Yiine acilden geliyoruzneyse ki sadece grip ama ben ortalama 24 saattir uykusuzimmm uykusuzluktan sut bile azalmisss doktpr 1 haftaua semptomlar duzelik calpol vs ver dedi ammaaa bu bi hafta bitmezzzxxx
Merhaba kizlar nasilsiniz bebeisler hasta galiba benim oglumda hasta bir hafta iyiyse 10 gun burnu akio cok terlio kuzum bu terde surekli hasta edio kuzumu birde dogdukta 1 hafta sonra gozleri capaklanmaya basladi 6 , 7 ay dir masaj yapiyorum ama gecmedi galiba kucuk bi operasyon gecirecek
çok güzel görünüyo hepsi ellerine sağlık canm pasta özellikleSaol canim, pastayi ayri ayri yapip birkac saat beklettim sonra ustuste koyup seker hamuruyla kaplayip susledim. Dis kurabiyelerini birkac gun onceden yapip komsyla susledik. Sarma sardim, borek ve kisir yaptim komsu kek getirdi az kisiydik ve cok guzel oldu. Kurabiyeleri hatira sakladilar baska birsey dagitmadim
Eki Görüntüle 1671412
bu da benım minnak kızım ve diş bugdayımız
evet kerem 8 ekimden beri sıralıyo :)
emekleme ve sıralama birincisiyiz :)
bugun de kanepeler arası geciş yaptı
rahat bırakıyo kendini ama ben hala her yere yastık bırakıyorum
geçmiş olsun canmkızlarr minanın boynunda yaralar çıkmıştı iki aydır vardı önce çok önemsemedim isilek falandır diye sonra çoğaldı yoğurttan şüphelendik geçen hafta doktora götürdüm kan idrar gaita hepsini istedi ikisi 10 gün sonra çıkacak kesin bişey demedi en iyi sen bilirsin ne dokunduğunu dedi alerji şurubu verdi yoğurdu kestik azalır gibi oldu dün yine çoğalmış sırtına doğru inmiş ve çocuk çok huzursuz acıyo galiba dün akşama kadar ağlamış annem üflüyorum susuyo diyoçok üzülüyorum ne yapacaksam
bunlar çooook tatlı ama yaa valla imrendim orda olmak istedim
Oh valla,nerde calisiyorsunIs gunu mu oda ne ki . Oyle bisey demi var
3 senedie ucretsiz izindeyim ben
Masaallah sizlere
Ben de gittim alayim diye ama kalmamistiKizlar bim e bugun uyku tulumu geldi ben aldim guzel geldi bana yikansin kullanayim merak ediyorum nasil olacak diye. Birde el kismi eldiven gibi oluyo hosuma gitti. Kizim ustu ortulu uyuyo ama donerken hemen uyaniyo rahat donemedigi icin. Deneyeyim bakalim bu sekilde uyuyacakmi
Çok tatlı görünüyorsunuz bebeklerde sizde maşallah.ama sizi kıskandık
Canım hipp organik sebze almıştım sevmedi. Organik sütlaç almıştım denemedim dolapta öylece duruyor. Yoğurdu ne kadar uğraştıysam çok az yedirebiliyordum. Babymix aldım hazır birtek onu veriyorumKizlar organik kavanoz mamalari icin ne dusunuyorsunuz kullaniyor musunuz ben simdi 1 tane milupa organik kavanoz mamasi aldim disari cikarken acil durumda kullanirim diye, bir de aptamil tahilli meyveli mama aldim simdiye kadar hic hazir gida vermedim mama da vermedim. Bu arada oglumun kilo almasi durmustu 1 bucuk ayda 100 gr almisti, emmesi duzelince kilo almaya basladi 1 haftada 200 gr almis cok sevindim ek gidayi da cok az yiyor o yuzden aldim zaten bu mamalari belki sever
Benimkide yememişti, milupa meyve püresi almıştım, biraz zorla yedi sonra attım.zaten benimki bişey yemiyorKizlar organik kavanoz mamalari icin ne dusunuyorsunuz kullaniyor musunuz ben simdi 1 tane milupa organik kavanoz mamasi aldim disari cikarken acil durumda kullanirim diye, bir de aptamil tahilli meyveli mama aldim simdiye kadar hic hazir gida vermedim mama da vermedim. Bu arada oglumun kilo almasi durmustu 1 bucuk ayda 100 gr almisti, emmesi duzelince kilo almaya basladi 1 haftada 200 gr almis cok sevindim ek gidayi da cok az yiyor o yuzden aldim zaten bu mamalari belki sever
Ayyy çok imrendim o karede olmak isterdim ,,, Miray de ne güzel uyumuş .. Attila şaşkın :) bu kız buraya uyumaya gelmiş diyor sanırım :)
Kızlar süpersiniz ya. Bizi de çatlatıyorsunuz burda yani. Miraya da Attila'ya da bayıldım çok tatlılar.
bunlar çooook tatlı ama yaa valla imrendim orda olmak istedim
bikaç kere kullandm ama evde hazırlamayı tercih ediyorum dediğin gibi dışarıda kullanmak zorunda kaldımKizlar organik kavanoz mamalari icin ne dusunuyorsunuz kullaniyor musunuz ben simdi 1 tane milupa organik kavanoz mamasi aldim disari cikarken acil durumda kullanirim diye, bir de aptamil tahilli meyveli mama aldim simdiye kadar hic hazir gida vermedim mama da vermedim. Bu arada oglumun kilo almasi durmustu 1 bucuk ayda 100 gr almisti, emmesi duzelince kilo almaya basladi 1 haftada 200 gr almis cok sevindim ek gidayi da cok az yiyor o yuzden aldim zaten bu mamalari belki sever
canm valla eşimle çok istiyoruz istanbula gelmeyi aslında ama şartlar işteAtla uçağa geeeel....
Bende hipp inkileri denedim yemiyor mikrop yese verecem . Milupayi bilmem ama hipp inkiler pazardan aldiklarimdan daha guzel kokuyor.Kizlar organik kavanoz mamalari icin ne dusunuyorsunuz kullaniyor musunuz ben simdi 1 tane milupa organik kavanoz mamasi aldim disari cikarken acil durumda kullanirim diye, bir de aptamil tahilli meyveli mama aldim simdiye kadar hic hazir gida vermedim mama da vermedim. Bu arada oglumun kilo almasi durmustu 1 bucuk ayda 100 gr almisti, emmesi duzelince kilo almaya basladi 1 haftada 200 gr almis cok sevindim ek gidayi da cok az yiyor o yuzden aldim zaten bu mamalari belki sever
Istanbul'a geldiginizde artik insallah canim....Ayyy çok imrendim o karede olmak isterdim ,,, Miray de ne güzel uyumuş .. Attila şaşkın :) bu kız buraya uyumaya gelmiş diyor sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?