2015 KPSS'ye Hazırlanıyoruz

PeriLous

Iyi ki varsınız kızlarım..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
3.764
727
Merhabalar henüz 2014 KPSS Sınavı bile olmamışken bu topici açıyorum. Okul biter bitmez hamile kaldım ve kızım 15 aylık şu an. Ders çalışmak için hiç fırsatım olmadı ama karar verdim 2015 KPSS sınavını kazanıp atanacağım, aklıma koydum. Bana arkadaşlık edecek birileri muhakkak vardır diye düşündüm. Motivasyon çok önemli ve burada birbirimizi motive edebiliriz diye düşünüyorum. Bu arada 28 yaşındayım ve 2012 Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği mezunuyum ve KPSS'ye hiç girmedim. En yakın zamanda ders ve konulardan oluşan tabloyu da hazırlayacağım.

İSİM BRANŞLARIMIZŞEHİRLERİMİZ
[TR]
[TD]PeriLous [/TD]
[TD]Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]

KONU DAĞILIMI ve BİTİRENLER
TÜRKÇE
[TD][/TD][TD][/td][TD][/td]​
[TD]BİTİRENLER[/TD] [TR]
[TD]Sözcükte Anlam
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cümlede Anlam
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Paragraf
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dil Bilgisi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anlatım Bozuklukları
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Noktalama ve Yazım Kuralları
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sözel Mantık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

MATEMATİKBİTİRENLER
Temel Kavramlar
Sayı Sistemleri
Bölme-Bölünebilme
Ebob-Ekok
Rasyonel Sayılar
Basit Eşitsizlik ve Sıralama
Mutlak Değer
Köklü Sayılar
Üslü Sayılar
Çarpanlara Ayırma
Oran-Orantı
1. Dereceden Denklemler
2.Dereceden Denklemler
Sayı Problemleri
Kesir Problemleri
Yaş Problemleri
İşçi-Havuz Problmleri
Hareket Problemleri
Yüzde,Kâr, Faiz Problemleri
Karışım Problemleri
Tablo ve Grafik Problemleri
Kümeler
İşlem, Modüler Aritmetik
Permutasyon,Kombinasyon
Olasılık
Sayısal Mantık

GEOMETRİBİTİRENLER
Geometrik Kavramlar
Üçgende Açılar
Üçgende Uzunluk ve Alan
Çokgenler ve Dörtgenler
Çember ve Daire
Analitik Geometri
Grafikler

Geometrik Cisimler

TARİHBİTİRENLER
İslamiyet Öncesi Türk Tarihi
İlk Müslüman Türk Devletleri
Osmanlı Devleti Kuruluş ve Yükselme Dönemi
Osmanlı Devleti'nde Kültür ve Uygarlık
XVII. Yüzyılda Osmanlı Devleti(Duraklama Dönemi)
XVIII. Yüzyılda Osmanlı Devleti(Gerileme Dönemi)
Avrupa Tarihi
XIX. Yüzyılda Osmanlı Devleti(Dağılma Dönemi)
XX. Yüzyılda Osmanlı Devleti ve 1.Dünya Savaşı
Milli Mücadele Hazırlık Dönemi
I.TBMM Dönemi
Milli Mücadele Muharebeler Dönemi
İç Politika
Atatürk İlke ve İnkılapları
Dış Politika ve Atatürk Sonrası Dönemi

COĞRAFYABİTİRENLER
Türkiye'nin Coğrafi Konumu
Türkiye'nin Fiziksel Özellikleri
Türkiye'nin İklimi,Bitki Örtüsü,Toprak Tipleri
Türkiye'de Nüfus ve Yerleşme
Türkiye'nin Ekonomik Coğrafyası
Ormancılık ve Hayvancılık
Madenler ve Enerji Kaynakları
Sanayi ve Endüstri
Ulaşım, Ticaret ve Turizm
Karadeniz Bölgesi
Marmara Bölgesi
Ege Bölgesi
Akdeniz Bölgesi
Güneydoğu Anadolu Bölgesi
Doğu Anadolu Bölgesi
İç Anadolu Bölgesi

VATANDAŞLIKBİTİRENLER
Temel Hukuk Kavramları
Türk Anayasa Tarihi
Temel Hak ve Hürriyetler
Yasama, Yürütme, Yargı
İdare Hukuku
Uluslararası Kuruluşlar
Güncel Bilgiler

Çağdaş Türk ve Dünya TarihiBİTİRENLER
XX. Yüzyıl Başlarında Dünya
II. Dünya Savaşı
Soğuk Savaş Dönemi
Yumuşama Dönemi
Küreselleşen Dünya

Son düzenleme:
Merhaba bi an konuyu ben mi actim diyecektim:) ben de mezun olur olmaz hamile kaldim kizim su an 14 aylik ben de bu seneki kpss ye sadece deneme amacli gireceğim hedefim 2015 kpss yi kazanabilmek. Ben de daha hic hazirlanmadim. Benim bolumum tarih.

