2015 KPSS'ye Hazırlanıyoruz

Ya canım bende a grubuna hazırlanıyorum da çalışma tempon nasıl yani nasıl çalışıyosun?

Merhaba canım
Dershaneye gidiyorum ben .
Sistemimiz başla bitir şeklinde .
Şu an Maliye görüyoruz . Ben HERGÜN eve gelip en az 2 3 saat tekrar yapıyorum .
Ezberlenecek çok şey var . Ezber yapıyorum .
Konular bittikçe test çözüyorum .
Bu arada GK GY içinde sürekli sürekli sürekli test çözüyorum .
Ama her gün en az 5 saat o masanın başında oturuyorum

Senin programın nasıl

Ben geçen sene dersaneye gittmi fakat açıkçası hukuk vemikro iktisat dışında verim alamadım, bizim gk gy sona bıraktıkları için alanın özellikle maliye kafamdan uçtu gitti, şimdi geçen seneki hatalarımı yapmamaya çalışıyorum hergün mutklaka gy bakıyorum test vs. sonra iktisat çalışıyorum( kendime gün belirledim örneğin mikro 12 günde bitecek ) zamanım kaldıysa tarih dersini unuttuğum için yarım saat bir saat kadarda tarih bakıyorum biraz, nisana kadar bütün konuları bitirimeyi amaçlıyorum
İnşallah iyi puanlar alıp uzm. yardimcılığını kazanırız ve burda bunları anlatırız
Hazırlanan herkesin Allah yardımcısı olsun canlarım

selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum bende aof kamu yonetimi mezunuyum ve 2015 kpss alandan hazirlaniyorum,topigi bastan sona kadar okudum kizlar bu whatsapp grubu kurma fikri bence harika ne dersiniz heran her zaman birbirimizi motive edip derse yonlendirebiliriz bence bu sekilde paylasimlardada buluna biliriz ne diyorsunuz kuralimmi?
birbirimizin eksikliklerini giderelim , birbirimizin elinden tutup yukari cekelim ...bende ilk defa kpss ye giricem evli ve cocukluyum 2 yasinda bir oglum var umarim butun dileklerimiz hayirlisiyla kabul olur...facebook grubuda kurabiliriz...

Kizlar calismalar nasil gidiyor.
Emeginizin karsiligini alirsiniz inşaallah.
Ben 3 4 defa girdim.isteğim puani alamadim.iki senedir hazirlanmadim.seneye tekrar deneyecegim sansimi.belki de son olacak bilemiyorum.çok yiprandim.85 üzeri almam gerekiyor. Belki o bile yerli olamayacak
.daha sistemli calisip kazanmak istiyorum artik.bolum mezun uyum ayni zaman da öğretmenlik için formasyon aldim.
Size bol şanslar .umarim dilekleriniz gerçekleşir.

Kizlar calismalar nasil gidiyor.
Em
Slm.actigin topige goz attim .nasl gidiyor calismalar.umarim gönlüne gore olur herşey.

çalışınca unutmuşum burayı :) 2015 eylülde atandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…