabuk acikiyo kerem saat başı ya da iki saatte bir uyaniyoBizimkide , ben işten 7 gibi gidiyorum eve babaanneden alıp eve geçmemiz 8 i buluyor, 8 buçuk 9 gibi bayılıruyandırmazsam sabah 6 :30 da ayakta. ama ben gece 1-2 kez uyandırıp yediriyorum :) ama şimdi burda yazanlara göre gece 2 saatte bir uyanan bebekler hep anne sütü ile beslenenler gibi gördüm ben, belkide Anne sütü 2 saatte bir mi acıktırıyor ki bilemedim , ben mama verdiğim için tok mu tutuyor
Bizimki cikarmadi daha :) bu gidisle de cikarmiycak galiba. Bu arada gecmis olsunKızlar bu arada bebeği diş çıkarmayan kaldımı? birde buğday yapmayan var mı? bende Adanadan gelen hakiki buğday var az yarım kilo kadar isteyen varsa yollayabilirim.
Bizimki de alti bucukta kalkiyoAçlıktan değil meme isteğinden dolayı uyanıyor. Zaten gece de doyasıya emmiyor. Ağız tiryakiliğiBen sabah uyanma bakımından şanslıyım. 7 de kalkan bi bebek olsaydı halim harap olurdu. Sizin düzeniniz de gayet iyi. Ayak uydurmuş yumurcak..:)
Evet hayali bile guzel hic oyle olmadi bizde :) bizik en erken sekiz bucukta uyutmusumdur ama onda da gece kalkip bi saat uyumadigi olmustur7.30da baslayan gece uykusu...Hayali bile guzel
MassallahBenim oglum da 7 30 gibi uyur gece 2 gibi kalkar sut icer yatar sabah 5 30 6 gibi kalkar aksam iyi de su sabah erken kalkmalari cozemedik gec yatsa da ayni saatte kalkio dogdugundan beri gece uykusu iyiydi hatta ben saat kurar kalkar uykusunda sut verirdim ac kalnasin diyebenim oglum hic emmedi hep biberonda verdim bu yuzden bu kadar uyuyo olabilir oynayacagi meme olmayinca bqri yatayim diyo galiba :)
Canim bizim arkadasin oglu 4 yasinda simdi, 2 yasina kadar sadece 2 kere 50 dk uyudu diye yemin ediyor adamcagizBen daha ne gunduz ne gece iki saatlik uykular gormedim ,butun gece uyanmalari zaten saymiyorum.Gunduz en fazla kirkbes dk uyur onuda ayagimda hep sallarsam gece bir saat uyursa bayram ediyorum resmen...Uykulu cocuklara MasaAllah diyor ve cookkk imreniyorum.
Biz daha dis cikarmadik canikom.Kızlar bu arada bebeği diş çıkarmayan kaldımı? birde buğday yapmayan var mı? bende Adanadan gelen hakiki buğday var az yarım kilo kadar isteyen varsa yollayabilirim.
Aman ya gerçektende bu kilo almak çok kolay da vermesi niye bu kadar zor bilmiyorum.Benimde 7 kilo fazlam var.Gunaydin kizlar. Dun akapunktura basladim bakalim hayirlisi insallah en kisa zamanda kurtulurum bu kilolalardan. Evde sabahari ac 68 cikiyorum doktorda tok ve kalin kiyafetlerle 70 ciktim. Her hafta gitcem bakalim
Malesef.bendede var fazlalık kırkgün filan oldu galiba sadece ekmek yemiyorum ama dışarda pasta börek götürüyorum. Üç kilo vermişim.Aman ya gerçektende bu kilo almak çok kolay da vermesi niye bu kadar zor bilmiyorum.Benimde 7 kilo fazlam var.
Bes kilo da bende var takildi gitmiyor...Aman ya gerçektende bu kilo almak çok kolay da vermesi niye bu kadar zor bilmiyorum.Benimde 7 kilo fazlam var.
Sana %100katilioyorumm birde su laflari bakacagin bir cocuk sonuctaabartısız söylüyorum evdeki her işi koşturarak elimi kesip yakarak yapıyorum,bide geçiştirerek değil,kahvaltıda yemekte hep zor şeyler,devamlı bebekle ilgilen,ilk altı ay tamamen gece ona kadar kucakta gezdir,tuvalete bile koşa koşa git gel,sürekli mızırdayan Bi bebek,yardım eden yok,sonuç çocukla ilgilenmiyosun,niye bu kadar gerginsin suçlamaları
Pastasinida ole istiyorum.suslemelerde cok abarti olmayacak sekilde yapmayi düşünüyorum senin kafandaki plan nepastası falan mı arabalı olcak,yoksa süslemeler mi canım
Haaahaaa ole bi bebek varmi aranizdaa kizlarBu sabah 9. Ayin gelisimiyle ilgili bir yazi okurken "bebeginiz artik 12 saat beslenmeden gece boyunca uyuyabilecek kadar buyudu" yaziyordu. Hadi ordan dedim icimden...masal gibi...eger oyl bir bebek varsa aramizda, helal olsun, bin kere masallah diyelim :))))
Benim oglumda boyleydi ama gunduz annem bakiyordu cok guzel uyuyor derdi ben calisiyordum gece en fazla kirk bes dk uyuyordu beni ozledigini dusunuyordum bunda calismiyorum yedi sene gecti tabi biz level atladik bu gunduz de uyumuyor ve ben bunlari yazarken bir goz attim koktugun marka etiketini cikarmaya calisiyorArtik benim bunyem alarm vermeye basladi ve esimin dun koydugu teshis bizde kan uyusmazligi yok ama uyku uyusmazligi var galiba...Canim bizim arkadasin oglu 4 yasinda simdi, 2 yasina kadar sadece 2 kere 50 dk uyudu diye yemin ediyor adamcagiz
Gecmis olsun cnmKızlar Merhaba, uzun zamandır burdan ileti gelmeyince yazılmıyor sandım , meğese bayaa birikmiş :) geçen gün bebişi yerde alayım derken kitlendim kaldımacile gittik kas gevşetivi vs iğne yaptılar ama tık yok , mr çekildik dr fıtık başlangıcı olabilir dedi, dengesiz haraketler yaptığım için kitlenmişim sizde dikkat edin lütfen , insan anlamıyor , birşey yok gibi geliyor ama maalesef pat diye kitlenebiliyormuş
teşekkür ederim canım, olsun geç çıkması daha iyiymiş , daha sağlam olurmuş dişlerBizimki cikarmadi daha :) bu gidisle de cikarmiycak galiba. Bu arada gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?