2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar diş buğdayı yaptinizmi yada yapcakmisiniz

Ben bu hafta yada önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyorum hazirliklarim tamamlaninca :)

Bizimde sağ gozumuzde tıkanıklık var ve tam geçti derken yeniden capaklanip sulaniyo iki gun once doktora gittik israrla masaj yap gerekirse aglat biraz bastir cani yanacak diye düşünme dedi :-/ oyle yapiyorum iki gundur inşallah açılır tüm bebeklere şifa versin rabbim. :)

O kadar tatlı ki bosver evi bence bu zamanları geri gelmiyor tadını çıkar :)) ben öyle yapıyorum bizde de burun akma halinde sürekli :) o uyuyunca dinlen bol bol
Yavrum calisiyorum artik yaaa. Gece uyumadiginiz icin isyerinde uyukluyorum ama yaptigim is tasarim oldugu icin hata kabul etmiyor cunku mali kayip olusuyor.eve geldigimde cocuk ilgi istiyor. O uyumadan yatamiyorum.. grip oluyorum bu arada galiba bunye çöktü...

Aman pek tatlı ya o üzerindeki uyku tulumumu.ben dışarı giydirmek için tulum gibi montlar oluyo ya ondan alan varmı uygun bişey istiyorum
Evet uyku tulumu ana netten almistim. Buyuk geldi. Bi sonraki kışta kucuk gelir muhtemelen. Giydiriyorum simdi yatarken ama kolunu pacasini katliyorum.

Senin dedigin astronot. Bazi yerlerde kozmonot diye geciyor. Bacakli mont degil.mi? Ebebekte baktim ben 100 tl. Guzel aslinda ama alsam mi almasam mi kararsiz kaldim. Bir tane normal montu birde ceketi var. O bacaklilardan alip almama konusunda kararsizim. Ama genelde 100 ila 200 tl civari. Lcw de, pancoda falan da bakmistim.

Gecmis olsun hasta bebeklere annelere...nezle grip sezonu acildi iyice...bizim de circirimiz vardi gecti cok sukur. Kizim bazen guzel yiyiyor bazen istahsiz, gunler oyle geciyor kakali bez ve yedigi kasigi saymakla bebeklerimiz buyuyor...birkac gunden 8 aylik olacaz emeklemeye basladi, yurutecte rali soforu gibi. Neyse ki sadece kahvalti veya yemegini hazirlarken kullaniyorum, koltuklarin masalarin altina suruklenmesin diye. Iki elinden tutunca yuruyor, ayakta duruyor ama bir yere tutunmuyor..eli hic bos degil ki tutunsun!bos pet sise, tahta kasiklar, ceviz dolu torbalar yeni favorilerimiz..

Kizlar diş buğdayı yaptinizmi yada yapcakmisiniz

Ben gecen hafta yaptim ama kabuklu bugday bulamadigimiz icin bugday kaynatamadik. Seker hamurundan dis kurabiyesi ve iki katli pasta yaptim (iki dis cikti diye) borek kisir kurabiye cesitleri yaptim guzel oldu. Tabi gece acile gidince gun kotu sonlandi

merhaba kızlar bende mayıs annesiyim ve ek gıdalara geciyoruz artık .. siz başınızdan gecirdiniz bilirsiniz diye sormak istedim sebze corbası yogurt ve meyve suyuna yavas yavas gececegimizi dün anlattı dr.
biraz once elma suyu sıktım ve verdim 1 tatlı kaşıgı kalan elma suyunu dolapta 2 3 gün saklamayı yrnda ondan vermeyi düşünüyorum dogrumu yaptıgım ?
yogurdu nasıl mayalıyorsunuz günlükmü hangi sütten ?
sebze corbasını günlükmü yapacagım siz yapıp dolapta bekletıp ertesı gunde verdınızmı?

Aman pek tatlı ya o üzerindeki uyku tulumumu.ben dışarı giydirmek için tulum gibi montlar oluyo ya ondan alan varmı uygun bişey istiyorum
Kardesim yenidogan bevegi icin aldi. Mothercare da 200 tl idi. Markafoniden aynisini 70 tl ye aldi. Cok guzel. Kozmonot deniyo sanirim.

Kızlar herkese merhaba bizim kız hala gazlı gece çok sık uyanıyor. Gece çok terliyor doktor d vitamini artırdı ama yine de terliyor
Bizimki de ayni. Gazi bitmedi. Terliyor. D vitaminini bende pek kullanmadim. Baslasam iyiolacak.sen kac damla veriyorsun.

Kizlar çok feci grip oldum.oğlumdan bana geçti ne içebilirim bilen varmı

Neler hazirladin cnm

Gecmis olsun cnm,masaallah hamaratsin pastayi nasil taptin,hediyelik dagittinmi

Salgin cok bende grip oldum

Teşekkür ederim canim.Bizim montumuzda yok montmu yoksa işte o astronot mu alsam diye düşünüyorum.ama çok pahalı ya böyleyse fiyatlar, bi kaç ay giyecek tamam.daha bi yere bakmadım ama bu kadar pahalıysa almam herhalde.zaten heryere arabayla gidiyoruz sizler ne giydiriyorsunuz

Cam renden var mı. Meyva suyu yada püresinde sana çok faydası olur. Meyvayı çok bekletmeyin diyorlar. Ben hep cam rendede anında hazırlayıp yedirdim dolapta kamposto hariç bekletmiyorum. Sebze çorbasınıda günlük yapın diyorlar yeşil yapraklı sebzeler bekleyince kansorojen oluşturuyormuş. Ben en fazla bir gün bekletiyorum. Yoğurdu aoç günlük sütten ve inek sütünden mayaladım. Makinanın Minik bardakları var onlara mayalıyorum. 3-4 gün yediriyorum. Ama her defasında bitmesede yeni bardak açıyorum. Allah kolaylık versin

Ben ceket Te almıştım tulum da aldım şimdilik havalar 14-15 derece ceket giydiriyorum çoğunlukla ama yakında tuluma geçerim araba oldu mı sorun yok ama Bebek arabası ile de çıkıyorum o Zaman tulum daha iyi korur

seyit benim kocişimin adı :)

Gecmis olsun cnm,masaallah hamaratsin pastayi nasil taptin,hediyelik dagittinmi

Saol canim, pastayi ayri ayri yapip birkac saat beklettim sonra ustuste koyup seker hamuruyla kaplayip susledim. Dis kurabiyelerini birkac gun onceden yapip komsyla susledik. Sarma sardim, borek ve kisir yaptim komsu kek getirdi az kisiydik ve cok guzel oldu. Kurabiyeleri hatira sakladilar baska birsey dagitmadim

bu da benım minnak kızım ve diş bugdayımız

Masaallah fistiga,hersey cok guzel olmus,zormu pasta ve kurabiyeleri yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…