Son düzenleme:
Merhaba bi an konuyu ben mi actim diyecektim:) ben de mezun olur olmaz hamile kaldim kizim su an 14 aylik ben de bu seneki kpss ye sadece deneme amacli gireceğim hedefim 2015 kpss yi kazanabilmek. Ben de daha hic hazirlanmadim. Benim bolumum tarih.

Hoşgeldin duru2013 :)
Ben çalışmadığım için girmek istemedim hiç. 2015 KPSS'ye bomba gibi hazırlanıp kazanacağız. Şiödi ders çalışmak için çok erkenmiş gibi görünse de meyvelerini Mayıs gibi yiyeceğimizden eminim. Kaygısız,tasasız sadece soru,deneme çözerken canlandırabiliyorum gözümde.

Hoşgeldin duru2013 :)
Ben çalışmadığım için girmek istemedim hiç. 2015 KPSS'ye bomba gibi hazırlanıp kazanacağız. Şiödi ders çalışmak için çok erkenmiş gibi görünse de meyvelerini Mayıs gibi yiyeceğimizden eminim. Kaygısız,tasasız sadece soru,deneme çözerken canlandırabiliyorum gözümde.

Su kpss sinavindan 1 hafta sonra baslamayi düşünüyorum birbirimizi motive edelim:)

Evet duru edelim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hanımlar 2015 kpss olacak mı ki
siz çalışacaksınız galiba
ben de evliyim, seneye bebek düşünüyoruz, kpss hazırlanmak istiyorum ama sınav kaldırılacak deniyor :44:

canım benimde 11 aylık bir kızım var bende kpssye hazırlanıyorum sana katılmak isterim arkadaş olarak.ben kitap bitirme şeklinde ilerliyorum mesela sadece şu anda rehberlik çalışıyorum rehberlik bitince diğer derse geçeceğim. bütün öğrenebiliyorum her gün farklı ders çalışamıyorum. umarım atanırız bizde

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, grubunuz öğretmenlik için mi acaba? Eğer öyleyse bende çalışmaya başlıcam ve buraya dahil olmak isterim :)

Merhaba ben de sizlere katilmak isterim. Kpss kalkiyor diye duydum. Her kurum kendi sinavini kendisi yapacakmis bu konuda bisey duyan varmi acaba

İnş ben de aynen bu cümleyi kuruyorum hayaller 2015'e kaldı. Bölümleriniz ne arkadaşlar_? Dershaneye gitmeyi düşünen var mı ben alan hazırlanacam Kamu Yönetimi mezunuyum .Pek ses soluk da yok herkes atandı mı yoksa herkes ders mi çalışıyor :KK70:

Kusura bakmayın hanımlar bu topic i açtığımı bile unutmuşum. En kısa zamanda konuları ekliyorum :)

Şahane olmasa da bir tablo ekledim. Benim nedense motivasyonum çok düşük :KK43: Öyle ki başına geçip çalışamıyorum. Zaman konusunda henüz bir ayarlama yapamadım :KK43:

İnş ben de aynen bu cümleyi kuruyorum hayaller 2015'e kaldı. Bölümleriniz ne arkadaşlar_? Dershaneye gitmeyi düşünen var mı ben alan hazırlanacam Kamu Yönetimi mezunuyum .Pek ses soluk da yok herkes atandı mı yoksa herkes ders mi çalışıyor :KK70:
Bende muzik ogretmenligi mezunuyum .. ooffff oooffff cok zoruma gidiyo ders calismak :'( insallah 2015 yilinda ataniriz canimm :'( dershaneye gitmeyi dusunmuyorum kendim calisacam dershane bir sey katmadi ki :/

Kızlar merhaba,bu yıl ben de evden çalışmayı düşünüyorum.Ama buraya girmek bana zaman kaybı geliyor.Kpss öğretmenlik için whatsapp' tan grup oluştursak olur mu?Ekimde dersane denemlerine yazılmayı düşünüyorum.Hergün grupta bugün ne yaptık kaç soru çözdük ya da sorularımızın resmini çekip birbirimize göndersek nasıl olur sizce?hangi yayınları çözelim gibi bilgi alırız birbrimizden

kızlar beni de alın aranıza aöf iktisat mezunuyum. 4 aylık bi kızım var önümüzdeki yıl atanmak istiyorum yaş geçiyo diğer türlü:KK43: sizce başarabilirmiyim

Merhaba bende evliyim 4.5 yasinda bir oğlum var ve çok hareketli. Nasil calisicam bilmiyorum ama deniycem. Henüz baslayamadim. Siz neler yaptiniz nazil calisiyorsunuz

Bende birazcık geç olsa da katılmak istiyorum. A grubu Kpss (Uzmanlık) Sınavlarına hazırlanmak istiyorum. Temelim var. GY-GK den daha önceden girip 81 almıştım ama ben İİBF li olduğum için ve alım sayıları giderek azaltıldığı için atanamadım. Şimdi A grubuna hazırlanayım dedim ama bu başlık pek az ilerliyor sanki. Bu whatsapp grup kurmak fikri çok güzel aslında. Nasıl yapılır ben bilmiyorum yapan olursa hemen katılırım. Birlikte olursak motive ederiz birbirimizi.

X