- 17 Haziran 2008
- 131
- 6
- 39
Calismaya basladin mi canim ?Şahane olmasa da bir tablo ekledim. Benim nedense motivasyonum çok düşükÖyle ki başına geçip çalışamıyorum. Zaman konusunda henüz bir ayarlama yapamadım
Dershaneye gitmenin tavsiye ederimBende muzik ogretmenligi mezunuyum .. ooffff oooffff cok zoruma gidiyo ders calismak :'( insallah 2015 yilinda ataniriz canimm :'( dershaneye gitmeyi dusunmuyorum kendim calisacam dershane bir sey katmadi ki :/
Sanirim bu mesajdan sonra hamile olduğunuzu ogrendinizMerhaba bende evliyim 4.5 yasinda bir oğlum var ve çok hareketli. Nasil calisicam bilmiyorum ama deniycem. Henüz baslayamadim. Siz neler yaptiniz nazil calisiyorsunuz
Canim tek kaynak ismi vermek sakincaliMerhabalar kaynak ismi verirseniz sevinirim :)
Calismaya basladin mi canim ?
Dershaneye gitmenin tavsiye ederim
Çünkü evde calismalar hep erteleniyor
Dersane daha motive ediyor düzen sahliyor insana
Sanirim bu mesajdan sonra hamile olduğunuzu ogrendiniz
Calismaya devam edecek misiniz ?
Seni motive edeyim o zamanE
Tam net olmamakla beraber muhtemelen hamileyim. Pazartesi yada sali netlesecek. Dershaneye basladim. Allah nasip ederse cocukda yapicam kariyerde :) bakalim neler olacak
Doğum temmuzun 17sine gelecekti ama bugün kötü haberi aldim. Bebegim düşüyormuş. HCG değerim 144. Ten 45e dustu. Sali günü kontrole gidicem.bakalim değer sifirlanacakmisarfansari .!.:Seni motive edeyim o zaman
Bende sinava girdigimde 5 aylik hamileydim
Çok aukur hazirlik boyunca bebek bir sikinti vermedi.
Ders calismama engel olmadi.
Dogumunuz simav zamanına mi denk geliyor
Canım günde mutlaka matematik türkçe çözmeye çalışıyorum ben alandan hazırlanıyorum, alan derslerinin konularını çalışmak çok zaman yiyor yaArkadaslar nerelerdesiniz? Calismalar nasil gidiyor?
eliflarsi .!.:Canım günde mutlaka matematik türkçe çözmeye çalışıyorum ben alandan hazırlanıyorum, alan derslerinin konularını çalışmak çok zaman yiyor ya
[QUOTEoodoobebegi, post: 37977847, member: 600538"]Bende alandan hazirlanmaya basliyorum Cuma itibariyle .
Matematik ogretmeniyim kizlar . Ihtiyaciniz olursa yapamadiginiz sorulari buradan cozerim yollarim ben . Allah yardimcimiz olsun
Ya canım bende a grubuna hazırlanıyorum da çalışma tempon nasıl yani nasıl çalışıyosun?Ben A grubundan uzmanlığa hazırlanacağım .
85 üzerini görürsem Ankara'da kalma şansım yüksek olur inşallah