günaydın canımbugünkü hedefim tarihten ilk müslüman türk devletleri ve beyliklerini bitirmek ve soru çözmek. alandan uzun ama sevdiğim bir ünite çalışmak ve tabiki soru çözmek. eğitimden soru çözmek. hadi bakalım bismillah
misafir geldi sesten çalışamadım
aynen ben deeeah şu misafirler sınava kadar gelmeseler ne güzel olur. ben de çat kapı gelen komşulardan bunaldım ya sorma...
Mrb kizlar takip ediyorum sizi hergün ama calisamadigim icin yazmak istemiyorum kotu etkilememek icin. Oglumla ilgileniyorum kolunun kaynamasi icin fazla hareket etmemesi gerekuf kizlar cok sogudum derslerden aksam oglum uyuduktam sonra baya zamanim oldu ama calismak gelmiyo icimden napcam bilmiyorum. Siz cok gzl gidiyosunuz maşallah
Kizlar size bi haberim var..teyze oluyorsunuz
aaafiyet olsun şekerim çok hızlısınız valla sizin mesajları okuyunca ben çalışırken gazete okuyomuşum gibi geliyo yahualan çalıştım türk kahvemi içtim :) şimdi hız kesmeden tarih videosu dinleyip ardından sorularını çözücem.
canım çok geçmiş olsun,Sagolun kizlar kanepeden düştü bilege doğru küçük bir kirigi var. Çok şükür ucuz atlattik fazla agrisi olmadi. Rabbim herkesin çocuğunu korusun. inanin sagliktan yavrularimizdan ailemizden degerli hicbir şey yok kiymetlerini bilmek lazim. bazen insan sinava filan takilip ihmal edebiliyo etmemek gerek
günaydın canımooo bol konulu bol sorulu bi gün bi gün olcak desene benim hedefim de paragraftan son 64 soruyu çözmek, osmanlı kültür uygarlığı bitirip sorularını çözmek hadi inşallah
gk gy bitti kızlar,dilbilgisi hariç
eğitimden de ölçme dışında soru çözüyorum
ayriyetttten ölçme detaylı çalışılacak ya değilse istatislikler zorluyo
elimde ihtiyaç, yediiklim ve pegem var soru bankaları bitmek üzere
yeni kitap ve denemeler almam gerek yargı ve fem zor diye duydum
tavsiye edebileceğiniz yayınlar var mı, ne alsam acep ???
canım çok sevindim bebiş geliyomuş sag salim kavuş inşallahMuratin gk gy si ve eğitimi hakkındaki girusleriniz nedir hanimlar
Sosyal cnm bgn biraz tarih çalıştım cok şükür..aynn millet bitirnek uzere konularisağol cnmne durumdasın? bölümünü de unuttum ama gevşemek hiç iyi değil herkes hız veriyo çalışmalara bunu düşün. ben öyle gaza geliyorum.
günaydıngünaydın gençlikeğitimden soru çözemedim akşam uyudum şimdi eğitim sorularıyla başlıyorum