2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

40 haftayı doldurmaya mı 10 gün kalmıştı ? Benim de 38+2 de sezeryan olmuştu 12 gün erken mi oluyor ?

Kizim 68 günlük. Boba 4g aldim ben canim

Merhaba kızlar benim bebişim geceleri öksürüyor aynı problemi olan var mı ne önerirsiniz. Yarın doktora gideceğiz

Merhaba kızlar benim bebişim geceleri öksürüyor aynı problemi olan var mı ne önerirsiniz. Yarın doktora gideceğiz
Gecmis olsun. Benimki de oksuruyor arada. Tukruk salgısı arttığı için mis. Dr dedi. Genzine kaciyor. Belki öyle bir şeydir

Gecmis olsun. Benimki de oksuruyor arada. Tukruk salgısı arttığı için mis. Dr dedi. Genzine kaciyor. Belki öyle bir şeydir
Ben de aynı şeyi düşünüyordum ama zamanla sanki biraz arttı yada anne olarak ben gözümde büyütüyorum. Uyku arasında öksürdükçe benim içim sızlıyor onun uyku kalitesi düşüyor.

40 haftayı doldurmaya mı 10 gün kalmıştı ? Benim de 38+2 de sezeryan olmuştu 12 gün erken mi oluyor ?
Benimkide 36+6 da dogdu yavrum yaaa kucucuktu. Esimle ilk dogdugg fotolarina bakiyoruzda nasil elime almisim nasil bakmisim diyorum. Sukurler olsun rabbime onu bagisladi bize

Herkese selam,işe başladım hem de Bebiş derken hiç bakamadım buralara..arkadaşlar biz 3. ayımıza girdik emerken çok çektiğinden midir bilmem Boğazı'na kaçıyor ve boğulma krizi yaşıyorm sürekli.insanın ömründen Ömür götürüyor valla.emzirmeye korkuyorum,sağıp veriyım diyorum biberona da aynısının yapıyor.napcağımı bilemedim,burun ve genci de doluyo ara ara zaten,pöffff

Benmkide cok tukaniyordu yatirip kafasini Yan cevirince tikanmiyor

Canim bizimkindede var oksuruk
Canim bogazina kacmasi normal bence daha yutma ve nefes dengesini olusturamadilar benimkide oluyo oksuruyo kaldiriyorum yan ceviriyorum geciyo.cakisiyosan bebege kim bakiyo sutunu sagip mi birakiyosun yoksa mamami veriyosun ha bide bence biberonla verme bogazina kacsada emzir cunku emme esnasindaki duygusal bag cok farkli

Kizlar bebisin islak havlusunu yikayip altini oyle temizliyorum ama artik direkt paketten kullanayim diyorum six nasil yapiyosunuz

Kizlar bebisin islak havlusunu yikayip altini oyle temizliyorum ama artik direkt paketten kullanayim diyorum six nasil yapiyosunuz
Ben dogdugundan beri uni baby yenidogan kullaniyorum hic pisik olmadi cok sukur. Ama kakasini yapinva yikiyodum hep altini.. nasil alistirirsan iyle giderbo yuzden en bastan islak mendil kullandim sonra alistirmasi daha zor.

Bende momfortbaby almayı düşünüyorum kullananlar çok memnun.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin en kısa zamanda iyileşir inş kuzucupun.

Kizim 68 günlük. Boba 4g aldim ben canim
Kullandın mı peki canım. Oğlumda bugün 3 aylık oldu ama korkuyorum bişey olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…