2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ahanda bu doğru tespit oyalanacak bişeyi yok :) ben ilk aylar emzirdim ama çoğunluk biberondaydı, bizimkide aynı gece maşallah , sabah ise 6,30 saati geri aldık ama yine 6:30 :))

Evet cnm mama tok tutuyormus. Anne sutunde yag orani az oldugu icin bebek cabuk acikiyo kerem saat başı ya da iki saatte bir uyaniyo

Bizimki de alti bucukta kalkiyo ben harap. Ama gece uykuya baslama saati degisiyo çünkü gun icinde saati saatine uyumuyo bi gum dokuzda baslarsa uykuya bi gun onda başlayabiliyor. Gece de sk uyaniyo

Massallah

KIZlar bizde aksam erken yatiyoruz ama sabah 6 gibi ayaktayiz
hatta dun 6 30 da uyudu gece bi uyandi gozler cin gibi saat 1 30,3 e kadr oturduk 3 de uyutabildim geri
erken uyumasi iyide gece uykusunu alip klkip oturunca olmuyor kiii
ve benimki gunduz bi kere uyumaya absladi aksama gece de alamiyorum uykusuzlukdan bayiliyor uyanik tutamam, uyutuncada gece uykusuna geçiyor napacagimi $a$irdim yani

bugun mesela 12 den 3 e kadar uyudu oglen
aksam da 7 30 da yatti geri
bugun iyiyyydii de dun 9 15 den 12 15 e kdr uyumustu, geride taa 6 30 da uyyunc trafik karismsiti :)
yani uyku duzenimiz hiççççç yok

Canim bizim arkadasin oglu 4 yasinda simdi, 2 yasina kadar sadece 2 kere 50 dk uyudu diye yemin ediyor adamcagiz

Kizlar ebebekte atesolcerde indirim var braun kulaktan olcer, bu urunu kullanan varmi filitresi nasil kullaniliyo acaba her seferde degisstiriliyormu. Cunku 20 filitresi varmis icinde alsammi bilemedim

Gunaydin kizlar. Dun akapunktura basladim bakalim hayirlisi insallah en kisa zamanda kurtulurum bu kilolalardan. Evde sabahari ac 68 cikiyorum doktorda tok ve kalin kiyafetlerle 70 ciktim. Her hafta gitcem bakalim

Gunaydin kizlar. Dun akapunktura basladim bakalim hayirlisi insallah en kisa zamanda kurtulurum bu kilolalardan. Evde sabahari ac 68 cikiyorum doktorda tok ve kalin kiyafetlerle 70 ciktim. Her hafta gitcem bakalim
Aman ya gerçektende bu kilo almak çok kolay da vermesi niye bu kadar zor bilmiyorum.Benimde 7 kilo fazlam var.

Sana %100katilioyorumm birde su laflari bakacagin bir cocuk sonucta

Haaahaaa ole bi bebek varmi aranizdaa kizlar))taktik istiyorummmm

Canim bizim arkadasin oglu 4 yasinda simdi, 2 yasina kadar sadece 2 kere 50 dk uyudu diye yemin ediyor adamcagiz
Benim oglumda boyleydi ama gunduz annem bakiyordu cok guzel uyuyor derdi ben calisiyordum gece en fazla kirk bes dk uyuyordu beni ozledigini dusunuyordum bunda calismiyorum yedi sene gecti tabi biz level atladik bu gunduz de uyumuyor ve ben bunlari yazarken bir goz attim koktugun marka etiketini cikarmaya calisiyorArtik benim bunyem alarm vermeye basladi ve esimin dun koydugu teshis bizde kan uyusmazligi yok ama uyku uyusmazligi var galiba...

Gecmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…