2015 KPSS'ye Hazırlanıyoruz

Mesela hangi kaynaklara bakıyorsunuz. Malum 2014 Kpss tarihte resmen ters köşe olduk. İlginç coğrafya soruları vardı. Klasik hazırlanmış kitaplar( yediilklim-ihtiyaç-yargı vs) bize bir şeyler kazandırmaktan uzaktı. Daha değişik ve detaylı kitaplara ihtiyacım var bilgisi olan var mı?

Oooofff kafayıı yiyeceğimmm inşallah atanırımmm 2015 de ağlayacammm neredeysee oooooff :'(

Selam kızlar. Bende 2014 mağduruyum. A kadro için bu yıl tekrar hazırlanacağım. Ama ingilizce daha öncelikli, her yerde karşıma çıkıyor. Bu sene GK-GY evde çalışıp İngilizce kursa gideceğim. Bugün matematik çalışmayı planlıyorum.

Şahane olmasa da bir tablo ekledim. Benim nedense motivasyonum çok düşük :KK43: Öyle ki başına geçip çalışamıyorum. Zaman konusunda henüz bir ayarlama yapamadım :KK43:
Calismaya basladin mi canim ?

Bende muzik ogretmenligi mezunuyum .. ooffff oooffff cok zoruma gidiyo ders calismak :'( insallah 2015 yilinda ataniriz canimm :'( dershaneye gitmeyi dusunmuyorum kendim calisacam dershane bir sey katmadi ki :/
Dershaneye gitmenin tavsiye ederim
Çünkü evde calismalar hep erteleniyor
Dersane daha motive ediyor düzen sahliyor insana

Merhaba bende evliyim 4.5 yasinda bir oğlum var ve çok hareketli. Nasil calisicam bilmiyorum ama deniycem. Henüz baslayamadim. Siz neler yaptiniz nazil calisiyorsunuz
Sanirim bu mesajdan sonra hamile olduğunuzu ogrendiniz
Calismaya devam edecek misiniz ?

Ben İktisat Hukuk Muhasebe Matematik çalışıyorum. Daha Tarih bakmadım. Bu Tarihin pusulası kitabı var çok soru tuttu o kitaptan onu sipariş ettim gelmesini bekliyorum ama yine de günde 7 saat kadar çalışabiliyorum. Ya siz?

E
Calismaya basladin mi canim ?

Dershaneye gitmenin tavsiye ederim
Çünkü evde calismalar hep erteleniyor
Dersane daha motive ediyor düzen sahliyor insana

Sanirim bu mesajdan sonra hamile olduğunuzu ogrendiniz
Calismaya devam edecek misiniz ?

Tam net olmamakla beraber muhtemelen hamileyim. Pazartesi yada sali netlesecek. Dershaneye basladim. Allah nasip ederse cocukda yapicam kariyerde :) bakalim neler olacak

E

Tam net olmamakla beraber muhtemelen hamileyim. Pazartesi yada sali netlesecek. Dershaneye basladim. Allah nasip ederse cocukda yapicam kariyerde :) bakalim neler olacak
Seni motive edeyim o zaman
Bende sinava girdigimde 5 aylik hamileydim
Çok aukur hazirlik boyunca bebek bir sikinti vermedi.
Ders calismama engel olmadi.
Dogumunuz simav zamanına mi denk geliyor

sarfansari .!.:
Seni motive edeyim o zaman
Bende sinava girdigimde 5 aylik hamileydim
Çok aukur hazirlik boyunca bebek bir sikinti vermedi.
Ders calismama engel olmadi.
Dogumunuz simav zamanına mi denk geliyor
Doğum temmuzun 17sine gelecekti ama bugün kötü haberi aldim. Bebegim düşüyormuş. HCG değerim 144. Ten 45e dustu. Sali günü kontrole gidicem.bakalim değer sifirlanacakmi

eliflarsi .!.:
Canım günde mutlaka matematik türkçe çözmeye çalışıyorum ben alandan hazırlanıyorum, alan derslerinin konularını çalışmak çok zaman yiyor ya :KK43:

Bende alan yok ama 7 yil ara verince toplamak cok zor oluyor. Eksigim cok konular degismis. Ben gunluk sistemi oturtamadim hala. Kafama göre takiliyorum.

Ben pratik olsun diye matematik sorusu çözüyorum. Coğrafya ya başlasam bitecek ama evde sürekli oyalanıyorum kızlar ya... Çoluğum çocuğum da yok, eşim de çok anlayışlı. Bir sürü bol vaktim var halbuki :KK43:

[Çocuklu ChocolateMilk, post: 37967082, member: 410164"]Ben pratik olsun diye matematik sorusu çözüyorum. Coğrafya ya başlasam bitecek ama evde sürekli oyalanıyorum kızlar ya... Çoluğum çocuğum da yok, eşim de çok anlayışlı. Bir sürü bol vaktim var halbuki :KK43:[/QUOTE]

Cocuklu biri olarak bu firsati iyi degerlendir diyorum. Ben cok zorlaniyorum. Cocuk demek ekstra temizlik ekstra yemek ekstra enerji ve zaman harcamak demek.

Bende alandan hazirlanmaya basliyorum Cuma itibariyle .
Matematik ogretmeniyim kizlar . Ihtiyaciniz olursa yapamadiginiz sorulari buradan cozerim yollarim ben . Allah yardimcimiz olsun

[QUOTEoodoobebegi, post: 37977847, member: 600538"]Bende alandan hazirlanmaya basliyorum Cuma itibariyle .
Matematik ogretmeniyim kizlar . Ihtiyaciniz olursa yapamadiginiz sorulari buradan cozerim yollarim ben . Allah yardimcimiz olsun[/QUOTE]

Sanada kolay gelsin. Size kac puan gerekiyor atanmak için.

[QUOTEoodoobebegi, post: 37977847, member: 600538"]Bende alandan hazirlanmaya basliyorum Cuma itibariyle .
Matematik ogretmeniyim kizlar . Ihtiyaciniz olursa yapamadiginiz sorulari buradan cozerim yollarim ben . Allah yardimcimiz olsun

Sanada kolay gelsin. Size kac puan gerekiyor atanmak için.[/QUOTE]

Ben A grubundan uzmanlığa hazırlanacağım .
85 üzerini görürsem Ankara'da kalma şansım yüksek olur inşallah

X