40 haftayı doldurmaya mı 10 gün kalmıştı ? Benim de 38+2 de sezeryan olmuştu 12 gün erken mi oluyor ?Benimde kizim 10 gun erken dogdu inan o 10 gun cok etkili oluyo, Dogduktan sonra 10 gun boyunca surekli uyuyordu yarim saat uyandirmaya calisiyordum yedirebilmek icin ama 10 gun gectikten sonra kendisi uyanmaya basladi. Anne karninda durmasi gereken zaman dolana kadar kendini anne karninda hissedermis bu da gelisimini bence etkiler
Masallah butun bebislere, Rabbim herkese hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin
Kizim 68 günlük. Boba 4g aldim ben canimKızlar ben de kanguru almaya karar verdim. Bebek arabasıyla her zaman çıkmak daha zahmetli ve yorucu gibi. Instagram daki anne yorumlarına göre Boba 4G ve momfortbaby arasında kaldım. Sizler nası bişi aldınız, öneriniz ne olur?
Gecmis olsun. Benimki de oksuruyor arada. Tukruk salgısı arttığı için mis. Dr dedi. Genzine kaciyor. Belki öyle bir şeydirMerhaba kızlar benim bebişim geceleri öksürüyor aynı problemi olan var mı ne önerirsiniz. Yarın doktora gideceğiz
Ben de aynı şeyi düşünüyordum ama zamanla sanki biraz arttı yada anne olarak ben gözümde büyütüyorum. Uyku arasında öksürdükçe benim içim sızlıyor onun uyku kalitesi düşüyor.Gecmis olsun. Benimki de oksuruyor arada. Tukruk salgısı arttığı için mis. Dr dedi. Genzine kaciyor. Belki öyle bir şeydir
40 haftayı doldurmaya mı 10 gün kalmıştı ? Benim de 38+2 de sezeryan olmuştu 12 gün erken mi oluyor ?
Benimkide 36+6 da dogdu yavrum yaaa kucucuktu. Esimle ilk dogdugg fotolarina bakiyoruzda nasil elime almisim nasil bakmisim diyorum. Sukurler olsun rabbime onu bagisladi bize40 haftayı doldurmaya mı 10 gün kalmıştı ? Benim de 38+2 de sezeryan olmuştu 12 gün erken mi oluyor ?
Benmkide cok tukaniyordu yatirip kafasini Yan cevirince tikanmiyorHerkese selam,işe başladım hem de Bebiş derken hiç bakamadım buralara..arkadaşlar biz 3. ayımıza girdik emerken çok çektiğinden midir bilmem Boğazı'na kaçıyor ve boğulma krizi yaşıyorm sürekli.insanın ömründen Ömür götürüyor valla.emzirmeye korkuyorum,sağıp veriyım diyorum biberona da aynısının yapıyor.napcağımı bilemedim,burun ve genci de doluyo ara ara zaten,pöffff
Canim bizimkindede var oksurukMerhaba kızlar benim bebişim geceleri öksürüyor aynı problemi olan var mı ne önerirsiniz. Yarın doktora gideceğiz
Canim bogazina kacmasi normal bence daha yutma ve nefes dengesini olusturamadilar benimkide oluyo oksuruyo kaldiriyorum yan ceviriyorum geciyo.cakisiyosan bebege kim bakiyo sutunu sagip mi birakiyosun yoksa mamami veriyosun ha bide bence biberonla verme bogazina kacsada emzir cunku emme esnasindaki duygusal bag cok farkliHerkese selam,işe başladım hem de Bebiş derken hiç bakamadım buralara..arkadaşlar biz 3. ayımıza girdik emerken çok çektiğinden midir bilmem Boğazı'na kaçıyor ve boğulma krizi yaşıyorm sürekli.insanın ömründen Ömür götürüyor valla.emzirmeye korkuyorum,sağıp veriyım diyorum biberona da aynısının yapıyor.napcağımı bilemedim,burun ve genci de doluyo ara ara zaten,pöffff
Ne Kadar'a ve nerden aldın ?Kizim 68 günlük. Boba 4g aldim ben canim
Tuniko.con diye vir siteden. Boba 4g diye bakarsinNe Kadar'a ve nerden aldın ?
Kaç kilo Doğdu baya erken olmuşBenimkide 36+6 da dogdu yavrum yaaa kucucuktu. Esimle ilk dogdugg fotolarina bakiyoruzda nasil elime almisim nasil bakmisim diyorum. Sukurler olsun rabbime onu bagisladi bize
Uni baby nin yeni Doğan sarı paketine geçtim ben 40ından sonra. Hiç pişikte olmadıKizlar bebisin islak havlusunu yikayip altini oyle temizliyorum ama artik direkt paketten kullanayim diyorum six nasil yapiyosunuz
3 kilonun altindaydi 2800 hibi biseydi. Erken oldu baya evet kontrolegittim doguma aldi hemen. Nst kotuydu suyumda bitmismis. Bide kakasini yapmis bebegim.Kaç kilo Doğdu baya erken olmuş
Ben dogdugundan beri uni baby yenidogan kullaniyorum hic pisik olmadi cok sukur. Ama kakasini yapinva yikiyodum hep altini.. nasil alistirirsan iyle giderbo yuzden en bastan islak mendil kullandim sonra alistirmasi daha zor.Kizlar bebisin islak havlusunu yikayip altini oyle temizliyorum ama artik direkt paketten kullanayim diyorum six nasil yapiyosunuz
Dogdugundan beri pamuk ve suKizlar bebisin islak havlusunu yikayip altini oyle temizliyorum ama artik direkt paketten kullanayim diyorum six nasil yapiyosunuz
Bende momfortbaby almayı düşünüyorum kullananlar çok memnun.Kızlar ben de kanguru almaya karar verdim. Bebek arabasıyla her zaman çıkmak daha zahmetli ve yorucu gibi. Instagram daki anne yorumlarına göre Boba 4G ve momfortbaby arasında kaldım. Sizler nası bişi aldınız, öneriniz ne olur?
Geçmiş olsun. Allah şifa versin en kısa zamanda iyileşir inş kuzucupun.1 yaşından küçüklere de antibiyotik veriliyor iltihap varsa onun önüne geçilmezse allah korusun çok daha büyük sorunlara yol açar. O yüzden fayda zarar oranına bakılıp karar veriliyor. Gönül isterki hiç ihtiyaç olmasın ama oluyor maalesef. Benim kızım 40 günlükken ilk antibiyotiğini içti üzülerek de olsa verdim çünkü boğazı kulağı iltihaplanmıştı.
Kullandın mı peki canım. Oğlumda bugün 3 aylık oldu ama korkuyorum bişey olur.Kizim 68 günlük. Boba 4g aldim ben canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?