2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Yiine acilden geliyoruz neyse ki sadece grip ama ben ortalama 24 saattir uykusuzimmm uykusuzluktan sut bile azalmisss doktpr 1 haftaua semptomlar duzelik calpol vs ver dedi ammaaa bu bi hafta bitmezzzxxx

çok geçmiş olsun bebişlerinize allahım acil şifalar versin

çok güzel görünüyo hepsi ellerine sağlık canm pasta özellikle

evet kerem 8 ekimden beri sıralıyo :)
emekleme ve sıralama birincisiyiz :)
bugun de kanepeler arası geciş yaptı
rahat bırakıyo kendini ama ben hala her yere yastık bırakıyorum

kerem e maşllah yaaa :) bnmki ellerini uzatıyor kanepeye kalkmak için ama gücü yetmiyor düşüp kafasını vuruyo çoğu zaman
geçmiş olsun canm

Ben de gittim alayim diye ama kalmamisti

Kizlar organik kavanoz mamalari icin ne dusunuyorsunuz kullaniyor musunuz ben simdi 1 tane milupa organik kavanoz mamasi aldim disari cikarken acil durumda kullanirim diye, bir de aptamil tahilli meyveli mama aldim simdiye kadar hic hazir gida vermedim mama da vermedim. Bu arada oglumun kilo almasi durmustu 1 bucuk ayda 100 gr almisti, emmesi duzelince kilo almaya basladi 1 haftada 200 gr almis cok sevindim ek gidayi da cok az yiyor o yuzden aldim zaten bu mamalari belki sever

Canım hipp organik sebze almıştım sevmedi. Organik sütlaç almıştım denemedim dolapta öylece duruyor. Yoğurdu ne kadar uğraştıysam çok az yedirebiliyordum. Babymix aldım hazır birtek onu veriyorum

Benimkide yememişti, milupa meyve püresi almıştım, biraz zorla yedi sonra attım.zaten benimki bişey yemiyor

Kızlar mama sandalyesi olarak ne önerirsiniz? Chicco Polly ve joie mimzy hariç onlar çok güzel ama fiyatları çok yüksek 350/450 tş arası eşim çok diyor bende alalım diyemiyorum .. Biraz daha uygun 100/150 tl ilk belki 200 tavsiye edebileceğiniz ? Yürüteç ne kullanıyorsunuz ? Kanguru bi de ? Ama çok pahalı olmasın

bikaç kere kullandm ama evde hazırlamayı tercih ediyorum dediğin gibi dışarıda kullanmak zorunda kaldım

Bende hipp inkileri denedim yemiyor mikrop yese verecem . Milupayi bilmem ama hipp inkiler pazardan aldiklarimdan daha guzel kokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…