- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
maaşallh canım cok sevindim atanma haberini de alırız inşallah :)
Çok sevindim canım,tebrik ederim. :)
Kizlar hamile hamile çok dua ettim artik dualarim sizlerle inşallah.gözün aydın canım, hayırlı uğurlu olsun
evet canım diğer alanlarla sosyal bilgiler öğtetimi kısmı var. set almak istemiyorum çünkü tarih ve coğrafyaya esen yayınlarının 9 10 11 12 sınıflar konu anlatımından çalışıyorum bi de şu tarihin pusulasından çalışcam. beğenilmiş olmasına çok sevindimçoook sevindim cnm artıkın burda birilerinin atandığını duymak istiyorum
tam inceleyemedim zümrem..bu sadece diğer alanlar mı..birde face sayfamızda kazananlar pegemin alanını çok övmüşlerdi bende bu sene pegemin alanını alayım diyorun..şimdi yargıyı bi bitireyim o zamana kadar pegem basılır herhalde...
bebişin kısmetiyle geliyor canım, 1.de olmazsa 2.de olur demişsin ya daha rahat olur bebeğin de doğmuş olurKizlar hamile hamile çok dua ettim artik dualarim sizlerle inşallah.
Hepinize çok tesekkur ederim.
Canim inşallah siz benim kadar geç kalmassinizbebişin kısmetiyle geliyor canım, 1.de olmazsa 2.de olur demişsin ya daha rahat olur bebeğin de doğmuş olurbiz de bi an evvel evlenip bebek mi yapsak napsak
ben de yeterince geç kaldım aslında ama daha beklemem gerekiyor demek kiCanim inşallah siz benim kadar geç kalmassiniz
Üniversiteye 4. Girişimde yerleştim
Mezun olali 6 sene oldu benim çok kaybim var.
Rabbim size kisa zamanda hayirli yuksek puanlar nasip etsin insallah.
Atanayim da 4. Atamada da olsa yeter diyordum. Bizimki 2 senede bir ya 4 atama oluyorben de yeterince geç kaldım aslında ama daha beklemem gerekiyor demek kiamin canım inşallah atanacak kadar olsa da yeter bu yıl geçen sene atananlardan yüksek aldım ama alım az olunca...
öyleyiz malesef canım ama daha iyisi olabiliyorsa neden bi altıyla idare edesin ki, o kadar emek verdin istemek en doğal hakkınAtanayim da 4. Atamada da olsa yeter diyordum. Bizimki 2 senede bir ya 4 atama oluyor
Simdi ilk atamada olsa ne iyi olur diyorum
İnsanoğlu çok doyumsuz
maaşallah canım bende istek namına bir şey yok henüz.Slm kızlar dershanm başladı dershane çalışma isteğimi getirip Kpss türkçe deneme kitabı aldım ales e kadar hergün iki tane çözü yorum sonrada o gunku dersleri tekrar edip deftere not aliyorum.
bi an evvel gelsin belisim, çalışmaya başlayınca çok geç kalmışım gibi geldi. konulara bakıyorum bunların hepsine ben mi çalışmışım diyorum. yaptığım plana göre tarih martın 3.haftası bitiyor, tabii uygulayabilirsemmaaşallah canım bende istek namına bir şey yok henüz.
holofim valla kitap görünce sanki kalbime bir şeyler oluyor kendimi kötü hissediyorum. Bu his ne zaman geçecek bilmiyorum. Bir de tüm yılı düşünüyorum şuan ortalama 8.5 ay var sınava, o kadar gözümde büyüyor ki bu zaman nasıl gececek diyebi an evvel gelsin belisim, çalışmaya başlayınca çok geç kalmışım gibi geldi. konulara bakıyorum bunların hepsine ben mi çalışmışım diyorum. yaptığım plana göre tarih martın 3.haftası bitiyor, tabii uygulayabilirsemaşağıda apt önünde kına gecesi var ilkokul arkadaşımın hem de, üstte bebek ağlıyor, başım şişti yani bugün
Geçer canım çalıştıktan sonra yeter ki pes etme çalışma konusunda :) uzaktan eğitimin başladığında biraz daha çalışma temposuna ayak uydurursun. Çalışma bi anda olmuyor zaten düzeni kurana kadar biraz zorlamak gerekiyor kendimiziholofim valla kitap görünce sanki kalbime bir şeyler oluyor kendimi kötü hissediyorum. Bu his ne zaman geçecek bilmiyorum. Bir de tüm yılı düşünüyorum şuan ortalama 8.5 ay var sınava, o kadar gözümde büyüyor ki bu zaman nasıl gececek diye
Canım 3 seferdir sınava calısınca artık insan bıkıyor ama mecbur baslamam da lazım tabi,bakalım.Geçer canım çalıştıktan sonra yeter ki pes etme çalışma konusunda :) uzaktan eğitimin başladığında biraz daha çalışma temposuna ayak uydurursun. Çalışma bi anda olmuyor zaten düzeni kurana kadar biraz zorlamak gerekiyor kendimizi
haklısın yavrum benim de öyle oldu. Güya 13 gündür çalışıyorum ama daha ilk konuyu ancak bitirebildim. Bugün yengem geldi kızım olmuyorsa uğraşma sağlığından olcan diyorholofim valla kitap görünce sanki kalbime bir şeyler oluyor kendimi kötü hissediyorum. Bu his ne zaman geçecek bilmiyorum. Bir de tüm yılı düşünüyorum şuan ortalama 8.5 ay var sınava, o kadar gözümde büyüyor ki bu zaman nasıl gececek diye
İşte bizdeki umut hiç bitmiyor, ya olursa diye sürekli tekrarlıyoruz sağlıktan da oluyoruz.haklısın yavrum benim de öyle oldu. Güya 13 gündür çalışıyorum ama daha ilk konuyu ancak bitirebildim. Bugün yengem geldi kızım olmuyorsa uğraşma sağlığından olcan diyor
Bizi bu hallere dusserenler utansın bu benim ikinci girişim olacAk daha haziran da mezun oldum çoğu zaman umidimi kaybetsemde inancım dioki sen elinden geleni yap gerisinde allah bırak o yüzden bu sene çok çAlışmak istiyorum burda birbirimizes destek olsak Varya kesin ataniriz valla atananlara bakiom da. KimSe benden zeki deil.İşte bizdeki umut hiç bitmiyor, ya olursa diye sürekli tekrarlıyoruz sağlıktan da oluyoruz.
Ben çalışma şevkimi hep buradaki arkadaşlarımdan aldım canım. Yine biz topik açıp birbirimize destek olduk gecen sene. şuan daha erken oldugu için böyleyiz ama ilerde toparlanıcaz inşallah.Bizi bu hallere dusserenler utansın bu benim ikinci girişim olacAk daha haziran da mezun oldum çoğu zaman umidimi kaybetsemde inancım dioki sen elinden geleni yap gerisinde allah bırak o yüzden bu sene çok çAlışmak istiyorum burda birbirimizes destek olsak Varya kesin ataniriz valla atananlara bakiom da. KimSe benden zeki deil.
evet canım o kadarını lütfedip yayınlıyolarbelisin dediği gibi anlatırsan dinleriz canım ama inşallah atanır da atlatırsın sorunlarını...